reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajeczko z tego co ja wiem i stosuję, to niemowlętom do jedzonka dodaje się własnie oliwę EXTRA VIRGIN, bo to oliwa lepszej jakości i jest zdrowsza:sorry: Ja właśnie stosuję oliwę, bo Mikołaj ma skazę więc masła nie mogę.

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM kOCHANE!!!!
Przepraszam, ale bedzie egoistycznie:-(, wiem, ze zrozumiecie!!!!!!!!:tak: ale nie mam czasu nawet poczytac,a chciałam sie chociaz zameldowac:-)

Pracuje juz pełna parą, mam dostęp do aplikacji , w których pracuje wiec roboty w bród jest.
Przyjęto mnie b. miło, dziewczyny kochane wiec jest git!

Alan dzis był z tatusiem na szczepieniu WZW i UWAGA waży 10600 g i mierzy 73 cm:szok::szok::sorry: nooo to my to mamy co nosic:-D, pełza do przodu i tyłu i klęczy na nogach i wyprostowanych rękach i buja sie do przodu i do tyłu:-):-p

Pozdrawiam Was mocno i buziaki dla Waszych maluszków;-)

Pajeczko a dawaj prawdzie, dobre masełko do zupki i bedziesz miała problem z oliwka z głowy:)))

Ostatnia edycja:
i kolejny raz ile ludzi tyle opinii :) , ja tylko wiem że mnie extra virgin nie smakuje jedynie dodaje ją do sałatek
dobranoc

WITAM kOCHANE!!!!
Przepraszam, ale bedzie egoistycznie:-(, wiem, ze zrozumiecie!!!!!!!!:tak: ale nie mam czasu nawet poczytac,a chciałam sie chociaz zameldowac:-)

Pracuje juz pełna parą, mam dostęp do aplikacji , w których pracuje wiec roboty w bród jest.
Przyjęto mnie b. miło, dziewczyny kochane wiec jest git!

Alan dzis był z tatusiem na szczepieniu WZW i UWAGA waży 10600 g i mierzy 73 cm:szok::szok::sorry: nooo to my to mamy co nosic:-D, pełza do przodu i tyłu i klęczy na nogach i wyprostowanych rękach i buja sie do przodu i do tyłu:-):-p

Pozdrawiam Was mocno i buziaki dla Waszych maluszków;-)

Pajeczko a dawaj prawdzie, dobre masełko do zupki i bedziesz miała problem z oliwka z głowy:)))

Bombusiu no własnie Sebus niezbyt chce jesc z maselkiem :(

i kolejny raz ile ludzi tyle opinii :) , ja tylko wiem że mnie extra virgin nie smakuje jedynie dodaje ją do sałatek
dobranoc

powiem Ci, ze dodalam tą virgi i o dziwo je:) także chyba u mnie sie sprawdzi:)

Bobmusiu super że w pracy ok :-) a Alanek niezły gigancik :-) Ula wazy teraz 9000 :-) więc nie wiele mniej ale nie mierzyłam jej, a co do ruchliwości to robi to samo :-) więc tylko patrzeć jak zaczną raczkować

ja nie wiem co lepsze czy oliwa, czy maselko, na razie dodaję to co mam pod reką :-)

Bobmusiu super że w pracy ok :-) a Alanek niezły gigancik :-) Ula wazy teraz 9000 :-) więc nie wiele mniej ale nie mierzyłam jej, a co do ruchliwości to robi to samo :-) więc tylko patrzeć jak zaczną raczkować

ja nie wiem co lepsze czy oliwa, czy maselko, na razie dodaję to co mam pod reką :-)

mnie sie wydaje, ze najgorszy jest ten mix a niektore masła są własnie mixem i chyba bezpieczniej dawac oliwe, ale niestety oliwa z oliwek ma niekiedy paskudny smak:(

a kiedy urodziła sie Urszulka 15 sierpnia?? bo tak widze, ze miedzy naszymi dziecmi 1 dzien różnicy jest :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pajkaa - jeśli chodzi o maselko to uwielbia je mój mąż i dba o to aby bylo dobre .. a Ulcia jest z 15 :-) niedziela i święto :-)

Hello z lodowatej północy ;-)
jenny83 - witaj !! fajnie że jesteś, oczywiście że Cię pamiętam przecież nasi synkowie mają tak samo na imię a więc pozdrowienia od Miłoszka dla Miłoszka:-); a tak z ciekawości (jak nie chcesz nie odpowiadaj) gdzie mieszkacie po powrocie do PL?
Bombusiu - to super że start w pracy nie był taki zły, oby tak dalej się wszystko układało:tak:; oj macie słodki ciężar do noszenia nie powiem:-D
Pajeczko - mój też nie chciał jeść zupki z masełkiem:confused2:, też muszę poszukać jakiejś dobrej oliwy z oliwek bo póki co jedziemy na kupnych zupkach i oprócz tego że koszty:angry: to chciałabym żeby synek przyzwyczajał się też do normalnego gotowanego w domu jedzenia żeby nie miał później problemów z jedzeniem tego co my; a jakąś specjalną mu tą oliwkę kupiłaś? a pomiędzy naszymi chłopakami też jest 1 dzień różnicy;-)
fusik - ja próbowałam z prawdziwym masełkiem kupionym w sklepie ze zdrową żywnością ale skubaniec nie chciał jeść, muszę spróbować ugotować z dodatkiem tej oliwy z oliwek

reklama
Hello z lodowatej północy ;-)
jenny83 - witaj !! fajnie że jesteś, oczywiście że Cię pamiętam przecież nasi synkowie mają tak samo na imię a więc pozdrowienia od Miłoszka dla Miłoszka:-); a tak z ciekawości (jak nie chcesz nie odpowiadaj) gdzie mieszkacie po powrocie do PL?
Bombusiu - to super że start w pracy nie był taki zły, oby tak dalej się wszystko układało:tak:; oj macie słodki ciężar do noszenia nie powiem:-D
Pajeczko - mój też nie chciał jeść zupki z masełkiem:confused2:, też muszę poszukać jakiejś dobrej oliwy z oliwek bo póki co jedziemy na kupnych zupkach i oprócz tego że koszty:angry: to chciałabym żeby synek przyzwyczajał się też do normalnego gotowanego w domu jedzenia żeby nie miał później problemów z jedzeniem tego co my; a jakąś specjalną mu tą oliwkę kupiłaś? a pomiędzy naszymi chłopakami też jest 1 dzień różnicy;-)
fusik - ja próbowałam z prawdziwym masełkiem kupionym w sklepie ze zdrową żywnością ale skubaniec nie chciał jeść, muszę spróbować ugotować z dodatkiem tej oliwy z oliwek

Pati ja kupiłam firmy Borges 250 ml bo stwierdziłam, ze jak Sebkowi nie bedzie smakowac to sie malo zmarnuje:) tałam niecałe 9 zl w realu
no teraz patrzę własnie, ze Miłek z 17 :)

ja sobie własnie wykupiłam na grouponie za 49 zł 10 zabiegów wartych 500 zł elektrostymulacji :) muszę popracowac nad brzuszkiem :D

Do góry