Jeden dzień mnie nie było (świętowanie dnia ojca
), a tu takie zaległości… U mnie leje, a ja znów głodna…
Dziewczynki dzięki za słowa wsparcia w sprawie kursu… dobrze, że nie tylko mnie wkurza coś takiego
Szkoda mi bardziej czasu i wysiłku niż pieniędzy w niego włożonych… Ale jakoś nie wierzę, że w tym terminie uda mi się usiąść do egzaminu… chyba ,że dzidzia będzie wyjątkowo wyrozumiała i pozwoli mamusi…
Na miękko to biorę, bo certyfikat w sumie nie jest mi szczególnie potrzebny, a co mi zostało w głowie to siedzi
Po prostu tak się nie robi…
Fiuu zęba masz wyjątkowo wrednego… ale niewyparzony język to skarb
Mam znajomego z uczelni (tego, co na wizytówce napisał sobie tylko „specjalista”), od którego nauczyłam się chyba najważniejszej rzeczy podczas całych studiów (dzięki Bogu, że trafiłam do niego na ćwiczenia!) – jeżeli ktoś Cię pyta, czy znasz się na czymś, czy możesz coś poprowadzić, istnieje tylko jedna odpowiedź: „Oczywiście!”…
A potem bierzesz się do roboty i zostajesz specjalistą
Powodzenia, dasz radę
))
Pajeczko cieszę się, że już z Tobą lepiej
))
Shiraa będzie dobrze
Milusiu kochana ja mam lenia giganta ostatnio
Ale już piszę porządnie: u nas bez zmian, przygotowania do przyjścia na świat dzidzi w zasadzie zakończone, czekam sobie spokojnie, bo stres związany z zagrożeniem przedwczesnym porodem już mi zmalał (zasługa 35 tc i nie skracającej się już bardziej szyjki, całe szczęście, bo nie ma już za bardzo z czego), czuję się przyzwoicie, odpoczywam
))
Ciamajdko tulę
))
Lea mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej
Koralowa niestety… mam nadzieję, że rzeczoznawca chociaż dobrze oszacował szkodę
Udanego, szybkiego remontu!
Ehtele współczuję zakończenia pikniku… tulę
Martitka i co z tym zębem?!
AgaS-78 dobrze, że się odzywasz
I wieści dobre, a cukrzyca-mam nadzieję-odpuści trochę…
Magda.wu również przytulam
Dowiedziałam się dziś o tym dniu od męża – wstał rano do pracy i chyba w TV usłyszał-wrócił do nas i nas przytulił
Ewelinko dobrze, że już jesteś, i to w formie
Bombusiu ))
Zdecydowanie najwyższy czas na obiad!