reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Nie ma co sie bac:) moja lekarka zawsze powtarza, ze najlepiej przy takich bólach brac nospe bo ona nie ma wpływu na ciąże a pomaga. Jak nie bedzie ból przechodził wtedy przejdz sie na kontrolną wizyte. Ja wole isc w takich sytuacjach niz potem sobie w brode pluc. A stres jest gorszy od wszystkiego. Mnie jak boli brzuch kłade sie - najczesciej mnie pobolewa jak za duzo siedze w jednej pozycji np przed kompem :) tez tak mozesz miec
pewnie tak mam, bo siedze w pracy przed komp. W domu bym sie położyła :-) Wziełam no spę i póki co troszkę lepiej. Mam zapisane od gin. nospa 3x1, póki co wziełam 1 tabl. Mam nadzieję, że minie, jak nie to lekarz.... tfu, tfu

zielona26 witaj :-)

reklama
pewnie tak mam, bo siedze w pracy przed komp. W domu bym sie położyła :-) Wziełam no spę i póki co troszkę lepiej. Mam zapisane od gin. nospa 3x1, póki co wziełam 1 tabl. Mam nadzieję, że minie, jak nie to lekarz.... tfu, tfu

zielona26 witaj :-)

jeżeli masz prace siedzącą to pewnie od tego Cie boli gorzej jakby w ogole nie pzrechodziło, ale mysle, ze mozesz miec tak jak ja ja jak za długo siedze przy kompie tez mnie boli dlatego staram sie mniej siedziec

moja lekarka własnie mowi, ze taki bol jest OK bo to takie ciągniecie od jahnika, ale jezeli jest inne to lepiej to skontrolowac.

Milusia ja sie nie stresuje w ogole bo dochodze do wniosku,z e to szkodz dziecku staram sie jak najwiecej myslec pozytywnie i nie dopuszczac do siebie czarnych myśli i to mi bardzo pomaga bo mysle o dziecku a nie o sobie

Wiem Pajeczko, ale inaczej jest w pracy, a inaczej w domku, ja w domu mam inne życie to totalny relaks, przychodzę herbatka, świeczuszki, prysznic, kapciuszki....
Ale w pracy jest inaczej. Samo ciśnienie skacze. CO chwila telefon i nawijam w różnych językach i boję się że czegoś nie zrozumiem i źle przekażę, potem odpisuję na maile, potem ktoś dzwoni i muszę coś wyjaśniać z kilkoma firmami, potem muszę przygotować plan działań itp itd
Teraz jesteśmy jeszcze na etapie zamiany mieszkania...
echh szkoda gadać, wolałabym chyba siedzieć w fabryce i pakować kiełbasę:-D:-D:-D:-D

Milusia chyba masz racje ja teraz siedze na l4 i nie chce wrócic do pracy z powodu stresów a pracuje na stanowisku z gotówką nie fizycznie tylko w systemie i to jest trudne nie denerwowac sie

Pajkaa nie zawsze mi się da wstać i chodzić. WIęc siedze 8 h za biurkiem. Plusem, że nie mam stresującej pracy.

milusia83Ty to masz obowiązków na głowie :szok:

Pajeczko, ale ja też ucieknę na L4, dotrwam do maja i spyyyyycham dalej jak widzę.
Martitka jaka decyzja jedziesz do lekarza???
Panienka, ale robię sobie przerwy pomiędzy obowiązkami, dlatego nie jest źle:)

Jestem zalamna :cry: Krwawie i wylatuja ze mnie skrzepy, mam wizyte na 15.30 tzymajce ksciuki dziewczyny :cry:
tzrymam kciuki kochana.. jedz do szpitala to chyba nalepsze wyjscie..
Ja jak bylam na dodatkowej wizycie u takiego lekarza to on mi tłumaczyl gdzie boli prawidłowo a gdzie nie . Mi tłumaczył, ze jak posrodku w podbrzuszu to moze to byc niedobry objaw a jak podbrzusze ale po bokach to w porządku.

Co lekarz to inna opinia chociaz moja lekarka potwierdziła jego słowa.Dlatego mnie jak mocno boli biore no-spe a jak mniej to ide sie polozyc
na to wychodzi.. jak bede za tydzien u tej nowej lekarki to na pewno zapytam odnosnie tych bóli..

reklama
Do góry