reklama
R
RiSiA
Gość
Witam nowe sierpnióweczki..
Pajeczko zakochałam się w tych ciuszkach co pokazałaś.. sliczne.. ja poki co czekam bo mam dostac paczke od kuzyna i jego żony i nie wiem co tam bedzie bo mają 2 chłopaków i dziewczynke.. wiec sie poki co wstrzymuje..
Nektarynko ja sie zakochałam w nich jak one przyszły i je na żywo zobaczyłam
AgaS-78
Fanka BB :)
Witam sie dziewczynki i niestety dzisiaj juz z Wami nie posiedze , bo wczoraj wybieralam sie do kol. i nici z planow wiec dzisiaj za chwilke wychodze))
Zycze milego wieczoru i poczytam Was jak wroce))
Jeszcze raz pozdrawiam dziewczyny))
I ja witam nowe dziewczyny w naszym gronie))
Zycze milego wieczoru i poczytam Was jak wroce))
Pajeczko fakt , pozniej tez cos moze sie zdarzyc- ale ja tez nic narazie nie kupuje- bo jak kobieta jest w 30 tyg. to dostaje wtedy szalu zakupow, wiec ja boje sie zebym przesadzila- pozatym i tak wiele nie bede kupywac tylko cos na pierwszy miesiac, jak dzidzi sie urodzi to dokupie.ja własnie nie chce czeac na ostatni moment bo po 30 tc róznie bywa niestety i wole kupic wczesniej na samym koncu to tylko wózek zamowie a tak wszystko bedzie czekało juz na maluszka, a gdyby cos mialo sie wydarzyc to trudno tez biore pod uwage i takie sytuacje, ze moze sie cos stac i po 30 tc wiec nie chce sie denerwowac i odmawiac sobie frajny no, ale to ja każdy robi jak uważa.
Ja ja zobaczylam ile jest tych wszystkich ciuszków, rzeczy do kupienia to nie chce potem z duzym brzuchem pchac sie po sklepach szczegolnie w takich miesiacach jak maj/czerwiec/lipiec gdzie moze byc strasznie gorąco.
Jeszcze raz pozdrawiam dziewczyny))
I ja witam nowe dziewczyny w naszym gronie))
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Pajeczko tylko u mnie jest tak, że nie ze względu na przesąd czy coś takiego, tylko na razie mam niestabilną sytuację mieszkaniową Nie wiem czy wprowadzać się do nowego (czynsz 1000zł) czy zamienić na coś mniejszego. Jak będę miała pewną sytuację to na pewno wpadnę w szał, bo jak do tej pory to wszystkim moim znajomym mamuśkom kupiłam tyle rzeczy (koce, ubranka, zabawki, pieluchy), że mogłabym za to jechać na niezłe wczasy Ale kocham takie zakupy i zawsze mi łezki leciały jak widziałam takie maleńkie ciuszkija własnie nie chce czeac na ostatni moment bo po 30 tc róznie bywa niestety i wole kupic wczesniej na samym koncu to tylko wózek zamowie a tak wszystko bedzie czekało juz na maluszka, a gdyby cos mialo sie wydarzyc to trudno tez biore pod uwage i takie sytuacje, ze moze sie cos stac i po 30 tc wiec nie chce sie denerwowac i odmawiac sobie frajny no, ale to ja każdy robi jak uważa.
Ja ja zobaczylam ile jest tych wszystkich ciuszków, rzeczy do kupienia to nie chce potem z duzym brzuchem pchac sie po sklepach szczegolnie w takich miesiacach jak maj/czerwiec/lipiec gdzie moze byc strasznie gorąco.
Żegnam się z wami, miłego wieczorku ja biegnę z pracy na drogę krzyżową buzialki
Pisałyście o obawach związanych z zakupami na allegro. ja mam juz łącznie kupione z 60 rzeczy i jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Jeżeli brałam coś drogiego to zamawiałam za pobraniem. Więc myślę, że nie ma co się obawiać.
Mam pytanie: w związku, że niedługo pensja planuje konkretne zakupy na allegro dla dzidziusia.
