reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam pełnia nie zadziałała na mnie :-(

teraz to już wiem że raczej samo nie ruszy trzeba będzie wywolywać, ale nie wiem dlaczego tak się stało, pewnie przez to wyciszanie i leżenie w 36tc :-(

Jade teraz na KTG zobacze czy są jakieś zmiany czy żelazna puszcza czy trzyma dalej. Jak mi w jednym szpitalu nie zrobia to w drugim na pewno, tylko ze w tym drugim taki szajsowny sprzet mają, że ostatnio wogóle nie chcial mi zapisu robić, musiałam sama tę czujke trzymac i wyszukiwac tetna masakra !

zaglądnę później, miłego dnia !!!!

reklama
Hejka ja też dalej w dwupaku... cosik się nam w sierpniówkach mały zastój zrobił:/ a do września coraz bliżej:)

Trzymam mocno kciuki za Ciamajdkę, bo pewnie już dziś zobaczy swoją malutką:)

u mnie dalej bez zmian, zadnych objawow, wszystko suepr, git, gdyby nie brzuszek to bym mogła iść pobiegać albo cuś:)

MIŁEGO DNIA

O właśnie-pełnia.Ze mną coś się działo,co 2 godz wstawałam na siusiu i miałam w ustach tak jakbym miała zwymiotować.Wzięłam paracetamol i i tak długo nie mogło mi przejść.A wogóle to miałam takie uczucie wewnątrz jak przy@.Śniło mi się że niebawem a może dziś naprawdę coś się zacznie i pojadę na IP.I często twardnieje mi brzuch a to chyba o czymś świadczy?

Witam,
Monika8112 u mnie w nocy było to samo... Kuba nie spał od 1.00 - 5.00 rano... wisiał przy cycku, a jak tylko chciałam go odstawić to darł się w niebogłosy.. kupa i bąki też były bez problemu.. i zastanawiam się, czy pełnia nie miała coś z tym wspólnego?

Dziewczyneczki ja tylko na chwilkę,
chcę wam życzyć kochane szybkiego rozpakowania, mam nadzieję, że już niebawem wszystkie będziemy szcześliwymi mamusiami, bo na razie jest podział na brzuchaciątka i mamuśki - jedne i drugie mają ogrom problemów hihihi
Buziaczki słoneczka życzę miłego dnia

S_A_R_K_A to ja trzymam kciuki za Twoją dzisiejszą wizytę! Oby nie trzeba było wywoływać. Powodzenia!

Ola_ u Ciebie zupełnie tak jak u mnie; gdyby nie brzuszek to bym śmigała aż się kurzy a tak to ciągnę niczym wielbłąd w karawanie ;)

Dzień dobry :-) widzę że nocna minęła różnie, zwłaszcza mamusią z dzieciątkami na świecie :-) Może faktycznie ta pełnia nie dawała im spać? U mnie Ok :-) pranie się pierze, coś dziś energię mam :-D ciekawe na jak długo?

Miłego dnia życzę i będę zaglądać... :-)

Ciamajdce
życzę by już dziś córcie miała na rękach, a reszcie akcji na porodówkach :tak:

Witam się i ja w dwupaku!
Pełnia nie zadziałała, no może na to że nie mogłam zasnąć, a poza tym nic. W nocy wszystko mnie naparzało i myślałam, że coś ruszy, ale oczywiście wstałam jak nowo narodzona!
Mamuśka zapowiedziała, się z wizytą popołudniu więc idę na jakieś zakupki.

No i widzę dziewczynki, że chyba żadnej dzisiaj nie ruszy, przykro mi!

Miłego dzionka!

Info na gorącej od Ciamajdki!!!!!!!!!!!!! Ale tu tez wkleję bo tak mi się papa cieszy że wytrzymać nie mogę :-D

Info od Ciamajdki (przekazane mi przez Bombusię):

Moje słońce ur o 9.23. Waga 5250 g, 61 cm. Wszyscy są w szoku. Jest przepiękna :-D CC. Leżę narazie i sie ciesze jak głupek :-)

PS. A ja tez nadal w dwupaku więc z pełni dooopa. Dzieki dziewczyny za odp odnośnie czopa ;-) Póki co samopoczucie takie samo jak wczoraj, tzn ból w podbrzuszu i plecy tez bolą ale nie tak jak na @ tylko tak ćmią. Idę teraz na ... śniadanie ;-) :-D

reklama
Oł noł Ciamajdka niezła klucha ta Twoja córcia! Normalnie gały wyłażą :szok:
Dobrze że jej zrobili cc. Jestem w szokuuuuuuuuuuu

Jeszcze raz miłego dnia dla wszystkich!

Do góry