reklama
Bombusia
Fanka BB :)
Witam Dziewczynki Malinki w ten piękny, ciepły słoneczny dzionek!!!:-):-)
Ale podobniez jutro ma padać także korzystać i grillować na dworzu
Ja nockę miałam lichą, wczoraj adrenalina mi się tak podniosła po tym USG, ze nie mogłam usnąć, więc oglądałam z M walkę Pudziana, potem w końcu usnęłam, a mały 3x w nocy tak wariował, ze się budziłam do tego bolał mnie b. kręgosłup i bez żelu przeciwbólowego się nie obyło!
Chciałam jeszcze napisać, ze mój szkrab maży ok.607 g i jest nóżkami do dołu, o czym byłam przkonana po moim biednym skopanym pęcherzu, ale pani dr powiedziała, ze on ma jeszcze duuuużo czasu na fikołka w dół i będzie jeszcze wariował. A tak w ogóle to ta dr od USG tez była w ciąży z takim sporym 7 m-cznym brzuszkiem, swoją drogą jeszcze nigdy nie badał mnie lekarz w ciązy hi hi
Dziś wyruszamy z M na szperanie po ciuszkach dla maluszka
Mieszkanko mamy posprzątane (Adriana robota), zakupy zrobione M biegał od 7.00 a ja spałam, dobrych mam tych chłopaków
Co do parowaru to naprawdę polecam, jedzenie jest pyyyyszne,zdrowe, a ryba wymiata, adi ciągle każe sobie ją robić, tylko gdybyście kupowały to zwróćcie uwagę, aby w zestawie był taki mały pojemniczek na przyprawy, one potem tak pięknie przechodzą zapachem w trakcie parowania w to jedzonko
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia i proszę dużo wypoczywać!!!!!
Słuchać się "starszej" Mamuśki;-)
Ale podobniez jutro ma padać także korzystać i grillować na dworzu
Ja nockę miałam lichą, wczoraj adrenalina mi się tak podniosła po tym USG, ze nie mogłam usnąć, więc oglądałam z M walkę Pudziana, potem w końcu usnęłam, a mały 3x w nocy tak wariował, ze się budziłam do tego bolał mnie b. kręgosłup i bez żelu przeciwbólowego się nie obyło!
Chciałam jeszcze napisać, ze mój szkrab maży ok.607 g i jest nóżkami do dołu, o czym byłam przkonana po moim biednym skopanym pęcherzu, ale pani dr powiedziała, ze on ma jeszcze duuuużo czasu na fikołka w dół i będzie jeszcze wariował. A tak w ogóle to ta dr od USG tez była w ciąży z takim sporym 7 m-cznym brzuszkiem, swoją drogą jeszcze nigdy nie badał mnie lekarz w ciązy hi hi
Dziś wyruszamy z M na szperanie po ciuszkach dla maluszka
Mieszkanko mamy posprzątane (Adriana robota), zakupy zrobione M biegał od 7.00 a ja spałam, dobrych mam tych chłopaków
Co do parowaru to naprawdę polecam, jedzenie jest pyyyyszne,zdrowe, a ryba wymiata, adi ciągle każe sobie ją robić, tylko gdybyście kupowały to zwróćcie uwagę, aby w zestawie był taki mały pojemniczek na przyprawy, one potem tak pięknie przechodzą zapachem w trakcie parowania w to jedzonko
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia i proszę dużo wypoczywać!!!!!
Słuchać się "starszej" Mamuśki;-)
Ostatnia edycja:
Aga_Natalia
Witam!!!!!
Po wczorajszym byłam taka padnięta, że szok.
A moje maluszki dostaną sterydy, ponieważ ciąża bliźniacza jest bardziej narażona na wcześniejsze rozwiązanie. Sterydy przyspieszą rozwój płuc, więc w razie wcześniejszego porodu, będą je miały już rozwinięte.
Po wczorajszym byłam taka padnięta, że szok.
A moje maluszki dostaną sterydy, ponieważ ciąża bliźniacza jest bardziej narażona na wcześniejsze rozwiązanie. Sterydy przyspieszą rozwój płuc, więc w razie wcześniejszego porodu, będą je miały już rozwinięte.
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
no to za 4 godziny bedziemy po slubie..
3majcie kciuki
3majcie kciuki
Aga_Natalia gratulacje udanej wizyty)))))
Bombusia super ze wizyta sie udala i z malym Alankiem ok)))))))))
Pajkaa moja lekarka kieruje sie data OM. ciuszki piekne kupilas.
martuska napewno wszytsko sie uda.
i ja sie witam!!!!!!!!!!
no pogoda w koncu troche ladniejsza. zaraz zabieram sie za sprzatanie a potem jedziemy na imieniny do babci.
mam dzis dobry humorek bo mojej mamie udalo sie kupic farbe do pokoju malej w takim kolorze jak chcialam- a dodam ze nigdzie tego koloru nie ma.
