martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Sara dokladnie tak samo - o 18 zaczyna i ok 21 konczy koncerto-marudzenie i trzeba sie Nią caly czas zajmowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak wszystko sie zgadza.. teraz musze go obserwowac.. moze nawet na dwa dni odstawie witaminy zeby zaobserwowac jak je, bo nawet teraz to sie strasznie pręzy..no bo mleko modyfikowane, to wlasnie mleko krowie, tyle ze zmodyfikowane jak dziecko ma nietoleracje, daje sie specjalne mleka (zwykle na recepte) na innej bazie niz mleko krowie.
a ja daje KiD od 2 tygodni i Sara robi aż za dużo (tyle że chyba ma wzdecia), tylko ze daje tez Dicoflor bo brala antybiotyk, a te wszystkie probiotyki daja wlasnie takie dziwne historie (a to juz trzeci z kolei) :/
ee to nie tylko mój sie pręzy.. wiem ze D3 jest bardzo potrzebna by sie ciemiączko zrosło..Pajeczko ja podaję od 2 tygodnia witaminkę K i D i powiem CI, że zauważyłam to samo, że maleństwo źle się po nich czuje, ma wzdęcia, wygina się...z witaminą K ja jestem za podawaniem bo tu nie chodzi tylko o zaburzenia krzepliwości, ona ma mnóstwo pozytywnego działania, a w mleku matki nie jest jej wystarczająca ilość...Kochana, a co do kupek to najpierw jest ich mnóstwo później 2,3 na dobę
...
NEktarynko mnie się wydaje, że to po tych witaminach, ja dam po jednym opakowaniu i w tyłku mam te wymysły, kurcze...
Niuunia ja własnie zrobiłam 3 dni przerwy i mały ślicznie kupkował po 6-7 kupek na dobę wczoraj podałam jest 13:40 a mały kupy nie zrobił od wczoraj. Wale te witaminy i ich podawać nie będę.
Bombusiu u mnie ten sam problem niestety
Ehtele a ja czytam, ze w tym leku cebionmulti jest witamina D3.
Ehtele a ja czytam w necie, ze w tym leku cebionmulti jest witamina D3 i że jak podaje sie inną wit. D3 to trzeba to skonsultować z lekarzem, bo może to powodować hiperkalcemie, cokolwiek by to znaczyło hmmm