reklama
Bombusia
Fanka BB :)
No Milusia dobry mi wyszedł, bo.... wylizałam miskę hihi!!!!jak zrobiłamKattrinka witamy
Bombusia ale mi smaka narobiłaś tym serniczkiem Mniam
Ależ oczywiście witamy serdecznie i gratulacje:-)!!!!
dziękuje bardzo )
jeszcze się troszke gubię na tym nowym forum, ale fajnie tu u Was i tyle dziewczynek w ciązy )
Również gratuluje
:-)
Bombusia
Fanka BB :)
Ale masz fajnie, że jesteś już po genetycznym USG, ja mam w ten poniedz.!dziękuje bardzo )
jeszcze się troszke gubię na tym nowym forum, ale fajnie tu u Was i tyle dziewczynek w ciązy )
Również gratuluje
:-)
Czytam, że 8 lat starań no to podwójne gratulacje!
Ale masz fajnie, że jesteś już po genetycznym USG, ja mam w ten poniedz.!
strasznie sie denerwowałam przed nim, a miałam je wczoraj
ale dzidzia zdrowa i fikająca hihi i jak sie okazało starsza o 6 dni od wieku z OM )
to moja pierwsza wyczekana dzidzia i szaleje z kazdego nawet malusiego powodu )
Ciamajdka
Edusia'2010
my nie czekamy by zobaczyc płec doszliśmy do wniosku że dowiemy sie przy porodzie bo mój chce byc przy porodzie hihi
hej ina, wstaw suwaczek... możesz to zrobić na swoim profilu w ustawieniach - to wszystkie będziemy wiedziały, w którym tyg. dokładnie jesteś...
ja już jestem w domku... ja na razie nie kupuję, nie mam na to parcia... niby mi się podoba, ale jakoś czekam...
Milusia83 dziekuje )
ja to mam straszne chętki na słodkie... aż czasem musze przystopowac by jakis bakteryjek nie wychodowac...
narazie mam mocz, a raczej osad moczu do bani ale czekam na wyniki posiewu moczu i nadziejam sie ze bedzie dobrze...
ja to mam straszne chętki na słodkie... aż czasem musze przystopowac by jakis bakteryjek nie wychodowac...
narazie mam mocz, a raczej osad moczu do bani ale czekam na wyniki posiewu moczu i nadziejam sie ze bedzie dobrze...
Hejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?
również witam;-)
R
RiSiA
Gość
No właśnie tak pomyślałam, że te kolory są takie "szare" i "smutne", a te Twoje to po prostu tylko kasiorkę liczyć i kupować, kupować hihihi.!!!
Ja to już nie mogę się doczekać łóżeczka z tą piękną pościelą jakie teraz są no bajka poprostu i w nim taki bobas, właśnie w takim kolorowym ciuszku....., ale się rozmarzyłam haha!!!!
dlatego ja sie nie powstrzymuje co ma byc to bedzie a i tak wszystko w górze jest zapisane, a ja sie chce cieszyc z tego, ze mama zostane a nie martwic sie całą ciąże. Mysle, ze kupienie ciudzków nie spowoduje tego, ze moge nie donosic ciązy jest wiele czynników na które nie mam wplywu i nie zamierzam sie tym dołowac i o tym myślec bo to ma nbyc dla mnie takze szczesliwy czas a nie czas stresów.
A tak w ogóle to zrobiłam dzisiaj sernik na zimno z serków homogenizow. do tego do środka dałam pokrojoną, czerwoną galaretke i rodzynki, natomiast na wierzch poszły brzoskwinie z puszki, pomarańcza i zielona galaretka. Cała tortownica!
Czekamy z synem, aż sie zsiądzie!!!!;-)
Zrobiłam tak na wypadek gdyby mi sie zachciało po tych śledziach co jadłam!
ale mi smaka narobiłas
ja każdemu daje szanse , nie znaczy ze jak komuś coś nie przysłał lub coś innego się stało, to mi tak wyjdzie;-) a swoja droga nawet ci co maja pozytywy tez może się zawsze coś zdarzyć - nigdy nic nie wiadomo ;-)
pewnie, ze tak, tylko ja wole juz takie osoby jakos omijac bo jest wieksze prawdopodobienstwo jakiegos figla - zawsze jeszcze czytam te negatywy npo ji jak ktos pize4, ze przesyłki nie dostal i kasy nie zwrocili to ja po prostu nie chce ryzykowac bo mnie na to nie stac :-)ja nie mam odwagi a i nerwów sobie nie chce psuc
witam i jaHejk dziewczyny,
chciałam sie przedstawic i przywitac
tez jestem sierpniówka - dowidzialam sie wczoraj po usg genetycznym, ze tp mam na 28/08
można sie przyłączyc?
reklama