reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam Dziewczynki Malinki w ten piękny, ciepły słoneczny dzionek!!!:-):-)
Ale podobniez jutro ma padać także korzystać i grillować na dworzu:tak::tak:
Ja nockę miałam lichą, wczoraj adrenalina mi się tak podniosła po tym USG, ze nie mogłam usnąć, więc oglądałam z M walkę Pudziana, potem w końcu usnęłam, a mały 3x w nocy tak wariował, ze się budziłam do tego bolał mnie b. kręgosłup i bez żelu przeciwbólowego się nie obyło:no::no:!
Chciałam jeszcze napisać, ze mój szkrab maży ok.607 g i jest nóżkami do dołu, o czym byłam przkonana po moim biednym skopanym pęcherzu, ale pani dr powiedziała, ze on ma jeszcze duuuużo czasu na fikołka w dół i będzie jeszcze wariował. A tak w ogóle to ta dr od USG tez była w ciąży z takim sporym 7 m-cznym brzuszkiem, swoją drogą jeszcze nigdy nie badał mnie lekarz w ciązy hi hi:-D:szok::szok:
Dziś wyruszamy z M na szperanie po ciuszkach dla maluszka:)
Mieszkanko mamy posprzątane (Adriana robota), zakupy zrobione M biegał od 7.00 a ja spałam, dobrych mam tych chłopaków:)
Co do parowaru to naprawdę polecam, jedzenie jest pyyyyszne,zdrowe, a ryba wymiata, adi ciągle każe sobie ją robić, tylko gdybyście kupowały to zwróćcie uwagę, aby w zestawie był taki mały pojemniczek na przyprawy, one potem tak pięknie przechodzą zapachem w trakcie parowania w to jedzonko:)
Życzę Wam miłego i spokojnego dnia i proszę dużo wypoczywać!!!!!:happy2::rofl2:
Słuchać się "starszej" Mamuśki:-D:baffled:;-)

Ostatnia edycja:
Witam!!!!!

Po wczorajszym byłam taka padnięta, że szok.

A moje maluszki dostaną sterydy, ponieważ ciąża bliźniacza jest bardziej narażona na wcześniejsze rozwiązanie. Sterydy przyspieszą rozwój płuc, więc w razie wcześniejszego porodu, będą je miały już rozwinięte.

Aga_Natalia gratulacje udanej wizyty:))))))

Bombusia super ze wizyta sie udala i z malym Alankiem ok:))))))))))

Pajkaa moja lekarka kieruje sie data OM. ciuszki piekne kupilas.

martuska napewno wszytsko sie uda.

i ja sie witam!!!!!!!!!!
no pogoda w koncu troche ladniejsza. zaraz zabieram sie za sprzatanie a potem jedziemy na imieniny do babci.
mam dzis dobry humorek bo mojej mamie udalo sie kupic farbe do pokoju malej w takim kolorze jak chcialam- a dodam ze nigdzie tego koloru nie ma.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja po krótkiej przerwie ;-)

Oczywisice Gratuluje wszytskim Sierpnióweczkom udanych Wizyt :tak:!

no to za 4 godziny bedziemy po slubie..
3majcie kciuki :-D

Gratuluje ! :-D to naprawde Magiczna Chwila powiedziec sobie " TAK " ;-)

Ja 2 tygodnie temu, takze miałam Wesele kuzyna, wszyscy sie tak troszke na mnie dziwnie patrzyli...:zawstydzona/y:, i tak smiesznie sie złozyło ze 3 Dziewczyny z rodziny ( razem ze mną) rodzą w sierpniu :-D
Pozdrawiam Sierpniówki :tak:

[FONT=&quot]Witam się sobotnio. Wkoncu troszke słoneczka jest ale za to ja mam humor do du… buuu

Pajkaa słodziutkie ubranka :tak:
Aga_Natalia gratuluje udanej wizyty. Super ze wszystko dobrze z dziewczynkami.
Ola_ tez czasem mam takie odczucia. Ale tak jak Pajkaa napisała: „ak maluszek sie do Ciebie usmiechnie minie całe zmęczenie” ! Popieram! :tak:
Bambusia gratuluje tak pomyslej wizyty i zazdroszcze filmiku :tak:
kasia2506 smacznych pierogów życze :tak: tez mam ochote :tak:
Ciamajdka czekam na fotki gotowego balkonu :tak:
martuśka85 gratuluje slubu!

W tą noc o dziwo dobrze spałam :tak: ale mimo tego ze sie wyspałam mam zły humor.
I jeszcze do tego nie moge sie dogadac z A :(

[/FONT]

Ciamajdka To fajnie, że już do Ciebie zakupy dotarły, a pokazałaś się Tobiemu w tych sexi majciochach tak jak mówiłaś??

nie, nie odważyłam się:-) jak powiedziałam Tobiemu o tych majtochach to powiedział, że w końcu włożę coś przezroczystego haha:-D ale nie włożyłam..

POWODZENIA!!!!!!! dzis rano obudziłaś sie panną, a zaśniesz mężatką...:rofl2:

Mi troszke przeszło, a w zasadzie na tyle, że dobrze sie czuję... pojechalismy z T. dokupić parę rzeczy do skończenia balkonu, i za chwilkę sie bierzemy. została moja ulubiona część -ramy okienne i barierka, więc nie poddałam sie i wywalczyłam wspólne malowanie... oczywiście z maską, bo T. żyć mi nie dał.. już mi wybrał ciuchy, żeby mi ciepło było, nakazał załozyć rękawiczki i maskę i zaraz idę walczyć z farbą:)
a pisze do Was jeszcze bo on zaczyna swoje rytuały-
1. najpierw kawa
2.skonczyl sie cukier, wiec poszedl do sklepu
3. konczy robienie kawy
4. miska z woda i plynem do mycia barierek juz czeka- absolutny zakaz mycia mam...
5. z takim tempem powinnam zaczac malowac za jakies 3 godziny:-D:-D:-D

wpadne później...:rofl2:

[FONT=&quot]Witam się sobotnio. Wkoncu troszke słoneczka jest ale za to ja mam humor do du… buuu

Pajkaa słodziutkie ubranka :tak:
Aga_Natalia gratuluje udanej wizyty. Super ze wszystko dobrze z dziewczynkami.
Ola_ tez czasem mam takie odczucia. Ale tak jak Pajkaa napisała: „ak maluszek sie do Ciebie usmiechnie minie całe zmęczenie” ! Popieram! :tak:
Bambusia gratuluje tak pomyslej wizyty i zazdroszcze filmiku :tak:
kasia2506 smacznych pierogów życze :tak: tez mam ochote :tak:
Ciamajdka czekam na fotki gotowego balkonu :tak:
martuśka85 gratuluje slubu!

W tą noc o dziwo dobrze spałam :tak: ale mimo tego ze sie wyspałam mam zły humor.
I jeszcze do tego nie moge sie dogadac z A :(

[/FONT]

ja mam to samo ze swoim mężem niestety.

gratuluję krzymam kciuki.

reklama
Hej kobietki!!
Kurcze,wyszła mi jakaś krosta na ustach,al tak jakby wewnątrz bardziej i na środku. Tak ją przgryzałam zębami,że teraz jest cała biała i boli. Obok zauważyłam kolejną,mniejszą. Myślicie,ze to może być jakaś inna forma opryszczki? Jak miewałam opryszczkę to na konturze ust albo w kąciku ust...

Do góry