No nareszcie wróciłam... Lekarz zaliczony podjechalismy z M na działke podlac bo tam susza i na cmentarz jeszcze . Jestem wykonczona nogi znowu banie:-( Cisnienie mam o ,od ostatniej wizyty +2,3kg (2 tyg temu) moja gin sie smiala ze co wizyte to rosne w oczach heh bardzo smieszne;p Szyjka krotsza i miekka nie mowila ile ..Ogolnie powiedziała ze daje mi jakis tydzien do porodu zobaczymy jak bedzie. Dostałam tabletki dopochwowe bo stwierdzila ze jest wiecej wydzieliny niz powinno i zebyprzed porodem nie wdala sie infekcja to mam codziennie wieczorem brac wiec z przytulanek nici;p Zrobila mi USG zeby sprawdzic jak puls małego wszystko ok ilosc wod plodowych tez ok . Powiedziała ze jak nie urodze to za 2 tyg chodz juz nawet mnie nie wpisywała bo jest przekonana ze urodze do tego czasu...
Jejku tylko troszke mnie nie bylo a tyle do czytania ;p Ale dobrze ze ciagle coś sie dzieje na forum
Bombusia-podrzuc mi troche fasolki z checia tez pochrupie;p
Bogusia -a do ciebie to z checia zawitam na pierożki mniammm
ale troche daleko z Bydgoszczy;p
Koralowa- zazdroszcze ci takiego spania u mnie to wyglada tak
co godzine pobudka na siusiu ,w miedzy czasie wiercenie bo na lewym boku jak leze to mały
uciska mi nerw kulszowy a na prawej zgaga przewrot z boku na bok to meczarnia
bo tak jak by cos ciagneło mi przy pachwinach wiec nie za wesoło. Z tentnem to ja
tez cały czas wysokie nigdy mniej niz 100 zawsze jakies 108 albo 115 ;/
pati1982-Ja proponuje : Marulka zabierze pierogi do Bogusi i wszystkie usiadziemy w basenie
i bedziemy jadły
Alaa- Gratuluje udanej wizytki
Pajkaa- No ja chyba jutro tez wybiore sie nad jeziorko
Co do tych odsłonientych
brzuchow to ostatnio widziałam to samo.. Ja tam zawsze mam owiniety taka ażurkowa
chusta..
riba_1-Będziemy trzymac kciuki