mogę zawsze iść do innego lekarza, tyle ze tu u mnie zaraz beda dochodzenia robić dlaczego przyszłam, czemu nie poszłam do swojego lekarza ehhh szkoda gadaćShyla to moja jaka jest taka jest, ale zawsze usg zrobi bo wie, ze mnie to uspokaja a nie mozesz isc do innego gina?
reklama
R
RiSiA
Gość
mogę zawsze iść do innego lekarza, tyle ze tu u mnie zaraz beda dochodzenia robić dlaczego przyszłam, czemu nie poszłam do swojego lekarza ehhh szkoda gadać
kurcze to teraz bedziesz sie stresowała do 22 marca ale co za dupek z lekarza zrobiłby choćby usg samo
ja zmykam dziewczynki życzę spokojnej nocki
kurcze to teraz bedziesz sie stresowała do 22 marca ale co za dupek z lekarza zrobiłby choćby usg samo
dokładnie będę żyła teraz 3 tygodnie w stresie
dobranoc Pajkaa
R
RiSiA
Gość
dobranoc Pajkaa
postaraj sie nie stresowac bądź dobrej mysli
mąz naprawil mi maszynke zajęlo mu to 10 minut mowi nie wtykaj tam juz niczego oprócz tego co masz wtykać )
teraz juz sie zegnam
dobranoc kochana :*
do tych lekarzy to normalnie ręce opadają wrr. 3 tyg to strasznie dużo czasu i stresu dla was obojga. Mam nadzieję, że jednak szkrabik Twój malutki sam da znać mamusi, że wszystko ok. Nie zapomnij na kolejnej wizycie delikatnie przypomnieć lekarzowi o jego dzisiejszym zachowaniu
postaraj sie nie stresowac bądź dobrej mysli
mąz naprawil mi maszynke zajęlo mu to 10 minut mowi nie wtykaj tam juz niczego oprócz tego co masz wtykać )
teraz juz sie zegnam
postaram się myśleć pozytywnie , ale znając siebie to wiem ze i tak będę się stresować
ps- to co ty wtykałaś do tej maszynki???
dobranoc kochana :*
do tych lekarzy to normalnie ręce opadają wrr. 3 tyg to strasznie dużo czasu i stresu dla was obojga. Mam nadzieję, że jednak szkrabik Twój malutki sam da znać mamusi, że wszystko ok. Nie zapomnij na kolejnej wizycie delikatnie przypomnieć lekarzowi o jego dzisiejszym zachowaniu
mój mąż powiedzial ze idzie ze mną na ta kolejna wizytę i mu nie popuści, będzie tak długo mu marudził wypytywał a nie tylko 5 minut i koniec
a jak on znów zacznie tak jak dziś to mu po prostu podziękuje i pójdę , bo nie widzę innego wyjścia.Cały czas wsłu****ę się w siebie no ale na razie cisza,mam nadzieje ze jakoś się odezwie
Bombusia
Fanka BB :)
SHYLA no czytam co popisałaś o tej wizycie iiiiii szlag mnie trafił, no szkoda mi Cię bardzo , nie no nie mozesz żyć tak 3 tyg., bo będzie jeszcze gorzej z Twoim samopoczuciem. Poprostu idź gdzie indziej, a jak się będą pytali dlaczego to powiedz prawdę, że nie najadłaś się jabłek, tylko naprawdę się źle czujesz i prosisz o badanie, co za debil noooo((( Powiedz, ze jedno dziecko już starciłaś i nie chcesz powtórki!!!!!dokładnie będę żyła teraz 3 tygodnie w stresie
dobranoc Pajkaa
Pajka chciała zmielić łyżke w maszynce,jak robiła placki, no ale na szczęscie jej się nie udało hihihi))
Hej dziewczyny,jestem nowa na forum i mam takie pytank do was.
Mieszkam w Turcji,wizyte u ginekologa mam co jakies 2 czasem 3 tygodnie,tylko raz robiono mi badania ginekologiczne,krwi i moczu...Czy tak samo jest w polsce????
Mieszkam w Turcji,wizyte u ginekologa mam co jakies 2 czasem 3 tygodnie,tylko raz robiono mi badania ginekologiczne,krwi i moczu...Czy tak samo jest w polsce????
reklama
Ola_
Fanka BB :)
Zgadzam się z Bombusią. SHYLA lepiej idź do innego lekarza, przynajmniej się uspokoisz (bo na pewno wszystko jest ok ) - a dzieciaczkowi 3tygodniowy stres w ogóle nie jest potrzebny!!!
U nas badania są różnie srednio co miesiac, lub co 3 tygodnie. A badania krwii i moczu ja mam juz robione drugi raz, a bylam dopiero na 3 wizytach.
Hej dziewczyny,jestem nowa na forum i mam takie pytank do was.
U nas badania są różnie srednio co miesiac, lub co 3 tygodnie. A badania krwii i moczu ja mam juz robione drugi raz, a bylam dopiero na 3 wizytach.
Ostatnio edytowane przez moderatora: