reklama
Olga RaQ
Fanka BB :)
MieMie, tak mi przykro...
cornelka
MieMie bardzo mi przykro :-(
Ja coś chyba od M. podłapałam, bo rano kiepsko się czułam.. wzięłam gripex i teraz jest jeszcze gorzej, czuję się jakbym była naćpana, słabo mi, kręci mi się w głowie Chyba nie powinnam brać niczego z pseudoefedryną. M. poszedł z małym na spacer a ja chyba się na chwilę położę i "polatam" ;-)
Postanowienia noworoczne spisane? :-)
Ja coś chyba od M. podłapałam, bo rano kiepsko się czułam.. wzięłam gripex i teraz jest jeszcze gorzej, czuję się jakbym była naćpana, słabo mi, kręci mi się w głowie Chyba nie powinnam brać niczego z pseudoefedryną. M. poszedł z małym na spacer a ja chyba się na chwilę położę i "polatam" ;-)
Postanowienia noworoczne spisane? :-)
mala.di
Na chwile dostalam sie do neta, wiec melduje. w domu samotnej mamy jest super, naprawde, bardzo sie ciesze ze zdecydowalam sie tam zamieszkac jest tak bardzo domowo, czuje sie od poczatku jak u siebie, w pokoju jestem w kobietą w 5miesiacu ciąży, wiec jest wzgledny spokoj.
poza tym ciagle z tomkiem kombinujemy jak zamieszkac razem najszybciej.
no i odwazylam sie tez zostawić małą na sylwestra zostawilam ją mojej mamie, spedzila z nia 14godzin, i wlasciwie nie plakala. zjadla troche kaszki, potem sie bawila, spala na brzuchu mojej mamy....a ja sie wybawilam na sylwestra
szczęśliwego nowego roku, dziewczyny ! pociechy z dzieci, zdrowia, i więcej takich małych cudnych bąbelków
poza tym ciagle z tomkiem kombinujemy jak zamieszkac razem najszybciej.
no i odwazylam sie tez zostawić małą na sylwestra zostawilam ją mojej mamie, spedzila z nia 14godzin, i wlasciwie nie plakala. zjadla troche kaszki, potem sie bawila, spala na brzuchu mojej mamy....a ja sie wybawilam na sylwestra
szczęśliwego nowego roku, dziewczyny ! pociechy z dzieci, zdrowia, i więcej takich małych cudnych bąbelków
Agnieszka_72
Witajcie,
Dawno się nie odzywałam, chciałam napisać przed świętami ale Kubuś miał (i nadal ma) ostre zapalenie skóry więc zamiast spokojnie i radośnie szykować się do świąt - jeździliśmy po lekarzach. Kuracja, krórą zaleciła pani dermatolog nie zadziałała, dziecko się męczy, my też. Wyjazdowe święta były więc stresujące i męczące. Na osłodę miałam dwa wypady do kina i dwa na łódzkie wyprzedaże z teściówką. W tym czasie dzieckiem zajmowali się tatuś i dziadek. Wróciliśmy do domu w niedzielę i dopiero wczoraj wieczorem udało mi się do końca nas rozpakować. Sylwestra spędzaliśmy kameralnie w trójkę, a starszy syn na prywatce u koleżanki.
W Nowym Roku życzę Wam wszystkiego co najlepsze: miłości, radości, spełnienia marzeń, samych radosnych chwil i pociechy z dzieci. Buziaki
Dawno się nie odzywałam, chciałam napisać przed świętami ale Kubuś miał (i nadal ma) ostre zapalenie skóry więc zamiast spokojnie i radośnie szykować się do świąt - jeździliśmy po lekarzach. Kuracja, krórą zaleciła pani dermatolog nie zadziałała, dziecko się męczy, my też. Wyjazdowe święta były więc stresujące i męczące. Na osłodę miałam dwa wypady do kina i dwa na łódzkie wyprzedaże z teściówką. W tym czasie dzieckiem zajmowali się tatuś i dziadek. Wróciliśmy do domu w niedzielę i dopiero wczoraj wieczorem udało mi się do końca nas rozpakować. Sylwestra spędzaliśmy kameralnie w trójkę, a starszy syn na prywatce u koleżanki.
W Nowym Roku życzę Wam wszystkiego co najlepsze: miłości, radości, spełnienia marzeń, samych radosnych chwil i pociechy z dzieci. Buziaki
MieMie, strasznie przykra sprawa :-(. Chwila, przypadek... a tu taki finał...:-( No i ten okres - nie tego oczekują ludzie w Wigilię i w noc Sylwestrową :-(. Ja mam babcię, która jest już bardzo schorowana, nie mieszka już jakiś czas sama (z moją ciocią) bo po prostu nie ma takiej możliwości. I mimo to co chwilę coś jej się dzieje. A to zrywa się coś podnieść po dziecku z podłogi i się przewróci, a to chce przejść z pokoju do kuchni i potknie się o próg i co chwilę jakieś potłuczenia itp. Biedna jest strasznie, od kilku lat życie jej nie oszczędza:-(. Za każdym razem trafia do szpitala, tam się z nią dzieją straszne rzeczy (zasr*na bezduszna służba zdrowia ) i za każdym razem cała rodzina drży, żeby to jeszcze nie był ten czas. Dlatego rozumiem Cię, bo my tak już o babcię drżymy od kilku lat :-(. Na szczęście jeszcze się jakoś trzyma kobieta, choć po ostatnim szpitalu, gdzie znowu ją jakimś świństwem nafutrowali, nie jest dobrze. Śmiejemy się, że babcia to pewnie i tak setkę przekroczy i ZUS wykończy (a ma teraz 91).
Piękny dzień dzisiaj był w Krakowie. W słońcu popołudniu 11 stopni na plusie. Wyskoczyliśmy z Mkiem na spacer w wiosennych ubraniach :-). Taka zima może być jak dla mnie - zmarzlucha .
Łapię depresję. Za 3 i pół tygodnia wracam do pracy :-(.
Piękny dzień dzisiaj był w Krakowie. W słońcu popołudniu 11 stopni na plusie. Wyskoczyliśmy z Mkiem na spacer w wiosennych ubraniach :-). Taka zima może być jak dla mnie - zmarzlucha .
Łapię depresję. Za 3 i pół tygodnia wracam do pracy :-(.
M
milionka
Gość
MieMie kochanie bardzo mi przykro
Irisson ja mam kaca wróciłam do domu przed 6 rano Sylwester troche skopala panna z którą się nie znosze a która chciała mnie skłócić z moją przyjaciółką ale jej nie wyszło tylko moja psiapsióła strasznie to przeżyła i płakała Ja od jutra startuje z Dukanem-zamiar 17kg zobaczymy jak z moją silną wolą
mala.di dzielna jesteś!
dzag rany tylko 3,5 tyg korzystaj!
Agnieszka bidulinek mały męczy się ale z takimi kochanymi rodzicami napewno mu łatwiej
NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY NOWOROCZNIE!!!
Irisson ja mam kaca wróciłam do domu przed 6 rano Sylwester troche skopala panna z którą się nie znosze a która chciała mnie skłócić z moją przyjaciółką ale jej nie wyszło tylko moja psiapsióła strasznie to przeżyła i płakała Ja od jutra startuje z Dukanem-zamiar 17kg zobaczymy jak z moją silną wolą
mala.di dzielna jesteś!
dzag rany tylko 3,5 tyg korzystaj!
Agnieszka bidulinek mały męczy się ale z takimi kochanymi rodzicami napewno mu łatwiej
NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY NOWOROCZNIE!!!
reklama
weronkazzz
tulęTolę
milionka ja tez Dukan od jutra! i tez jakieś 17 chce zrzucić! dawaj, razem bedzie nam taniej
MieMie wyrazy współczucia dla całej Rodziny, sciskam mocno
MieMie wyrazy współczucia dla całej Rodziny, sciskam mocno