Witajcie Dziewczyny
No i mamy weekend
nawet nie wiem kiedy mi zleciał cały tydzień
Pajka, Andzia my też raczej zdecydujemy się na Recaro Young 9-36, mamy z tej firmy nosidełko i jesteśmy bardzo zadowoleni, bo można było je rozciągnąć i Jaś ma jeszcze w nim trochę miejsca
Koralowa gratulację dla Karolka
mój maluch jest raczej leniwy, ale też zaczyna pomału podnosić się na nóżkach i pełza sobie do tyłu
Agulek to Jaś był wagowo podobny do Twojej malutkiej siostrzenicy jak się urodził, miał 55cm i ważył 3,2kg
U nas dziś też brzydka pogoda była, a pod wieczór nawet padał śnieg. Ale spacerek dziś był, moje chłopaki wyszli na jakąś godzinkę na dwór
. Nie mogę się doczekać aż wkońcu zrobi się cieplej to po pracy będę sobie chodzić z Jasiem na spacery. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MARCINKA Z OKAZJI 7 MIESIĘCY
Bombusiu witaj
ja też się cieszę, że wróciłam do pracy
już też minęły 2 tyg jak pracuję. Zobaczymy jak będzie w przyszłym tygodniu bo Jasiu od środy zaczyna chodzić do żłobka i myślę że wtedy będę się bardziej stresować, ale jakoś musimy przez to przejść
i musi być dobrze.
A u nas raczej spokojnie, Jasiu grzeczny, jak wracam z pracy wita mnie uśmiechem
popołudnia spędzamy razem więc jest fajnie
Nocki przespane, tzn ja wstaję o 5 a Jaś o tej godzinie je na śpiocha
i śpi sobie do 8 albo 9
Coraz dłużej potrafi sam sobą się zająć
i lubi siedzieć, leżenie na brzuchu nadal nie należy do jego ulubionych pozycji, bo sam przekraca się na plecy
Martwię się tylko nadal trochę wagą Jasia, bo waży ok 7 kg, 2 tyg temu ważył 6,8kg, ale moja mama mówi że Jaś wygląda normalnie i że nie jest wychudzony
może ma lekkie kości
bo je sporo: na śniadanko cała porcję kaszki, na obiadek 180-200ml zupki, a na deserek dostaje duży słoik owocków z ryżem, albo z jakimś innym dodatkiem, albo mały słoik owocków mieszam mu ze 100g jogurtu dla dzieci i też to wszystko zjada
no i 3-4 razy karmie go piersią zależy od dnia
Jutro wolny dzień to naciesze się moim maluchem