Bombusia super ze wizyta sie udala i z malym Alankiem ok)))))))))
Pajkaa moja lekarka kieruje sie data OM. ciuszki piekne kupilas.
martuska napewno wszytsko sie uda.
i ja sie witam!!!!!!!!!!
no pogoda w koncu troche ladniejsza. zaraz zabieram sie za sprzatanie a potem jedziemy na imieniny do babci.
mam dzis dobry humorek bo mojej mamie udalo sie kupic farbe do pokoju malej w takim kolorze jak chcialam- a dodam ze nigdzie tego koloru nie ma.
Ostatnia edycja:
Z
zanetka905
Gość
Witam sie i ja po krótkiej przerwie ;-)
Oczywisice Gratuluje wszytskim Sierpnióweczkom udanych Wizyt !
Gratuluje ! to naprawde Magiczna Chwila powiedziec sobie " TAK " ;-)
Ja 2 tygodnie temu, takze miałam Wesele kuzyna, wszyscy sie tak troszke na mnie dziwnie patrzyli..., i tak smiesznie sie złozyło ze 3 Dziewczyny z rodziny ( razem ze mną) rodzą w sierpniu
Pozdrawiam Sierpniówki
Oczywisice Gratuluje wszytskim Sierpnióweczkom udanych Wizyt !
3majcie kciuki
Gratuluje ! to naprawde Magiczna Chwila powiedziec sobie " TAK " ;-)
Ja 2 tygodnie temu, takze miałam Wesele kuzyna, wszyscy sie tak troszke na mnie dziwnie patrzyli..., i tak smiesznie sie złozyło ze 3 Dziewczyny z rodziny ( razem ze mną) rodzą w sierpniu
Pozdrawiam Sierpniówki
ewelinka2106
[FONT="]Witam się sobotnio. Wkoncu troszke słoneczka jest ale za to ja mam humor do du… buuu
Pajkaa słodziutkie ubranka
Aga_Natalia gratuluje udanej wizyty. Super ze wszystko dobrze z dziewczynkami.
Ola_ tez czasem mam takie odczucia. Ale tak jak Pajkaa napisała: „ak maluszek sie do Ciebie usmiechnie minie całe zmęczenie” ! Popieram!
Bambusia gratuluje tak pomyslej wizyty i zazdroszcze filmiku
kasia2506 smacznych pierogów życze tez mam ochote
Ciamajdka czekam na fotki gotowego balkonu
martuśka85 gratuluje slubu!
W tą noc o dziwo dobrze spałam ale mimo tego ze sie wyspałam mam zły humor.
I jeszcze do tego nie moge sie dogadac z A
[/FONT]
Ola_ tez czasem mam takie odczucia. Ale tak jak Pajkaa napisała: „ak maluszek sie do Ciebie usmiechnie minie całe zmęczenie” ! Popieram!
[/FONT]
Ciamajdka
Edusia'2010
Ciamajdka To fajnie, że już do Ciebie zakupy dotarły, a pokazałaś się Tobiemu w tych sexi majciochach tak jak mówiłaś??
nie, nie odważyłam się:-) jak powiedziałam Tobiemu o tych majtochach to powiedział, że w końcu włożę coś przezroczystego haha ale nie włożyłam..
3majcie kciuki
POWODZENIA!!!!!!! dzis rano obudziłaś sie panną, a zaśniesz mężatką...
Mi troszke przeszło, a w zasadzie na tyle, że dobrze sie czuję... pojechalismy z T. dokupić parę rzeczy do skończenia balkonu, i za chwilkę sie bierzemy. została moja ulubiona część -ramy okienne i barierka, więc nie poddałam sie i wywalczyłam wspólne malowanie... oczywiście z maską, bo T. żyć mi nie dał.. już mi wybrał ciuchy, żeby mi ciepło było, nakazał załozyć rękawiczki i maskę i zaraz idę walczyć z farbą
a pisze do Was jeszcze bo on zaczyna swoje rytuały-
1. najpierw kawa
2.skonczyl sie cukier, wiec poszedl do sklepu
3. konczy robienie kawy
4. miska z woda i plynem do mycia barierek juz czeka- absolutny zakaz mycia mam...
5. z takim tempem powinnam zaczac malowac za jakies 3 godziny
wpadne później...
R
RiSiA
Gość
[FONT="]Witam się sobotnio. Wkoncu troszke słoneczka jest ale za to ja mam humor do du… buuu
[/FONT]
ja mam to samo ze swoim mężem niestety.
3majcie kciuki
gratuluję krzymam kciuki.
reklama
polianna
Hej kobietki!!
Kurcze,wyszła mi jakaś krosta na ustach,al tak jakby wewnątrz bardziej i na środku. Tak ją przgryzałam zębami,że teraz jest cała biała i boli. Obok zauważyłam kolejną,mniejszą. Myślicie,ze to może być jakaś inna forma opryszczki? Jak miewałam opryszczkę to na konturze ust albo w kąciku ust...
Kurcze,wyszła mi jakaś krosta na ustach,al tak jakby wewnątrz bardziej i na środku. Tak ją przgryzałam zębami,że teraz jest cała biała i boli. Obok zauważyłam kolejną,mniejszą. Myślicie,ze to może być jakaś inna forma opryszczki? Jak miewałam opryszczkę to na konturze ust albo w kąciku ust...