reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

cześc dziewczyny!
Ja z humorem trochę lepszym. Dzis wybija mi 6tydzien! (wg OM 7tydz i 1 dzien no ale tak nie moge liczyć). Wow :)Jak ten czas szybko biegnie.

reklama
I ja się witam:happy:
Mała wczoraj poszła spać o 23:no: Ja już byłam taka zmęczona, że prawie zasypiałam na siedząco, a M oczywiście siedział na tej swojej imprezce-mamy dzisiaj cichy dzień:wściekła/y: Jeszcze z tego wszystkiego brzuch mnie wczoraj rozbolał...
Plany na dziś-zakupki, później obiadek u dziadków, a wieczorem idziemy na urodziny mojego brata-będziemy grać w kręgle:tak:

Życzę zatem wszystkim miłego dnia:-)

a my dzis jedziemy dokonczyc (mam nadzieje :p) kupowanie prezentow. no i ja musze skonczyc prace domowa, bo mam dopiero polowe, i to tę łatwiejszą :p
no i wczoraj mialam tak podly wieczor, ze caly przeryczalam i juz nic nie wiedzialam, wiec oczy mam spuchniete i głowa troche boli :((. gdyby nie On, nie mam pojecia co by było..eh, to nie jest takie proste jak sie wydawało :/

oj martuśka, zgadzam się w zupełności.. nie takie proste to wszystko... ach, ale Wam zazdroszczę, że macie kogoś obok... już tak strasznie wyczekuję mojej przeprowadzki, ale dzisiaj od rana czytam o zasadach, przepisach i czuję jakby mi kłody pod nogi wszyscy rzucali :-( i jak tu się zrelaksować i zapewnić maluchowi przyjemną atmosferę w brzuszku skoro na zewnątrz tyle stresów? :-(

A mnie dziś naszło na wizytę w zoo:) Porót do dzieciństwa.
Co do naszych mężów, mój stoi na wysokości zadania, śniadania, kolacje, drapanie po pleckach co kocham... jest cudoanym ma dużo cierpliości bez niego chyba byłoby ciężko...

oj martuśka, zgadzam się w zupełności.. nie takie proste to wszystko... ach, ale Wam zazdroszczę, że macie kogoś obok... już tak strasznie wyczekuję mojej przeprowadzki, ale dzisiaj od rana czytam o zasadach, przepisach i czuję jakby mi kłody pod nogi wszyscy rzucali :-( i jak tu się zrelaksować i zapewnić maluchowi przyjemną atmosferę w brzuszku skoro na zewnątrz tyle stresów? :-(

no właśnie.. ale kurcze musimy dać rade ! :tak:

A mnie dziś naszło na wizytę w zoo:) Porót do dzieciństwa.
Co do naszych mężów, mój stoi na wysokości zadania, śniadania, kolacje, drapanie po pleckach co kocham... jest cudoanym ma dużo cierpliości bez niego chyba byłoby ciężko...

no to tez super :-). ale niestety z tego co dziewczyny pisały nie wszystkie tak mają :-(

teraz zaczynam się martwić tą poniedziałkową wizytą. Może to za wcześnie? :-( nie chciałabym się niepotrzebnie nastraszyć ....

Witajcie
Ja zrobiłam test w czwartek są dwie kreski, dzisiaj powtórka i to samo. Na usg wybieram się za tydzień. Termin wyliczony przeze mnie to 20.08.
To moja pierwsza ciąża i czuję się nieziemnsko :)
Pozdrawiam

reklama
Dziękuję.
A powiedzcie mi czy juz wszystkim powiedziałyście, że jesteście w ciąży?
Mój mąż mówi, że powiemy dopiero po usg a ja mam taką ochotę krzyczeć z radości :)
Suwaczek będzie wkrótce.

Do góry