reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
Anecia mocno ta ospa synka zaatakowała, jak tak bardzo wysypany. Małe szanse, by córcię ominęło, chociaż i tak się zdarza. Mój był szczepiony w żłobku przeciwko ospie. Zastanawiam się, czy drugie też szczepić, jak synek do przedszkola będzie chodził.
Młody po antybiotyku jak nowo narodzony :) Wygląda coraz lepiej i przede wszystkim nie budzi się w nocy, więc mogę się wyspać. Po nowym roku rusza do przedszkola :)

311220134514_2.jpgDziewczyny zyczymy szampanskiej zabawy!!!!!!

Załączniki

• 311220134514_2.jpg
    311220134514_2.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 41
Witajcie w Nowym Roku!
Jak minął wczorajszy wieczór? My spędziliśmy go w domu, Marcin z Tatą puszczał fajerwerki, oczywiście przed 24, tak ok 22. Wcześniej byliśmy chwilę u sąsiadów, Mały się bawił z kolegą (nieco starszym). Ja poszłam spać tuż przed 24, normalnie oczy mi się zamykały ;-) oczywiście fajerwerki mnie zaraz obudziły, tłukli dookoła :-) Ogólnie wieczór, jak wieczór, bez rewelacji.
Anecia oj biedulek Twój Synio ale mam nadzieję, że szybko minie ta ospa. My po szczepionce i na razie ok, choć w przedszkolu był już jakiś atak ospy.

Dziewczyny w Nowym Roku życzę Wam i Waszym Rodzinom dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i dużo miłości!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!! Aby był conajmniej taki jak ten który minął albo (dla tych którym coś nie wyszło...) o niebo lepszy!!! I przede wszystkim zdrówka dla Was i dzieciaczków! Buziaki

hejka!!!

u nas dziś piekne słoneczko więc czekam tylko aż Ania się obudzi i śmigam z nią na spacer, a Adasia wydeleguję do teścia

poza tym jakoś leci, myślę że Adasia już bardzej nie wysypie... wczoraj próbowałam policzyćte krostki to doszłam do 200 i przestałam... najgorsze były te w buzi bo nawet zwykła herbatka go szczypała

Ania póki co ok, jak jej w przeciągu tego tyg nie wysypie to juz raczej wątpliwe żeby ją wzięło, zobaczymy...

a w sylwestra położyliśmy Adasia popoudniu na drzemke i spedził go z nami :-) poszedł spać o 0.30 ale do 2-ej nie mógł zasnąć :-) Ania w noc sylwestrową się poprzestawiała, ale już dzisiejszej nocy wróciła do normy :-)

to tyle co u nas... a co u Was?

Anecia cieszę się, że synkowi lepiej :)

nasz w sylwestra poszedł spać normalnie, wstał tylko obejrzeć fajerwerki, bo go hałas obudził :) A wczoraj powędrował do przedszkola :)

A tak przy okazji: wszystkiego najlpeszego w Nowym Roku :D samych wspaniałości :)

hejka dziewczyny

i co tam u Was?

u nas ok, mąż przed chwilą dzwonił że go wypuścili na przepustkę ze szpitala do wtorku wiec za chwilę bedzie :-)

miłej niedzieli!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Wczoraj wróciliśmy po dwutygodniowym pobycie u teściów. Mały po szkarlatynie miał powikłania - miał silne zapalenie oskrzeli i zmiany w płucach :( tak więc prawie cały czas siedział biedny w domu :( Teraz jest w miarę dobrze, jeszcze pokasłuje, ale szmerów w oskrzelach coraz mniej.
Drugie Maleństwo już sporo daje o sobie znać ;) w czwartek idziemy na USG, więc może poznamy płeć :)

Trzymajcie się ciepło! Dużo zdrówka dla Was i dzieciaczków!

reklama
Witajcie Dziewczyny!
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
Przepraszam, że tak długo się nie odzywałam, ale miałam straszny grudzień, nawet w święta po nocach pracowałam, ale teraz już powinno być spokojniej. U nas dobrze, chłopcy zdrowi, rozrabiają na całego:). Jasio jeden tydzień miał wolne od przedszkola, w zeszłym tygodniu już go woziłam, bo wtedy trochę spokojniej w domu:). Mariuszek spaceruje przy melbach na całego:) i w ogólne już taki mały agencik z niego:)

Anecia dobrze że Adaś już lepiej się czuję, ale mieliście przeżycia nie zazdroszczę. Ani nie wysypało, karmisz ją to może ma odpowiednie przeciwciała? Moja mama mówiła że jak ja z moim bratem chorowałam na ospę, to mój brat krosty miał wszędzie, nawet pod paznokciami, a ja miałam może z 10 krostek.

Mallaika ehh te choroby, ale dobrze że już Aleksander lepiej się czuję i fajnie że dzidzia daję o sobie znać:) już teraz z górki:)

DJmka nasi w Sylwestra obaj poszli normalnie spać:) i o północy też smacznie spali, hałas ich nie obudził:)

Agulek co tam u Was?

Załączniki

• bialy2.jpg
    bialy2.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 36
  • bialy3.jpg
    bialy3.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 33
  • bialy4.jpg
    bialy4.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 30
  • IMG_0474-3.jpg