Ble ble jak tu brzydko...tylko jedne dzień mnie nie było i take zmiany
Bez sensu!!!!!!!
I czemu tu tak wszytskiego pełno, że nic nie widać?? TRAGEDIA
Pomarudziła a teraz trochę ponadrabiam i poodpisuję Wam...
badania robilam na NFZ i na pewno zadzwonie do laboratorium, tylko ze oni zawsze oddaja wynik gdzies tam i on potem jest w karcie, wiec nie wiem, czy mi podadza. jesli nie podadzą ani tam, ani w rejestracji gdzie powinna byc moja karta, to pewnie zrobie drugie prywatnie, bo nie wytrzymam tak dlugo.
znalazlam laboratorium blisko siebie. lece, wynik bedzie na poniedziałek.
No ja trzymam kciuki za dobry wynik
i...dobrze, że się zdecydowałaś na test wcześniej...trudno byłoby wytrzymać tak długo w niepewności...
Cześć dziewczyny, i ja tylko na chwilunie
Dzisiaj ślub siostry, także cały czas się szykuję
O 12 muszę wyjść, bo o 13 ślub. Niepotrzebnie się malowałam, bo pewnie się wzruszę i wszystko spłynie
Nadrobię wszystko, obiecuję
:-)
Miłego weekendu życzę Wam kochane :-)
Buziaki:-)
Kiniusia jak było? Jak ceremonia? Zdaj nam relacje bo ciekawa jestem;-) Mam nadzieję,że za bardzo się nie napłakałaś...
ja przeszłam koszmar bólu..poszłam do dentysty na nfz,,siadam mysle pewnie bedzie czyscic usuwac miazge (kanalowo) już tak miałam...a tu sprawdza czy zywy (zywy bo mi aż łzy pociekły)..i zatruła....3 godziny bólu o ktorym nawet nie sniłam...nie myslalam ze takimoze byc...trzeslam sie blagalam by mnie ktos dobil oczy uszy glowa szczena..wszystko niewyobrazalny ból...:-(....
Makabra...czy Taki ból nie zaszkodzi dziecku? Współczuję Ci serdecznie:-(...cóż dentysta nie człowiek
moja tez dopiero za miesiac tzn. 22 marca- martwie sie tez ogromnie co wtedy okaze sie z moja szyjka - pewno bedzie juz na etapie rozwierania
(( A wole nawet nie myslec- najlepiej zyc dzisiajszym dniem
, wtedy nie dostarczymy stresu naszym malenstwa.
Mam nadzieję, że mimo wszytsko Twoje przypuszczenia się nie zrealizują i że rzadnego rozwarcia nie będzie...trzymamy tu kciuki...i nie przejmuj się za wczas bo to jeszcz 22dni...BĘDZIE DOBRZE:-)
Dla Liluni kupiłam dwa body - jedno w rozmiarze 56 w śliczne wisienki a drugie rozm.62 w paski. Rozczuliłam się
Szkoda tylko, że nadal cisza z jej strony.Może tamto było tylko przedwczesnym sygnałem? A może akurat się tak ułożyła i dlatego kopała?
Jak słodko...dl Liluni
Rozumiem, że mąż się zgodził i imię ostatecznie wybrane?
Cześć Sierpniówki
chciałam się dopisać do listy Sierpniówek 2010, mam termin na 21 sierpnia, płeć jeszcze nie znana.
Mam na imię Mirka mam 30 lat. Jestem już mamą Konradka i od ponad 5 lat jestem forumowiczką BB tylko na Majówkach 2005 :-)
Pozdrawiam i postaram się czasami zaglądnąć, warto wymieniać się doświadczeniami , troskami ciąży, porodu i macierzyństwa :-)
Po 5 latach jestem trochę przerażona powrotem do pieluch, ząbkowaniem itp, ale przede mną tez wiele wspaniałych chwil z maluszkiem i starszakiem.
Pozdrawiam Mirka
Witamy, witamy doświadczoną mamuśkę
dziewczyny macie dobry sposob na zaparcia??
Ja polecam jogurty pitne activia (kocham truskawka, kiwi) Piję co jakiś czas, zaparć zero...wszytsko wręcz jak w zegarku wstaję robię śniadanko, kawka (tylko jedna dziennie) i wizyta w kibelku gwarantowana...proste i skuteczne
Mam za to problem z wzdęciami i wieczorami jak jestem gdzieś tam ze znajomymi to brzuch rozsadza...;( Macie na to jakieś sposoby?
A teraz kochane co umnie... Spędziłam cudowny weekend...nie wiem czy to słonko mnie tak pozytywnie nastroiło, ale było bosko...wczoraj mieliśmy gości na kolacji potem na kabaret Kmity pojechaliśmy:-) Dziś z rana dwugodzinny spacerek na pogorii (cudny zalew w okolicy) w pełnym słońcu:-) Poczułam się jak na wakacjach...w dodatku mój mąż dziś zrobił obiad więc nie siedziałam w garach;-), a teraz na urodziny kuzynki się wybieramy...Wiosna wisi w powietrzu...mój brzuszek coraz bardziej wystaje (wstawiłam zdjęcia na wątku zamkniętym naszych brzuszków) a ja mam coraz więcej energii!!!!!!!!!!!!! Po prostu chce się zyć....
Mam nadzieję, że i Wy spędziłyście tak boskie dwa dni...Całuje Wszytskie z osobna
I jeszcze na koniec muszę podkreślić design tego forum jest teraz tragiczny
ejjjj i co z moimi suwakami? Czemu tak na siebie nachodzą??