Witam,
ja dzisiaj sama nie mam pomocników ;o( ale w miedzy czasie prac domowych (obiadek) staram sie leżeć. Rano wizyta w labolatorium zaliczona, odebrałam tez wynik na HIV, wczoraj brałam ostatnią globulke na paqciorka i we środe kolejny posiew dla sprawdzenia czy sobie poszedł w siną dal .....Posortowałam sobie dokumenty do szpitala żebym te najwazniejsze wyniki były na nwierzchu. Spakowałam ubranko dla dzidziusia w razie czego, żeby póżniej mój M nie musiał buszowac po ubrankach.
W nocy nie mogłam usnąć bo tak tej pełni sie bałam
;-)
kassia181 trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę, oby malutka już trochę przystopowała z wagą ;o))))
Pajkaa przykro mi z powodu tej twojej wysypki, może jakoś dotrwasz do porodu a potem będzie lepiej
panienka a bierzesz jeszcze jakieś leki na wyciszenie?ja też obawiam sie że urodze wcześniaka, jedno wiem że do terminu na pewno nie dochodze bo szyjka juz sie tak skróciła że jej nie ma
na razie biorę no-spe i magnez a we srode wizyta :-)
Bombusiu mój lekarz też się trzyma terminu z OM według USG nawet do karty ciązy nie wpisał. a w suwaczku jaki masz termin wpisany? dobrze że wizyta udana, a grzybka szybko zwalczysz, to jedak jeszcze synek ma czas żeby fiknąć :-)
12,5kg tylko przytyłaś, super u mnie już 20kg
mam nadzieje że do 30 tak jak poprzednio nie dojdzie
Anecia1111 szkoda że nie zrobił Ci USG, przecież ,y zawsze na to czekamy ;o) ale dobrze że wyniki Ok!
Ciamajdka jak masz przeczucie to może faktycznie coś się zaczyna? u Ciebie suwaczek też nie jest z daty OM?
Ehtele całkiem inaczej teraz ten twój suwak wyglada, do przeterminowania jeszcze daleko :-)
pozdrawiam wszystkie brzuchatki!!