reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Shyla to moja jaka jest taka jest, ale zawsze usg zrobi bo wie, ze mnie to uspokaja a nie mozesz isc do innego gina?
mogę zawsze iść do innego lekarza, tyle ze tu u mnie zaraz beda dochodzenia robić dlaczego przyszłam, czemu nie poszłam do swojego lekarza ehhh szkoda gadać :(

reklama
mogę zawsze iść do innego lekarza, tyle ze tu u mnie zaraz beda dochodzenia robić dlaczego przyszłam, czemu nie poszłam do swojego lekarza ehhh szkoda gadać :(

kurcze to teraz bedziesz sie stresowała do 22 marca :( ale co za dupek z lekarza zrobiłby choćby usg samo

ja zmykam dziewczynki życzę spokojnej nocki

kurcze to teraz bedziesz sie stresowała do 22 marca :( ale co za dupek z lekarza zrobiłby choćby usg samo

ja zmykam dziewczynki życzę spokojnej nocki

dobranoc kochana :*

dokładnie będę żyła teraz 3 tygodnie w stresie :(

do tych lekarzy to normalnie ręce opadają wrr. 3 tyg to strasznie dużo czasu i stresu dla was obojga. Mam nadzieję, że jednak szkrabik Twój malutki sam da znać mamusi, że wszystko ok. Nie zapomnij na kolejnej wizycie delikatnie przypomnieć lekarzowi o jego dzisiejszym zachowaniu

ehhh tak właśnie jest z tymim lekarzami, ja tak do końca z moejgo też nie jestem zadowolona, no ale generalnie jest uważany za bardzo dobrego lekarza dlatego go narazie nie zmieniam:/

postaraj sie nie stresowac bądź dobrej mysli

mąz naprawil mi maszynke:) zajęlo mu to 10 minut mowi nie wtykaj tam juz niczego oprócz tego co masz wtykać :))
teraz juz sie zegnam

postaram się myśleć pozytywnie , ale znając siebie to wiem ze i tak będę się stresować :(

ps- to co ty wtykałaś do tej maszynki??? :D

dobranoc kochana :*

do tych lekarzy to normalnie ręce opadają wrr. 3 tyg to strasznie dużo czasu i stresu dla was obojga. Mam nadzieję, że jednak szkrabik Twój malutki sam da znać mamusi, że wszystko ok. Nie zapomnij na kolejnej wizycie delikatnie przypomnieć lekarzowi o jego dzisiejszym zachowaniu

mój mąż powiedzial ze idzie ze mną na ta kolejna wizytę i mu nie popuści, będzie tak długo mu marudził wypytywał a nie tylko 5 minut i koniec :(
a jak on znów zacznie tak jak dziś to mu po prostu podziękuje i pójdę , bo nie widzę innego wyjścia.Cały czas wsłu****ę się w siebie no ale na razie cisza,mam nadzieje ze jakoś się odezwie :)

dokładnie będę żyła teraz 3 tygodnie w stresie :(
dobranoc Pajkaa
SHYLA no czytam co popisałaś o tej wizycie iiiiii szlag mnie trafił, no szkoda mi Cię bardzo , nie no nie mozesz żyć tak 3 tyg., bo będzie jeszcze gorzej z Twoim samopoczuciem. Poprostu idź gdzie indziej, a jak się będą pytali dlaczego to powiedz prawdę, że nie najadłaś się jabłek, tylko naprawdę się źle czujesz i prosisz o badanie, co za debil noooo:(((( Powiedz, ze jedno dziecko już starciłaś i nie chcesz powtórki!!!!!
Pajka chciała zmielić łyżke w maszynce,jak robiła placki, no ale na szczęscie jej się nie udało hihihi:)))

reklama
Zgadzam się z Bombusią. SHYLA lepiej idź do innego lekarza, przynajmniej się uspokoisz (bo na pewno wszystko jest ok:) ) - a dzieciaczkowi 3tygodniowy stres w ogóle nie jest potrzebny!!!

Hej dziewczyny,jestem nowa na forum i mam takie pytank do was.
Mieszkam w Turcji,wizyte u ginekologa mam co jakies 2 czasem 3 tygodnie,tylko raz robiono mi badania ginekologiczne,krwi i moczu...Czy tak samo jest w polsce????

U nas badania są różnie srednio co miesiac, lub co 3 tygodnie. A badania krwii i moczu ja mam juz robione drugi raz, a bylam dopiero na 3 wizytach.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry