Witajcie:-)
Co dzień uczę się nowych rzeczy
Dziś np zaliczyłam kupę prawie po pachy
Otóż tak o 9.00 wzięłam Olka do łóżeczka żeby trochę z nim pogadać i nagle stęki jęki i słyszę, że idzie kupa...potem siki, myślę - poczekam jeszcze dorobi - a tu nagle taki pierd... a ja dalej leżę...nagle dziecko zaczyna płakać... patrzę i tu plecy mokre, pościel też mokra
Pierd wyrzucił kupsztola za pieluchę
możliwości dzieci są niesamowite
a tak w ogóle Olek zaczyna gaworzyć
Jak jest u Was? Czasem wydaje taki gggg, gaaa itd. Np. jak mam mu włączyć melodyjke z mobila...
pati1982 ojj ja mam to samo. Szymon w sobotę na kawalerski idzie i będziemy sami...no ale kobitko damy radę - nie jesteś sama
Alaa pierwsze szczepienia po 6 tyg. Co do prezentu to kupiłabym symboliczne merci - myślę, że to takie właśnie symboliczne podziękowanie bz większych wydatków...
marulka jak na razie rzyganie się nie powtórzyło;-) i mam nadzieję, że tak zostanie...
A tak w ogóle Twój Franio warzył i mierzył przy urodzeniu tyle co mój Olek
Natka no to duzi Ci nasi mali mężczyźni
Ciamajdka no właśnie się zastanawiałam cz przy USG wyszło że Edytka będzie tyle warzyć? Kochana teraz wyzwaniem jest nie nauczyć nasze dzieci noszenia...Olek to 4800 szczęścia ale jest mi ciężko więc staram się go nie nosić
A co do usypiania u mnie przy stękaniu działa po prostu położenie i spanie na brzuszku...
A Olek ciągle w łapkach bo mimo obcietych pazurków drapie się po buzi...
Pajkaa ja podaję - lekarz zalecił do 12 tyg. życia i nie zaoobserwowałam dziwnych zachowań, choć wczorajsze rzyganie bylo właśnie również po podaniu witamin...
dobra napiszę Wam tę opowieść z porodówki - Olek śpi więc wykorzystam to