reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

ja nie potrafię sobie odmówić kupowania ubranek dla dzidzi :-) to jest większa radość niż jak bym dla siebie kupował coś:-D

reklama
Witam nowe sierpnióweczki..

Pajeczko zakochałam się w tych ciuszkach co pokazałaś.. sliczne.. ja poki co czekam bo mam dostac paczke od kuzyna i jego żony i nie wiem co tam bedzie bo mają 2 chłopaków i dziewczynke.. wiec sie poki co wstrzymuje..

Nektarynko ja sie zakochałam w nich jak one przyszły i je na żywo zobaczyłam :-D

Witam sie dziewczynki i niestety dzisiaj juz z Wami nie posiedze , bo wczoraj wybieralam sie do kol. i nici z planow wiec dzisiaj za chwilke wychodze:)))
Zycze milego wieczoru i poczytam Was jak wroce:)))
ja własnie nie chce czeac na ostatni moment bo po 30 tc róznie bywa niestety i wole kupic wczesniej na samym koncu to tylko wózek zamowie a tak wszystko bedzie czekało juz na maluszka, a gdyby cos mialo sie wydarzyc to trudno tez biore pod uwage i takie sytuacje, ze moze sie cos stac i po 30 tc wiec nie chce sie denerwowac i odmawiac sobie frajny :laugh2::laugh2::laugh2:no, ale to ja każdy robi jak uważa.
Ja ja zobaczylam ile jest tych wszystkich ciuszków, rzeczy do kupienia to nie chce potem z duzym brzuchem pchac sie po sklepach szczegolnie w takich miesiacach jak maj/czerwiec/lipiec gdzie moze byc strasznie gorąco.
Pajeczko fakt , pozniej tez cos moze sie zdarzyc- ale ja tez nic narazie nie kupuje- bo jak kobieta jest w 30 tyg. to dostaje wtedy szalu zakupow, wiec ja boje sie zebym przesadzila- pozatym i tak wiele nie bede kupywac tylko cos na pierwszy miesiac, jak dzidzi sie urodzi to dokupie.
Jeszcze raz pozdrawiam dziewczyny:)))
I ja witam nowe dziewczyny w naszym gronie:)))

ja własnie nie chce czeac na ostatni moment bo po 30 tc róznie bywa niestety i wole kupic wczesniej na samym koncu to tylko wózek zamowie a tak wszystko bedzie czekało juz na maluszka, a gdyby cos mialo sie wydarzyc to trudno tez biore pod uwage i takie sytuacje, ze moze sie cos stac i po 30 tc wiec nie chce sie denerwowac i odmawiac sobie frajny :laugh2::laugh2::laugh2:no, ale to ja każdy robi jak uważa.
Ja ja zobaczylam ile jest tych wszystkich ciuszków, rzeczy do kupienia to nie chce potem z duzym brzuchem pchac sie po sklepach szczegolnie w takich miesiacach jak maj/czerwiec/lipiec gdzie moze byc strasznie gorąco.
Pajeczko tylko u mnie jest tak, że nie ze względu na przesąd czy coś takiego, tylko na razie mam niestabilną sytuację mieszkaniową:) Nie wiem czy wprowadzać się do nowego (czynsz 1000zł:D) czy zamienić na coś mniejszego. Jak będę miała pewną sytuację to na pewno wpadnę w szał, bo jak do tej pory to wszystkim moim znajomym mamuśkom kupiłam tyle rzeczy (koce, ubranka, zabawki, pieluchy), że mogłabym za to jechać na niezłe wczasy:D Ale kocham takie zakupy i zawsze mi łezki leciały jak widziałam takie maleńkie ciuszki:)
Żegnam się z wami, miłego wieczorku ja biegnę z pracy na drogę krzyżową:) buzialki:)

Pisałyście o obawach związanych z zakupami na allegro. ja mam juz łącznie kupione z 60 rzeczy i jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Jeżeli brałam coś drogiego to zamawiałam za pobraniem. Więc myślę, że nie ma co się obawiać.

Mam pytanie: w związku, że niedługo pensja planuje konkretne zakupy na allegro dla dzidziusia.
Przeglądając rózne aukcje zdałam sobie sprawę, ze ja zupełnie nie wiem co i ile kupić. Stąd moje pytanie co i ile kupić i w jakim rozmiarze?? Domyślam się, że na początku to rozmiar 62, ale myslałam, żeby pokupowac troszkę tez większych ciuszków. Czylii mam kupić w kazdym rozmiarze po troche ciuszków?. Mam sraszny mętlik w głowie.

Pajeczko tylko u mnie jest tak, że nie ze względu na przesąd czy coś takiego, tylko na razie mam niestabilną sytuację mieszkaniową:) Nie wiem czy wprowadzać się do nowego (czynsz 1000zł:D) czy zamienić na coś mniejszego. Jak będę miała pewną sytuację to na pewno wpadnę w szał, bo jak do tej pory to wszystkim moim znajomym mamuśkom kupiłam tyle rzeczy (koce, ubranka, zabawki, pieluchy), że mogłabym za to jechać na niezłe wczasy:D Ale kocham takie zakupy i zawsze mi łezki leciały jak widziałam takie maleńkie ciuszki:)
Żegnam się z wami, miłego wieczorku ja biegnę z pracy na drogę krzyżową:) buzialki:)

Milusiu , wiem,z e duzo dziewczyn zaczyna zakupy po 30 tc nie tylko ze względów na ptzesądy. Ja akurat nie chce czekac , ale każdy ma inne powody dla których nie chce kupować i ja nikogo nie krytykuje. U mnie ciezko by było ja dosc kiepsko znosze wysoką temperaturę do tego problemuz sercem i omdlenia, które mnie na pewno nie ominą dlatego ja wczesniej robie zakupy dla maluszka a potem zaczne dla siebie a potem to tylko przez allegro zamowie łózeczko i wózek bo wiem,z e moj maz nie dąłby rady sam bo on w ogole sie tym tematem nie interesuje a jakby mu doradziła tesciowa to byłaby katastrofa :))

a mi własnie przyszły śpioszki :-)jeju zakochałam sie :-D
Śliczne, śliczne i jeszcze raz śliczne :tak::-)

A tak w ogóle to zrobiłam dzisiaj sernik na zimno z serków homogenizow. do tego do środka dałam pokrojoną, czerwoną galaretke i rodzynki, natomiast na wierzch poszły brzoskwinie z puszki, pomarańcza i zielona galaretka. Cała tortownica!:szok:
Czekamy z synem, aż sie zsiądzie!!!!;-)
Zrobiłam tak na wypadek gdyby mi sie zachciało po tych śledziach co jadłam:tak:!
Bombusia, zaraz mojego wyślę do Ciebie po kawałek :tak::-)
Dobrze, że niedaleko hihihi :-D

Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac ;)
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08 ;)
można sie przyłączyc?
Oczywiście, że można się przyłączyć :tak::-)
Gratuluję i witam wśród Nas :-)

Pisałyście o obawach związanych z zakupami na allegro. ja mam juz łącznie kupione z 60 rzeczy i jeszcze ani razu się nie zawiodłam. Jeżeli brałam coś drogiego to zamawiałam za pobraniem. Więc myślę, że nie ma co się obawiać.

Mam pytanie: w związku, że niedługo pensja planuje konkretne zakupy na allegro dla dzidziusia.
Przeglądając rózne aukcje zdałam sobie sprawę, ze ja zupełnie nie wiem co i ile kupić. Stąd moje pytanie co i ile kupić i w jakim rozmiarze?? Domyślam się, że na początku to rozmiar 62, ale myslałam, żeby pokupowac troszkę tez większych ciuszków. Czylii mam kupić w kazdym rozmiarze po troche ciuszków?. Mam sraszny mętlik w głowie.

Na początek to chyba rozmiar 56 :) ja na razie kupiłam 2 body i 2 spiochy i do tego kupiła dzisiaj 2 półspiochy i 2 bluzeczki z długim rekawkiem a potem kupuje rozmiar 62 tez pare rzeczy nie za duzo :)

Witam,

wchodzę po długiej przerwie i od razu takie złe wieści...

Myszko, bardzo mi przykro :(

ciekawe czy nas tu ktoś jeszcze pamięta :)
Zaraz postaram się trochę doczytać co u Was kochane cięzaróweczki :)

reklama
A ja póki co mam 3 pary body w rozmiarze 56 i 2 pary body w rozmiarze 62 i kocyk dla dzidzi, który dostałam. :-D To na razie cała garderoba jaką posiadam dla maleństwa. :tak::-)

Do góry