Dzień dobry dziewczyny
U mnie humor takie sobie...jakoś mam doła z tego powodu, że jestem już taka ociężała, że już nie mam na nic siły...nigdzie dalej już nie chce mi się wybierać a tym bardziej autobusem...
moje życie kręci się tylko wokół komputera, tego co by tu jeszcze kupić dla Olka, tego co by tu kupić do mieszkania:-
-( ehhh....
Ola_ kochanie każda z nas ma czasem takie dni...jesteśmy już dorosłe kobiety, żony za chwilę matki i bezpowrotnie mijają czasy szaleństw...powoli wszystko w naszym życiu staje się takie poukładane...no ale młode wciąż jesteśmy
głowa do góry...czuję podobnie...;-)
Pajkaa i jak udała się niespodzianka u kosmetyczki???;-) a co do terminu USG niezmiennie od samego początku pokazuje termin 24 lipca, a lekarz obliczył, że to będzie 2 sierpnia;-) moim jednak zdaniem Olek pojawi się już w lipcu:-) i będę działać z moim Szymonem żeby tak było hehhe
kasia2506 powodzenia w przedszkolu...oby mała się przyzwyczaiła i pokochała pzedszkole
W końcu to ważny,nowy etap w jej życiu...
Ciamajdka walcz kochanie z chorobą i zbytnio nie przemęczaj się z tym balkonem
I kocham żelki w ciąży...to moja mania
szczególnie takie nowe rainbow Z ZOZOLE są boskie...
a ty które zajadasz???
fiuufiuu niesamowitych masz przyjaciół i podziwiam za siły...u mnie już ciężko z takimi wyjściami:-) obyś tyle energii miała do 9 miesiąca hehhe
Bogusia86 sokowiróweczka to niezbędnik przyszłej mamy:-):-) soczek z marchwii i selera zawsze sobie robię;-) mniam, mniam
Bombusia ten Twój Adrian to złote dziecko
to niesamowite...tak sam od siebie posprzątał całe mieszkanie??? Po prostu SZOK, pięknie go wychowałaś...:-) powodzenia na zakupach...pochwal się co tam zakupiłaś
martuśka85 czeka Cię jeden z najpiękniejszych dni w życiu. Jeśli mogę sobie pozwolić na życzenia.
...To z okazji tak ważnego nowego etapu w Twoim życiu życzę Ci aby Wasze wspólne życie wypełnione było niekończącymi się pokładami miłości....Życzę Wam abyście zawsze patrzeli na siebie z cierpliwością i mimo różnych burz, które będziecie wspólnie przechodzić abyście zawsze potrafili trzymać się za ręce...
polianna jeśli to afta, to generalnie przechodzi sama...afta zawsze pojawia się z braku jakiś witaminek;-) więc zbędne są kremy...jak coś to skonsultuj to z lekarzem;-)