reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

ehh...pisałam posta i mi wcięło. napiszę później resztę

tylko na szybko Luizka - basen na bajce obok 65 - na 100% były zajecia dla malszuków! nie wiem jak w wakacje, ale pewnie też są ;)

reklama
Witajcie,
ja tylko tak na chwilkę, bo Marcin śpi, więc muszę parę rzeczy zrobić.
Dziś się dowiedziałam, że w pracy dyrektorowie chcą bym wróciła już do pracy, chociaż na pół etatu...jutro mam pojechać porozmawiać...koleżanka jest w ciąży i coś kiepsko to znosi, więc jest na L4....muszę to przemyśleć...ale chyba pójdę, bo umowę mam do 25 I i wtedy mogę się stać niepotrzebna jak kogoś zatrudnią.
Madzia spokojnie doczekasz się jak Jaś zacznie chodzić. Na razie ma inne zdolności. Marcina nie interesują klocki, ogólnie mało co Go interesuje poza chodzeniem ;-) Ogródek ładny, zawsze można odpocząć. Ja na razie na podwórku mam jedno wielkie pobojowisoko ;-) trzymam kciuki żeby Jaś szybko wrócił do zdrowia i żeby przybrał na wadze :-)
Miłego dnia Mamuśki!

Czesc kobitki, zagladam na chwilunie poki Leo spi a nie potrwa to dlugo:sorry2:
niom brak mi czasu na BB :no: nadal w mieszkaniu (po przeprowadzce) kooopa roboty. no i do tego jeszcze maly diabelec w domu;-). Swoja droga to tak ostatnio sobie mylslam ze na tym naszym sierpniu to sie garstak mamusek tylko odzywa :-( szkoda.
Apeluje do mamusek sierpniowych : Ciamajdko,Ehtele, Fiufiu, Czekoladko,Polianno,Martitko,Duralex,Riba .... :zawstydzona/y:kurcze niom nie starczy mi czasu zeby tutaj wszystkie sierpniowki wymienic pseplasam ale wszystkie mamusie :sorry2:odezwicie sie chociaz krociutko jak tam wasze pociechy nio i co tam u was!!!!!!!!!!!!!

Martat kochana podpisuje sie pod tym co dziewczyny napisaly!!!! My kobity musimy byc silne O! I co by sie nie dzialo zawsze sobie poradzimy czy z chlopem czy bez.

No to sie napisalam mlody sie obudzil uciekam . Pozdrawiam pa

Witam wszystkie mamuśki :)

U nas po staremu. Już dzisiaj wracamy do Szkocji. W PL byłyśmy 6 tygodni, ja w tym czasie obroniłam się.
Gaja ma 5 zęboklów, czworakuje, wstaje przy meblach, ale nie rwie się do chodzenia i ja jej do tego nie zachęcam. Będzie gotowa to zacznie chodzić. Uwielbia wodę :) Byłyśmy na urlopie za Zakhyntos i bardzo polecam jeśli ktoś ma możliwość. Mała była mega grzeczna, wspaniale zniosiła nasze podróże zarówno autem jak i statkiem i łódką :)

Pozdrawiamy :)

martatt mój synek nie je samego mleka tylko kaszki i to od dłuższego czasu, bardzo rzadko zdarza sie że w nocy sie obudzi na jedzenie i wtedy butla pójdzie. w dzien z butli tylko woda lub soczek.

I ja się witam, wieczorową porą. Młody dalej ma gorączkę, złapał infekcje gardła, do której w duże mierze wg pediatry przyczyniły się zęby, które znów wychodzą :-( Apetyt słaby,noi problem z podawaniem syropów :wściekła/y:

Madzia_83 mój tez nie raczkuje i raczej nie będzie, stoi i czasami zrobi parę ktroków ale tylko trzymany przeze mnie, a chodzić sam pewnie będzie dopiero po roczku. On raczej z tych leniuchowatych.:-D Po resztą on nie ma czasu na to, bo albo we wózku na spacerze, albo na rękach... ehh
Śliczny ogródek :-)
Martatt Jesteś silna babka :-) i na pewno dasz sobie radę, a kiedyś będziesz Ty kochać i będziesz kochana przez jakiegoś super faceta!:-)
mls ale szybko minęło te 6 tyg. w Pl. Pozdrowionka :-)
Lea28 nie tylko Twój mało śpi, mi tez czasu wolnego brakuje na bb :tak:

to tak na szybko odpisałam, przepraszam, ale mam jeszcze sporo rzeczy do zrobienia, noi nie wiem jaka będzie noc z moim chorowitkiem? Oby mu szybko przeszło. W piątek idziemy do kontroli...

Spokojnej nocy :-)

reklama
Witam sie i ja:) troche mi wstyd ze sie tyyyyyle nie odzywałam.... pseplasam:) mam nadzieje ze sie poprawie choc wiadomo ze czasu na bb brak (ale podczytuje Was na bieząco wiec jestem myslami z wami). Krótko co u nas:) w sumie bez wiekszych zmian. Leci dzien za dniem kazdy podobny do poprzedniego..... chyba czas pomyslec o jakiejs pracy bo nuda sie wdarła w moje zycie. hehehe choc w sumie nie narzekam i jestem bardzo szczesliwa ale wiecie ilez mozna.
Synus dzis konczy 10 miesiecy:) i tak sie zastanawiam kiedy to zleciało???????????????? Troche chorował na wirusowe zapalenie gardła zainfekowany wirusem opryszczki:/ paskudnie to wygladało i ma jeszcze drobne ranki na migdałkach ale juz w sumie ok. No i od tej infekcji czyli dwa tyg jest juz bez smoczka:) sam go odstawił. I mamy postepy w rozwoju ruchowym Olka:D hehehe od wczoraj stawia swoje pierwsze samodzielne kroczki:) jeszcze co prawda bardzo ostroznie i sie chwieje na boki:) Nie myslałam ze to juz bedzie chodził, ja jestem nie przygotowana!!! hehehe Wyrósł mi ostatnio z ubranek strasznie te na 86 sa na styk :)
Ok to na razie tyle:) zmykam lodówke rozmrażać. papa

Do góry