reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej kobietki!!
Kurcze,wyszła mi jakaś krosta na ustach,al tak jakby wewnątrz bardziej i na środku. Tak ją przgryzałam zębami,że teraz jest cała biała i boli. Obok zauważyłam kolejną,mniejszą. Myślicie,ze to może być jakaś inna forma opryszczki? Jak miewałam opryszczkę to na konturze ust albo w kąciku ust...

Polianna moze masz afty tak to sie chyba zwie:p
ja mam jak zjem źle domytego pomidora to mi wyskakują wewnątrz na wargach i sa własnie takie białe.

reklama
A może faktycznie? :) Źle umyte jabłko czy coś... hmm gdzieś tu miałam aftin,posmaruję sobie i zobaczymy:)

Dzień dobry wszystkim!:)
Ja dziś radosna jak świnka w deszcz, bo dostałam fotelik samochodowy!:) Od siostry męża, wygląda jak nóweczka i jest baaardzo ładny:) Poza tym od rana bierzemy się za sprzątanie, ale że jeszcze nie zaczęliśmy, humory dopisują. Nawet zgaga przestała mnie irytować...:)

Ewelinka2106 no proszę, to ja tak malowniczo wczoraj o kolorach, a Ci się prawdziwa jajecznica zamarzyła:) Ach ta siła sugestii…:)

Ehtele w takim pięknym ujmowaniu kolorów i w ogóle rzeczywistości to celuje mój brat… Kiedyś dostałam od kogoś sweterek w niebieskie i brązowe paski… Tak mi się średnio podobał, ale przymierzyłam i pytam brata, jak to wygląda. A on popatrzył i mówi: „Wiesz… jak g… w morzu:)” Sweterek poszedł dalej w ludzi:)

Aga Natalia i Bombusia gratuluję wizyt:)

Ciamajdka dobrze, że Ci się humor poprawił wczoraj wieczorem, spacer mi się udał:) A dziś chyba masz baaardzo dobry, bo od rana słoneczko:) Zdrowiej!

Pajkaa my też się kierujemy datą OM.

Martuśka85 trzymamy będzie cuuudnie:) Gratulacje!

Martuśka85, gratulacje :-) Ciesz się TYM DNIEM, bo mija bardzo szybko ;-)

Zapraszam Was na ogórkową i fileciki z kurczaka :-D

Właściwie...takie afty same mogą zejśc,.nie? ;)
Na Aphtinie napisano "Nie zbadano,poradzić się lekarza" . Jednakże skoro noworodkom można go aplikować to chyba nie powinno być przecwiskazać,szczególnie że to tylko miejscowe :)

ja juz pospprzatalam i jestem padnieta. zaraz bede sie szykowala na imieniny babci. strasznie nie chce mi sie jechac no ale co zrobic- do babci trzeba.

polianna mysle ze nie powinno to zaszkodzic- tymbardziej jesli ma dzialanie miejscowe.

ciamajdko zycze milego malowania- ja zaczynam w nastepnym tygodniu malowanie kaloryferow!!!!!!!!!

Dzień dobry dziewczyny:tak:

U mnie humor takie sobie...jakoś mam doła z tego powodu, że jestem już taka ociężała, że już nie mam na nic siły...nigdzie dalej już nie chce mi się wybierać a tym bardziej autobusem...
moje życie kręci się tylko wokół komputera, tego co by tu jeszcze kupić dla Olka, tego co by tu kupić do mieszkania:-:)-( ehhh....:baffled:

Ola_ kochanie każda z nas ma czasem takie dni...jesteśmy już dorosłe kobiety, żony za chwilę matki i bezpowrotnie mijają czasy szaleństw...powoli wszystko w naszym życiu staje się takie poukładane...no ale młode wciąż jesteśmy:-p głowa do góry...czuję podobnie...;-)

Pajkaa i jak udała się niespodzianka u kosmetyczki???;-) a co do terminu USG niezmiennie od samego początku pokazuje termin 24 lipca, a lekarz obliczył, że to będzie 2 sierpnia;-) moim jednak zdaniem Olek pojawi się już w lipcu:-) i będę działać z moim Szymonem żeby tak było hehhe:-p:-p

kasia2506 powodzenia w przedszkolu...oby mała się przyzwyczaiła i pokochała pzedszkole:-D W końcu to ważny,nowy etap w jej życiu...

Ciamajdka walcz kochanie z chorobą i zbytnio nie przemęczaj się z tym balkonem:tak: I kocham żelki w ciąży...to moja mania:-p szczególnie takie nowe rainbow Z ZOZOLE są boskie...:-D a ty które zajadasz???

fiuufiuu niesamowitych masz przyjaciół i podziwiam za siły...u mnie już ciężko z takimi wyjściami:-) obyś tyle energii miała do 9 miesiąca hehhe:-p

Bogusia86 sokowiróweczka to niezbędnik przyszłej mamy:-):-) soczek z marchwii i selera zawsze sobie robię;-) mniam, mniam

Bombusia ten Twój Adrian to złote dziecko:shocked2::shocked2: to niesamowite...tak sam od siebie posprzątał całe mieszkanie??? Po prostu SZOK, pięknie go wychowałaś...:-) powodzenia na zakupach...pochwal się co tam zakupiłaś:tak:

martuśka85 czeka Cię jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Jeśli mogę sobie pozwolić na życzenia.

...To z okazji tak ważnego nowego etapu w Twoim życiu życzę Ci aby Wasze wspólne życie wypełnione było niekończącymi się pokładami miłości....Życzę Wam abyście zawsze patrzeli na siebie z cierpliwością i mimo różnych burz, które będziecie wspólnie przechodzić abyście zawsze potrafili trzymać się za ręce...

polianna jeśli to afta, to generalnie przechodzi sama...afta zawsze pojawia się z braku jakiś witaminek;-) więc zbędne są kremy...jak coś to skonsultuj to z lekarzem;-)

reklama
Ehtele wszelkie żelki, ale akurat dzisiaj zjadłam takie długie kwaśne paseczki... z zozole:-)

Cayra ogórkowej nie odmówię!!! dwa talerze głęęębokie plisss...:rofl2: na mięcho mam mniejsza ochotę, ale jak masz ziemniaki to pędzę:-D

pomalowałam okna od zewnątrz (tylko to miałam w zamiarze) i padam...(po raz kolejny stwierdziłam, że nadaja sie tylko do wymiany). zjadłam na szybko dwa Pinokia (lody).. a T. nadal przygotowuje barierki do malowania..
smierdzi jak nie wiem co... oczywiście pomalowałam sobie przy okazji łokcie i wlosy, i zakapałam podłogę... no Ciamajdka ze mnie;-)

656bff6b8bb7bd20med.jpg4d262249c330ea22med.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry