reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

kasia wow napięty plan na przedpołudnie ;)

ewelinka oczywiście pamiętamy, dobrze że pobyt w szpitalu w sumie okazał się niekonieczny - bez strachu :) oby już puchnięcia nie wróciły!

dziewczynki dziś o 12.20 w TVP1 jest fajny program, drugi odcinek - pierwszy był w zeszłym tygodniu i żałuję że włączyłam tak późno i nie zdążyłam już Wam powiedzieć - program o maluszkach - może skorzystacie z informacji :D my z Olkiem będziemy oglądać na pewno

reklama
kasia2506 też się dziś wyspałam:)
polianno oj nieprzyjemne uczucie taka arytmia... nie mam tego w ciąży, ale brałam kiedyś Methotrexatum i myślałam że oszaleję... takie miałam napady arytmii, że momentami nie czułam bijącego serca, a momentami tak walnęło że aż całe ciało mi się podnosiło... do tego skurcze, ehh... może to tylko taki słabszy dzień..:)
Ewelinko2106 poleżałas, ale jestes spokojniejsza.. a jakbys nie poszła to byś myslała czy dobrze zrobiłaś:)

Witam sie kochane :-) u nas znowu upal, duchota taka, ze... :wściekła/y: noc po chinsku - jako-taka:-) dwa razy wc. glosno za bardzo nie bylo (w zwiazku z meczem wczorajszym) a teraz leze sobie i odpisuje Wam w sukience, ktora wyprasowalam 10 min temu :-):-):-) moja genialnosc, czasami mnie rozwala :-)
pajka - fajnie, ze sobie pogadalas z tesciowa - nie taki diabel straszny, cos dobrego musza one miec, skoro urodzily i wychowaly facetow, ktorych kochamy :-):-) wspolczuje bolu migrenowego :-:)-( ja wprawdzie migren nie mam, ale bole glowy czesto - nurofen to moj przyjaciel (przed ciaza oczywiscie ;-))
ethele - wspolczuje "przygody", takie nie przewidziane wydatki sa starszne, mozna sie normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a cczemu chcecie naprawiac w serwisie? nie da sie kupic zamka na allegro lub u handlarza? jakis znajomy mechanik napewno Wam to zrobi. skoro i tak idzie z waszej kieszeni, firma nie musi wiedziec gdzie to naprawiacie.

magda.wu - oooo, no to trzeba sie tulac dzisiaj :-)

polianna - oj kochana uwazaj na siebie, odpocznij troszke i moze pojdz predzej do lekarza?

ewelinka2106 - witamy po powrocie :-)
ciamajdko, Lea - cierpliwosci kochane z Waszymi mezczyznami :tak::tak::tak:

polianna to na prawde straszne co piszesz....może rzeczywiście powinnaś się udać do lekarza? Ja bym chyba zawałou w nocy dostala gdyby takie dolegliwości mnie złapały:( Trzymaj się i na prawdę oszczędzaj się kobietko...

ewelinka2106 witaj - super, że już jesteś w domku... za chwilę zbliżają się upały, mam nadzieję, że stópki nie będą Ci puchnąć...trzymam za Was kciuki:)

Maruko masz rację - pieniądze rzecz nabyta - są i ich nie ma- trzeba będzie ruszyć oszczędności...trudno

riba - problem polega na tym, że jak jeden zamek jest zepsuty trzeba wymienić wszystkie łącznie ze stacyjką... i nie wiem czy tak można u zwykłego mechanika hmmm...mój mąż to dziś posprawdza może koszt obniży się choć do 1000zł

a więc lecę sprzątać bo się zasiedziałam przy tym kompie...

PS Tak czytam lipcówki i w sumie tylko 5 rozpakowanych w czerwcu więc w miarę spokojnie... jednak większość rodzi mniej więcej w termine...

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-)

Ciamajda Weź głęboki oddech i nie myśl o Tobim zobaczysz, że wróci z pracy już normalny :-) Wiesz My jesteśmy w ciąży, a Naszym chłopom dokuczają hormony :-D wczoraj Ja też się pokłóciłam z moim M, bo Ja od tygodnia proszę się o przytulankoA On gadał, że zmęczony, że śpiący więc się w końcu wkurzyłam i wykrzyczałam, że jak mu się już nie podobam to Niech idzie do innej, a On że On się po prostu boi i bedziemy się przytuać jak Wiki nie będzie patrzeć :-D

Ehtele Ja nie musiałam wołać policji, zadzwoniłam do ubezpieczyciela i powiedziałam, że ktoś chciał się włamać, ale mu nie wyszło, a On żebym przyjechała na wycene i tyle :-) Ale co ubezpieczyciel, to inne wymagania :-)

Ewelinko Miło, że do Nas wróciłaś. Ech siedzieć w szpitalu, ech co za ludzie...

Pajkaa Oj super się teściówka zachowała, oby tak dalej :-)

A Ja idę teraz poprasować :-)

Ehtele jak Twój blog się rozwija:-) mmm....
co do kosztów stacyjki... ja już 2 rok dorabiam sobie klucze do auta (mam jedną parę a dorobienie kosztuje 200 zł z tego względu że jest w kluczyku zabezpieczenie).. jak zgubię to sie poskręcam z kosztów wymiany stacyjki:)

Bogusia86 wow.. Ty się prosiłaś? hehe:p

jak wróci to zobaczymy jak się zachowa, wczoraj nawet nie zjadł obiadu do końca tylko ostentacyjnie odstawił talerz.. a ja się starałam...

zmiana tematu:
jakie kwiaty macie w domach?
jakie kwiaty uwielbiacie?
pochwalmy się:))))) moga być zdjęcia... ;P

Ostatnia edycja:
Wita się i ja. Wczoraj naczytałam się o tych waszych bezsennych nocach i sama się obudziłam dzisiaj o 4 obolała jakby mi ktoś kijem plecy złomotał i już spać nie mogłam. W związku z tym, że wczoraj wieczorem w zasadzie opróżnilismy lodówkę nie miałam co zjeść i jak tylko wybiła 7:00 stałam pod biedrą :) jak wariatka jakaś wygłodniała

Aga_S dobrze, że się trzymasz- silna babka jesteś. W zasadzie największe ryzyko już za Tob i cokolwiek by się działo- będzie i tak dobrze :]

Ehtele- z samochodem załamka ale może znajdzie się trzecie wyjście.

Polianno- objawy rzeczywiście niepokojące. Myśle, że do wtorku wytrzymasz.

Ewelinko- dobrze, że już po szpitalu jesteś

Natka- Twoja córeczka ma piękną datę urodzin- tak jak ja :)

Ciamajdko- o chłopach pisac nie będę, bo to bez sensu ciągle wałkowac ten sam temat. Utrapienie z nimi i tyle.

Kasia2506-gratuluję przespanej nocy- pozazdroscic- no może poza zmoczeniem Basi

czesc brzuchatki!!!!!!!
zapowiada sie dzis piekny dzien- dla mnie chyba za goraco wiec skocze tylko po zakupy i juz sie z domu nie ruszam.
noc w miareprzespana- tylko 4 razy do kibelka i zasnac nie moglam ale jak zasnelam to juz spalam do nastepnego siusiu- czyli do nastepnego przewrocenia sie na inny bok bo wtedy glownie chce mi sie siusiu. dziwne jakies ale tak jest.
wczoraj czulam sie fatalnie- brzuch twardnial, slabo mi sie robilo i tak ogolnie jakos mi dziwnie bylo. puki co dzis jest lepiej i niech tak zostanie.
ciuszki dla malej wyschly wiec czeka mnie dzis wielkie prasowanie- jeszce chwile odpoczne i sie zabieram- mam dzis znowu lenia.
na obiad dzis serwuje kotlety mielone z ziemniaczkami i mizeria- mniammmmmmmmmmmm. a jutro zupa ogorkowa.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie melduje i informuje, ze znikam na pare dni. Z winy remontu, bo z pokoju wszystko "wywalamy", lacznie z kompem i dostepem do neta (komp stacjonarny). Cieszy mnie tylko fakt, ze wczoraj obiad narobilam w zasadzie na caly tydzien, hehe. Wiec przynajmniej gotowanie mam z banki (zrobilam golabki "inaczej", ale wg wlasnego przepisu a nie z saszetki). Ale tak mi sie chche dzis ten remont robic jak nie wiem. Na szczescie maz ma dzis wolne, wiec sporo zrobi.

Wczoraj za to pojechalam kupic zarowki do auta, bo ciagle swiecila sie kontrolka, ze blad niby bo swiatel brak. Pojechalam do salonu. Przy okazji koles mi je wymienil i wszystko o aucie wyjasnil. Milo. :)

Buzka.
Narazie, bo maz wygania. ;)

Do góry