reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
Ale masz fajnie, że jesteś już po genetycznym USG, ja mam w ten poniedz.:tak:!

strasznie sie denerwowałam przed nim, a miałam je wczoraj :)
ale dzidzia zdrowa i fikająca hihi i jak sie okazało starsza o 6 dni od wieku z OM :))
to moja pierwsza wyczekana dzidzia i szaleje z kazdego nawet malusiego powodu :))

my nie czekamy by zobaczyc płec doszliśmy do wniosku że dowiemy sie przy porodzie bo mój chce byc przy porodzie hihi

hej ina, wstaw suwaczek... możesz to zrobić na swoim profilu w ustawieniach - to wszystkie będziemy wiedziały, w którym tyg. dokładnie jesteś...:rofl2:

ja już jestem w domku... ja na razie nie kupuję, nie mam na to parcia... niby mi się podoba, ale jakoś czekam...

Milusia83 dziekuje :))
ja to mam straszne chętki na słodkie... aż czasem musze przystopowac by jakis bakteryjek nie wychodowac...
narazie mam mocz, a raczej osad moczu do bani ale czekam na wyniki posiewu moczu i nadziejam sie ze bedzie dobrze... :)

No właśnie tak pomyślałam, że te kolory są takie "szare" i "smutne", a te Twoje to po prostu tylko kasiorkę liczyć i kupować, kupować hihihi.:tak::happy:!!!
Ja to już nie mogę się doczekać łóżeczka z tą piękną pościelą jakie teraz są no bajka poprostu i w nim taki bobas, właśnie w takim kolorowym ciuszku....., ale się rozmarzyłam haha:rofl2::eek:!!!!

dlatego ja sie nie powstrzymuje co ma byc to bedzie a i tak wszystko w górze jest zapisane, a ja sie chce cieszyc z tego, ze mama zostane a nie martwic sie całą ciąże. Mysle, ze kupienie ciudzków nie spowoduje tego, ze moge nie donosic ciązy jest wiele czynników na które nie mam wplywu i nie zamierzam sie tym dołowac i o tym myślec bo to ma nbyc dla mnie takze szczesliwy czas a nie czas stresów.

A tak w ogóle to zrobiłam dzisiaj sernik na zimno z serków homogenizow. do tego do środka dałam pokrojoną, czerwoną galaretke i rodzynki, natomiast na wierzch poszły brzoskwinie z puszki, pomarańcza i zielona galaretka. Cała tortownica!:szok:
Czekamy z synem, aż sie zsiądzie!!!!;-)
Zrobiłam tak na wypadek gdyby mi sie zachciało po tych śledziach co jadłam:tak:!

ale mi smaka narobiłas :)

ja każdemu daje szanse , nie znaczy ze jak komuś coś nie przysłał lub coś innego się stało, to mi tak wyjdzie;-) a swoja droga nawet ci co maja pozytywy tez może się zawsze coś zdarzyć - nigdy nic nie wiadomo ;-)

pewnie, ze tak, tylko ja wole juz takie osoby jakos omijac bo jest wieksze prawdopodobienstwo jakiegos figla - zawsze jeszcze czytam te negatywy npo ji jak ktos pize4, ze przesyłki nie dostal i kasy nie zwrocili to ja po prostu nie chce ryzykowac bo mnie na to nie stac :-)ja nie mam odwagi a i nerwów sobie nie chce psuc

Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac ;)
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08 ;)
można sie przyłączyc?
witam i ja :)

reklama
Do góry