reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Bombusiu, Piła VI juz byla prawie rok temu, a tu masz o Pile VII Piła VII - 3D ma datę premiery i Saw 7 Movie Trailer. a wiem zwykle takie rzeczy wczesniej, bo interesuje sie troche kinem, zwlaszcza thrillerami :-) a - to ma byc ostatnia czesc :tak:
Milusia, no ciekawe kiedy urodzimy.. eh :/ a mnie w krzyzu jak ćmiło tak ćmi, do tego bóle jak na @ znowu. a mimo to nie dzieje sie nic :-p
Pajko jak bym sie skonsultowała na wizycie najblizszej :tak:
madziujka biedulko, trzymajcie sie, może sie wkrótce rozwinie :tak:
no widzisz, porodowka tam u Ciebie pełna, a u nas na forum wielka cisza :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nektarynko - no to ja trzymam kciuki za obrót maluszka główką w doł:-) Jeszcze troszkę czasu dzidziolek ma:tak:

starlet jeszcze zaskoczymy wszystkich i rozpakujemy się w terminie:-D mnie dokłądnie takie same myśli zachodzą - w końcu razem tworzymy grupę żelaznych macic:-)

bogusiu007 super, że robale nie wyhodowane:-p

ciamajdko:-( co za sny... Ja przed wczoraj w nocy otwieram oczy i patrzę, a przede mną coś stoi...więc ja wrzask na cały blok, Szymon się budzi i pyta co się stało a ja na to, że stał przede mną biały lis:sorry2::sorry2: i poszłam spać:-D:-D:-D hehehe totalna wariatka:-p

marulka nie znam pioseneczki - zapodaj linka z you tube;-) A zamiast piernika zjadłam chałwę - bomba kaloryczna - To jest to:-p

pajeczko i jak ocet pomógł coś? NNNiieeee nie nastawija się tak negatywnie. To nie może być cholestaza!!!!! Kochana tu dermatolog nie pomoże - badania krwi by coś wykryły - chyba białko jest podniesione...w sb byłaś u lekarza skoro on uznał, że wszystko w porządku, to tak być musi - spokojnie słońce głowa do góry...to na pewno alergia!!!! Lekarka od tego właśnie jest - DZWOŃ - niech sobie myśli, że histeryczka, ale będzie spokojniejsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaa doczytałam
TO JEDZIESZ DO SZPITALA????????????????????????

kasiu181 - makrosomia płodu? Przecież aż tak dużo Twoja dziewczyna nie waży...ma to jakieś konsekwencje w przyszłości czy po narodzinach tak po prostu się normuje? Tym bardziej czekam na wieści z wizyty:tak:

sarko to widzę, że ty już w 100% przygotowana, spakowana, badania porobione -super:-)

polianno urodzisz, urodzisz - brzuch nisko - godzina zero za chwilę wybije:-) jejku a Twoja psina to biedna jest - ludzie potrafią być okrutni:no::no: Ktoś kto w ten sposób postępuję ze zwierzętami jest dla mnie na prawdę mało wart - jak można porzucić bo nie rasowy?????

milusiu hmm 28 lipca - może akurat - zresztą w sumie nie trudno trafić skoro jesteś na dniach od terminu:tak: Rozumiem, że też już trochę się ponakręcałaś:-p:-p Zaraziłam? hehheheh. A co do oczekiwania czopu to ja ciągle się zastanawiam, bo pytałam lekarza czy jest a on, że w części...części jakiej?:dry: Zupełnie to dla mnie niejasne... Zresztą coś mi się wydaje, że dziś mój brzuch poleciał w dół...wczoraj w nocy niby cisza, ale brzuch cały czas jak na okres bolał, więc może to główka się wkręca...:dry: Wiesz Karolinko -Bóg to jeden, wie kiedy urodzimy:tak: Nie wierzę, że wszystko jest z góry zaplanowane, ale wiem, że On posyła do nas pewnych ludzi, chce żebyśmy się z kimś spotkali czy porozmawiali, więc może akurat chce abym na porodówce spotkała konkretną położną, czy matkę i dlatego wybrał mi inny dzień:-D:-D

