reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Poruszajac temat wagi, to ja jestem na+2kg a brzusio jest juz naprawde duzy, wiec chyba maluszek czerpie z mamusinej rezerwy:-p

moj chyba tez, bo przez ostatnie 3 tygodnie nie przytyłam nawet 100gramow (a wczesniej schudlam 1,5kg), a brzucho jak widzialyscie pewnie na Grupie mam calkiem, calkiem jak na koniec 4. m-ca.

ale produkujecie tych postów :szok:..bylam wczoraj wieczorem i przybylo ponad 20 stron. nie ma szans, zeby Was nadrobic :p

reklama
witam
to nie sok z malin jest groźny na skurcze a napar z liści malin ;-)

u mnie to 4 kg na plusie z czego 2 zrobione przez weekend u tesciowki!!!!!

oj tak to chyba każda by chciała przytyć :-D u mnie chociaż waga nie ruszyła to stosuje już gumke recepturkę, bo w spodnie się wbijam ale guzik strasznie uwiera :eek:

no ja po domu chodzee w legginsach, a dzinsy jeszcze są ok, chyba ze długo musze siedziec, to odpinam guzik i zamek i jest luzik. ale na zakupki trzeba sie wybrac w weekend, bo czekaja mnie znow ciezkie wtorki od 2 marca na uczelni - od 8 do 17.30 :/

martitka-26 podoba mi się pokoik który wkleiłaś :-)

Dla przeziębionych dziewczyn dużo zdrówka :-), i oby Wam szybko przeziębienie minęło!!! Zdrówka :-)

Bombusia miło spędzonego czasu z mamcią :-)

reklama
Witam się, Dziewczynki, czwartkowo :-D

W nocu obudziłam sie prawie z płaczem, miałam okropny sen... koszmar właściwie...:eek: Śniło mi się, że trafiłam do szpitala, i lekarka powiedziała mi, że nie ma ciąży... Ja jej mówię: Jak to nie ma, mam przecież kartę ciąży, zdjęcia USG, a ona na to, że ciąża pozamaciczna i trzeba usunąć...i żebym lekarza ginekologa podała do sądu z to, ze nie odkrył tego wczesniej :no::no::no:

Dziewczyny, nie mam pojęcia, skąd u mnie takie sny, w ogóle ostatnio często miewam koszmary, o przeróżnej tematyce...:-( Ale ten dzisiejszy, to już przegięcie... Mam nadzieję, że z Moim Maleństwem wszystko ok...:baffled::sad: Teraz to chyba zwariuję do dnia następnej wizyty (11 marca)...:unsure:

Czy Wy też macie koszmary??

Do góry