Przeglądając rózne aukcje zdałam sobie sprawę, ze ja zupełnie nie wiem co i ile kupić. Stąd moje pytanie co i ile kupić i w jakim rozmiarze?? Domyślam się, że na początku to rozmiar 62, ale myslałam, żeby pokupowac troszkę tez większych ciuszków. Czylii mam kupić w kazdym rozmiarze po troche ciuszków?. Mam sraszny mętlik w głowie.
Mam pytanie: w związku, że niedługo pensja planuje konkretne zakupy na allegro dla dzidziusia.
Przeglądając rózne aukcje zdałam sobie sprawę, ze ja zupełnie nie wiem co i ile kupić. Stąd moje pytanie co i ile kupić i w jakim rozmiarze?? Domyślam się, że na początku to rozmiar 62, ale myslałam, żeby pokupowac troszkę tez większych ciuszków. Czylii mam kupić w kazdym rozmiarze po troche ciuszków?. Mam sraszny mętlik w głowie.
R
RiSiA
Gość
Pajeczko tylko u mnie jest tak, że nie ze względu na przesąd czy coś takiego, tylko na razie mam niestabilną sytuację mieszkaniową Nie wiem czy wprowadzać się do nowego (czynsz 1000zł) czy zamienić na coś mniejszego. Jak będę miała pewną sytuację to na pewno wpadnę w szał, bo jak do tej pory to wszystkim moim znajomym mamuśkom kupiłam tyle rzeczy (koce, ubranka, zabawki, pieluchy), że mogłabym za to jechać na niezłe wczasy Ale kocham takie zakupy i zawsze mi łezki leciały jak widziałam takie maleńkie ciuszki
Żegnam się z wami, miłego wieczorku ja biegnę z pracy na drogę krzyżową buzialki
Milusiu , wiem,z e duzo dziewczyn zaczyna zakupy po 30 tc nie tylko ze względów na ptzesądy. Ja akurat nie chce czekac , ale każdy ma inne powody dla których nie chce kupować i ja nikogo nie krytykuje. U mnie ciezko by było ja dosc kiepsko znosze wysoką temperaturę do tego problemuz sercem i omdlenia, które mnie na pewno nie ominą dlatego ja wczesniej robie zakupy dla maluszka a potem zaczne dla siebie a potem to tylko przez allegro zamowie łózeczko i wózek bo wiem,z e moj maz nie dąłby rady sam bo on w ogole sie tym tematem nie interesuje a jakby mu doradziła tesciowa to byłaby katastrofa )
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Śliczne, śliczne i jeszcze raz śliczne :-)a mi własnie przyszły śpioszki :-)jeju zakochałam sie
Bombusia, zaraz mojego wyślę do Ciebie po kawałek :-)A tak w ogóle to zrobiłam dzisiaj sernik na zimno z serków homogenizow. do tego do środka dałam pokrojoną, czerwoną galaretke i rodzynki, natomiast na wierzch poszły brzoskwinie z puszki, pomarańcza i zielona galaretka. Cała tortownica!
Czekamy z synem, aż sie zsiądzie!!!!;-)
Zrobiłam tak na wypadek gdyby mi sie zachciało po tych śledziach co jadłam!
Dobrze, że niedaleko hihihi
Oczywiście, że można się przyłączyć :-)Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?
Gratuluję i witam wśród Nas :-)
R
RiSiA
Gość
Pisałyście o obawach związanych z zakupami na allegro. ja mam juz łącznie kupione z 60 rzeczy i jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Jeżeli brałam coś drogiego to zamawiałam za pobraniem. Więc myślę, że nie ma co się obawiać.
Na początek to chyba rozmiar 56 ja na razie kupiłam 2 body i 2 spiochy i do tego kupiła dzisiaj 2 półspiochy i 2 bluzeczki z długim rekawkiem a potem kupuje rozmiar 62 tez pare rzeczy nie za duzo
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
A ja póki co mam 3 pary body w rozmiarze 56 i 2 pary body w rozmiarze 62 i kocyk dla dzidzi, który dostałam. To na razie cała garderoba jaką posiadam dla maleństwa. :-)