martuśka85 co do piły to dla mnie pierwsza część powalająca na kolana, druga ok. a każda kolejna to rzeź bez pomysłu i świeżości...no ale wiadomo ile ludzi tyle opinii:-D Ja mogę Ci polecić na prawdę niasmowity serial, który od wczoraj oglądamy i ściągamy "True Blood" - Prawdziwa krew - na prawdę porażający!!!!!!!!!!!!!!! Świetnie nakręcony i z mega pomysłem:tak:

jenny83 a tam do września - urodzimy szybciej:-) (staram się pozytywnie nastawaić hihihih:-p)

madziujka:szok::szok::szok: no ładnie, a to nie wiedziałam, że po cesarce oxy nie można podawać!!! Ale powiedzieli Ci coś więcej kiedy możesz spodziewać się porodu?? Tylko u sierpniówek z tą pełnią lipa:dry:

zielona26 gratuluję wizyty i oczywiście życzę ekspresowego porodu:-) jak i sobie oczywiście:-p

Bombusiu własnie napisałam jej smsa - bo znowu dermatolog mi da masci - lekarka napisała do szpitala

Ojejku Pajko i co zrobisz????????? jedziesz???????

Madziujka to trzymaj sie kochana, nas sierpniówek żadna pełnia nie wystraszyła he he:)))
Maruśka no to oglądałam na bank tak to dawno temu było, ze nie pamiętam:)))) dzięki:)
zielona gratuluje udanej wizyty!!!

Ostatnia edycja:
madziujka czyli prawie urodziłas-można powiedzieć...:szok: maleństwo gotowe do przyjścia na świat..
zielona zazdroszczę... jeszcze tylko kilka chwil i już:)

nie oglądałam żadnej części Piły.. nie znosze horrorów, doprowadzają mnie do stanów depresyjnych prawie:/

Pajko ona napisała do szpitala czy kazała Ci jechac do szpitala?

Ostatnia edycja:
dziewczyny jade - dzwoniła do mnie jeszcze ginekolog :szok: zapytała sie mnie czy miałam wątrobowe badania robione a nie miałam i lekarka sie przeraziła i kazała jechac jak bedzie OK to mnie wypiszą jutro.

ehtele to nie jest alergia nawet dermatolog to wykluczyła najpierw mowiła, ze to przegrzanie stóp. A teraz mam to na cąłym ciele:(

Pajko powodzenia, będzie dobrze..:tak:
SARKA suwaczek mam wg OM, na dodatek chyba błędnej...

Ostatnia edycja:
ehtele, znam troche 'True Blood', to sie po polsku nazywa "Czytsa krew", ale nie lubie sie wkrecac w seriale za bardzo, wiec nie ogladam. starczy mi uzaleznienie od House'a i Lost :-D
tez Piłe lubie tylko 1 i 2 oraz 4, ktora jest nieco w innej konwencji, ale ogladam wszystkie, bo jak juz tradycja, to tradycja ;-) a na 3D to musze pojsc chocby z ciekawosci czy nie uciekne z kina :szok:

Pajko, 3majcie sie !!! dawaj znac koniecznie jak juz cos bedzie wiadomo, bo wątrobowe rzeczy nie sa do lekceważenia, wiec lepiej sprawdzic :tak:

no Bombusiu juz zlekka mi ulzylo heheheh...... dzis cos niemam weny do pisania tak wiec juz uciekam ... bede jutro po popludniu poniewaz znow jutro ide dopoludnia do dentysty zapewne to ostatnia wizyta przed porodem ....

to trzymajcie sie babeczki :)

hm dzis ma byc pelnia to ktora z was rodzi ????????????????????? bo ja ciagle mowie agatce ze dzis nie pozwalam hahaha choc ciagle sie wierci

reklama
Do góry