reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Dziękuję za słowa otuchy!;-) Kiniusia, mogę ci tylko szczerze pogratulować walki i wytrwałości w zachodzeniu w ciążę! :)
Jestem w 10tyg. 5 dniu ciąży. Czyli prawie jak Ciamajdka :-) Termin mam na 23 sierpnia. Widocznie mój suwaczek nie działa... Choć ja go widzę.

reklama
Kiniusia no z łodzi troche jest ale ja ta droge znam na pamięć bo mój mąż jezdzi tam codziennie na rozładunek :-):-):-)

A wcześniej to ja tez mieszkałam w mieście i to na śląsku w 10 pietrowym bloku a od 8 lat mieszkam w domku i nie zamieniłabym sie teraz..... wlasny ogródek grill kiedy chce i nie musze sie zastanawiac gdzie go moznaby postawic bo w miescie tak było:-:)-:)-(coprawda początki były ciężkie bo nikogo tu nie znałam ale pózniej juz było oki :-):-):-)

dobra, napadł mnie mega głód, zeziarłam kluchy , ale jedząc myślałam, że zaraz nie wytrzymam, i pójdę je znowu przywitać:-D

teraz Tobi włączył mi muzykę poważną , bo mówi, że trza słuchać... i książki czytać... dobra:-) ale on od dzisiaj sprząta:cool2:

zaraz idziemy na te zakupki, ale koło domu, mam widok na dach biedronki:-) najwyżej zrobię małe co nieco na śniegu, w końcu mam wprawę.. jednym szybkim ruchem to załatwię:baffled::sorry2::cool2::-p:tak:

Iwcik28 no proszę nie dość, że sierpnióweczki to jeszcze leśne kobitki :-D

a tak poza tym to właśnie się kapke przestraszyłam. Siedzę oglądam sobie bajki (wiem stara krowa ale lubie) i nagle trach leci mi krew z nosa jak nigdy :baffled: to chyba oznaka osłabienia co? czy to jest jekiś powód do zmartwień?

Ojoj !!! nie było mnie na forum kilka dni a tu tyle zaległości i tyle nowych sierpnióweczek ;)
To prawda , że listopad 2009 był bardzo owocny ;)
Witam wszystkie i gratuluję ;)

Iwcik28 no proszę nie dość, że sierpnióweczki to jeszcze leśne kobitki :-D

a tak poza tym to właśnie się kapke przestraszyłam. Siedzę oglądam sobie bajki (wiem stara krowa ale lubie) i nagle trach leci mi krew z nosa jak nigdy :baffled: to chyba oznaka osłabienia co? czy to jest jekiś powód do zmartwień?

Jesli nie bolała Cię wcześniej głowa to napewno nie ma powodu do zmartwień mam na myśli taki pulsacyjny ciśnieniowy ból głowy,

Poza tym ciśnienie poleciało na łeb i szyję w dól co za tym idzie osłabiebienie nie martw się, gdyby jednak powtórzyło sie i do tego byłyby objawy takie jak np. ból głowy to polecam udac sie do lekarza ;-)

Ja dzisaj rano jak wstałam umyłam sie i zaczełam sie ubierac to przeraziłam sie tak mi wywalio brzuszysko ze w żadne spodnie sie nie mieszcze nawet i niskich biodrówkach od guzika do dziurki 5 cm, na zakupy musze jechac tylko w czym jak wszystko cisne i dopiąc sie nie mogę... chyba zwiąże spodnie jakąs pończochą i założe dłuższa tunike sweterkowata i na zakupy jutro hehehehe

Ja dzisaj rano jak wstałam umyłam sie i zaczełam sie ubierac to przeraziłam sie tak mi wywalio brzuszysko ze w żadne spodnie sie nie mieszcze nawet i niskich biodrówkach od guzika do dziurki 5 cm, na zakupy musze jechac tylko w czym jak wszystko cisne i dopiąc sie nie mogę... chyba zwiąże spodnie jakąs pończochą i założe dłuższa tunike sweterkowata i na zakupy jutro hehehehe

w poprzedniej ciąży to gumką recepturką związywałam spodnie - póki nic nie nabyłam,
ale nie polecam - tak na dłuższą metę - hehehe
brzusio rządzi się swoimi prawami - to już 14 tydzień !

zajrzyj do tematu Piękne i zadbane sierpnióweczki na forum - są tam fajne linki ze stronkami na ubrania ciążowe : - fajne ubrania - ceny przystępne i - sklep internetowy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry