reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dziekuje Wam kochane :-) napewno bedzie cudnie z muska. zaraz wyjezdzamy ja odebrac, takze w najblizszych dniach pewnie bede rzadziej pisac:-( ale postaram sie zagladac. ciesze sie bo udalo mi sie wszystkie wizyty ustawic w tym czasie jak ona bedzie. takze zaliczamy wszystkich lekarzy i sprawy urzedowe :-) a dzisiaj golne sobie drinaska z mamcia hehe :-) ale poplotkujemy...
buziam Was wszystkie i Wasze kruszynki!!!!!!!!!

reklama
weroniczka , ale Ci sie fajne USG trafiło no super, dobrze, ze maluch zdrowy, my tez mamy zdrowe bioderka heh:tak:
Luizka miło sie czyta,ze u Piotrusia następny problem poszedł "paszoł wont" teraz sciskam kciuki za 11.10;-)
Polianno duzo zdrówka zycze, pisz do nas częsciej, bo nas opusciłas ostatnio buuu:angry:
Olu współczuje nocek, oby sie córci odmieniły nocne pogaduszki:baffled:
Niuunia, a kladziesz małą często na brzuszku, aby cwiczyła główke? moze jest poprostu leniwa, mój czasami dzwiga wysoko, a czasem lezy i mu sie nie chce!:sorry:
navijko robie za pasazera, :zawstydzona/y:ale czasem fajnie, bo jak pojedziemy do znajomych to ja moge piwko wypic, a M sie obchodzi smakiem:-D:-p....choc teraz przy małym by sie przydało, no nic nastepny robi Adi:-)

Bombusia a czemu nie masz prawka? nie chciałaś?małą kładę ale jak Ty mówisz ma czasem leniuszka :-p

Wogóle mała dziś po 2 nocnym karmieniu już spała ze mną i nad ranem ładnie na boczek się przewróciła i położyła rączke mi na szyji hi hi - słodko. Często wogóle niby śpi (w dzień na tapczanie) otworzy oczy sprawdzi czy jestem i dalej heja w kimono :p też macie takich małych kontrolerów?

Ostatnia edycja:
Majka w tle leci, sterta do prasowania czeka a ja na bb buszuje. Hm tyle mojego jak mały śpi.

Luizka ściskam mocno i gratuluję superwieści. Mówilam, bedzie dobrze!

Ola może to trądzik niemowlęcy? U nas juz od kilku dni ale nie przejmuję się jakoś.

Niuuniawiesz za 150 zeta kazdy jest miły heheh. Ale warto było i już dawno tak dobrze poinformowana nie wychodziłam od lekarza.
Poza tym dzisiaj też zauważyłam że mały zczaja czy jestem skubaniec.

navijko bo musisz mieć pakiet Office i zainstalowanego power pointa. Wiesz do otwierania prezentacji. Daj znać czy sobie poradziłaś.

No to wyjec naspał sie raptem 30 min. Ide już...

Mał wykapany ladnie spi ja niedawno wrocilam z aerobiku. Jutro jade do fryzjera pozniej jedziem do znajomch w odwiedzinki:) kurde mal prawie zdrowy a mnie zaczyna w gardle drapac'/

hej witam wieczorową porą

weroneczko , luizko gratuluje udanych wizyt, super wieści

ola a może ona ma skazę białkowa, mój też miał takie krostki na twarzy i kazali mi odstawić nabiał zeszły same po 3 dniach.

bombusia ja też robię za pasażera, ale mój m dostaje k....cy i wciąż jest wojna w chacie o moje prawko, że mam zrobić bo on mi dupy wozić nie będzie.

niunia ja też kupowałam szczepionkę i zapłaciłam 145 zł,a jeszcze nie mamy małego zaszczepionego bo teraz jest przeziębiony.

polianno kuruj sie kobietko i wracaj co nas!

my dzis zaliczyliśmy 3 h biegania po mieście, oczywiście zabrałam ze sobą swoja mamę co by mi z małym pomogła, bo musiałam pocztę zaliczyć i parę sklepów bo moje dziecko wyrosło z ciuszków 62 nóżki mu się w śpioszkach nie chcą wyprostować bo za krótkie więc mama musiała zakupić nowe.
w środe mam wreszcie wizytę u gina, zobaczymy co mi powie ale pewnie za dobrze to nie jest zwłaszcza że mnie jeszcze dupsko ćmi:(
u nas pogoda śliczna słonko świeciło więć trzeba korzystać, mały juz wykąpany i tnie komara, cały dzień dziś nie spał i był troche marudny więc padł po kąpieli szybko, pewnie pierwsze mleko będzie ok 24.

chciałam kupić leżaczek bo nie daję rady nosić małego na rękach, ale odwiedzili nas dziś znajomi co maja 7 miesięcznego Franka i mówią że oni mają to nam pożyczą:) to zaoszczędziłam jakieś 180 zł.

Noi nas przerzucili na dół :tak:witam sie po dłuższej przerwie :tak:,ja to chyba nie mam szans byc z wami na bieżąco ,brak mi zupełnie czasu,a co by było jakbym pracowala ,wole nie mysleć ,Majka po badaniu słuchu którego nie wykonali w szpitalu na szczescie wszystko ok i po wizycie u ortopedy tam też dobre wyniki ,:tak:.
Jak tam u was nocki moja mała bez zmian nie chce spać.

reklama
monika no to super, że pożycza Wam leżaczek - ja też mam dużo pożyczonych rzeczy, a co za tym idzie kasa w kieszeni :-)
kurcze dziewczyny moja mała dziś znów drugi raz zwymiotowała ;/ nie wiem co jest wcześniej jej się to nie zdarzało ;/

Do góry