reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hej laski

Jak sampoczucie , bo u mnie dzisiaj wyjątkowo dobrze pierwszy dzien mnie nie mdli może juz sie skończą poranne mdłości , lekarz mi powiedział ze dobrze jest brac witamine B6 wtedy mdłości sa lżejsze i mozna cokolwiek zjeść , zażywa może któras z was???????????????

Witam się dziewczyny!
czy wy też macie już problemy ze spaniem na brzuchu? Dzizas to moja ulubiona i najwygodniejsza pozycja do zasypiania :baffled: a już mi jest tak niewygodnie... Wspominam normalnie co wieczór czasy III trymestru pierwszej ciąży... Chyba zastosuję poduszkę między nogi albo coś bo tak mi niewygodnie że rzucam się wieczorem jak foka. :sorry2:

Ja też tak sie rzucałam ale przez ostatni tydzień jest lepiej, śpie na boku i pod brzuch daję sobie mała podszkę jaśka napprawde duzo lepiej sie tak spi a szczególnie jak kogoś boli kregosłup to jest naprawde wygodniejsze, mi krę gosłup daje popalić :-:)-:)-(

Melduję, że po wczorajszej wizycie u gin i USG genetycznym jestem szczęśliwa.
Dzidzia ma już 5,16 cm, wszystko na swoim miejscu, przezierność ok i machała do nas ręką i nogą - niesamowite uczucie.:tak:

Jak fajnie gratuluje ja juz nie moge sie doczekac do poniedziałku :-):-):-)

uff jak dobrze słyszeć, że nie tylko ja mam problemy ze spaniem. Albo to nie mogę zasnąć, albo ciągle się budze no i jeszcze spanie na boku, gdy na brzuszku zawsze było tak dobrze ehhh.

A poza tym to u was też ta zima tak nie odpuszcza? pada, wieje nawet nie można wyjść na spokojny spacer się dotlenić aj

U mnie jest koniec świata pojechałam z rana do miasta na zakupy i ledwo przebiłm sie przez zaspy masakra a pługu ani jednego 6km drogi zasypanej :no::no::no:

reklama
Niuunia coś w tym jest bo u mnie to zawsze sa problemy 6km drogi ale wiecznie zasypana:-:)-:)-:)-(

a wyobraż sobie co u mnie się dzieje - mieszkam na wsi a w sumie to poza nią w lasku. Drogowców to ja nigdy nie zastane :p

no ale co tam ważne, że dobrze się czujesz, a za oknem może sie tam dziać :-)

Witam się dziewczyny!
czy wy też macie już problemy ze spaniem na brzuchu? Dzizas to moja ulubiona i najwygodniejsza pozycja do zasypiania :baffled: a już mi jest tak niewygodnie... Wspominam normalnie co wieczór czasy III trymestru pierwszej ciąży... Chyba zastosuję poduszkę między nogi albo coś bo tak mi niewygodnie że rzucam się wieczorem jak foka. :sorry2:[/QUOTE]

Ja też uwielbiam spać na brzuchu zawsze tak spię, ale juz nie mogę jest mi niewygodnie, poza tym nie chcę gnieść dzidziusia:-)

No Mamuśki!!!!
A co tam na obiadek dziś serwujecie???
Ja robię gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaczki i buraczki.
Taką fajna robótkę wymyślił mój syn, mówi "mamo jak urodzisz to nie będziesz miała czasu na gotowania".:tak:
Czy on chciał przez to powiedzieć, że malszek da nam popalić????:-D!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No Mamuśki!!!!
A co tam na obiadek dziś serwujecie???
Ja robię gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaczki i buraczki.
Taką fajna robótkę wymyślił mój syn, mówi "mamo jak urodzisz to nie będziesz miała czasu na gotowania".:tak:
Czy on chciał przez to powiedzieć, że malszek da nam popalić????:-D!!!!!!

He he wesoły ten Twój synuś :-) u mnie dziś ogórkowa choć mam ochotę na coś innego ale w zasadzie to sama nie wiem na co :-D

a ja się biore w końcu za siebie i za chałupkę bo wstyd... Tobi wróci z pracy i się za głowe złapie... a tak mi sie nie chce!!!:szok:

reklama
A ja mam dzisiaj jakąś wene bo jak mi nic nie chciało sie robić przez cały tydzień i mdliło jak cholera tak dzisiaj zrobiłam wszystko sprzątanie pranie zakupki no i obiadek ziemniaczki z piersią z indyka w sosie , no i jeszcze zrobiłam sałatke z kapusty pekińskiej z kurczakiem kebab-gyros i najbardziej makowała mi kukurydza z puski czego wczesniej nie lubiałam:-D:-D:-D

Do góry