Madzia_83
Fanka BB :)
Ja też uważam że maluch powinien spać sam w swoim łóżeczku, u nas Jaś ma swój pokój ale i tak narazie śpie z nim w pokoju, ja na kanapie, Jaś w swoim łóżeczku a mój mąż w naszej sypialni Mam koleżankę która spała ze swoimi dziećmi i potem miała problem, bo dzieci nie chciały same spać, tzn córka jak miała 3 latka to się przekonała do swojego łóżka, a synek ma teraz 2,5 roku i nie chce sam spać, więc co wieczór ląduję w łóżku rodziców.
A co do wymuszania, to mój Jaś też potrafi wymuszać, wcale nie jest za mały, jest bardzo cwany, jak jest ze mną to potrafi siedzieć i się ładnie bawić, a jak tylko wejdzie mój mąż to mały zaczyna się wkurzać i denerwować bo chce żeby go wziąść na ręcę i z nim chodzić po mieszkaniu, a wcale nie jest mu źle jak siedzi i nic mu nie brakuje ale wie że tata zawsze mu ulegnie i się nauczył to wykorzystywać
A co do wymuszania, to mój Jaś też potrafi wymuszać, wcale nie jest za mały, jest bardzo cwany, jak jest ze mną to potrafi siedzieć i się ładnie bawić, a jak tylko wejdzie mój mąż to mały zaczyna się wkurzać i denerwować bo chce żeby go wziąść na ręcę i z nim chodzić po mieszkaniu, a wcale nie jest mu źle jak siedzi i nic mu nie brakuje ale wie że tata zawsze mu ulegnie i się nauczył to wykorzystywać