reklama
R
RiSiA
Gość
Ładne te ciuszki ale za sztukę tyle dać to troszkę drogo ;-)
w sklepach takich marketasz za szt jest ok. 10 zł nawet widziałam za 17 zł za szt wiec tutaj niecałe 10 to nie jest duzo. Ja ostatnio widziałam spiochy za 76 zł
wiem ze w sklepach sa drozszew sklepach takich marketasz za szt jest ok. 10 zł nawet widziałam za 17 zł za szt wiec tutaj niecałe 10 to nie jest duzo. Ja ostatnio widziałam spiochy za 76 zł
ja wczoraj kupiłam tu na aukcji parę rzeczy ;-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
np. 7 par body za 26,99zl
R
RiSiA
Gość
wiem ze w sklepach sa drozsze
ja wczoraj kupiłam tu na aukcji parę rzeczy ;-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
np. 7 par body za 26,99zl
Shyla ok fajnie tlko np zpbacz na długosc body on tutaj pisze 0-3 miesiace a rozmiar body 35 a to wychodzi rozmiar 56
a znowu od 3-6 miesiecy mają rozmiar dl 65 cm to bedzie gdzies rozmiar około 68 aczkolwiek sie oplaca
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bombusia
Fanka BB :)
ja tez juz kupiłam troszkę ubarnek zresztą moja matka chrzestna wpadła w szał zakupów i już kupiła wózek mojej kruszynce :-)
No to rzeczywiście poszalała chrzestna jak juz kupiła wózek, ale dla Ciebie to dobrze.
A który tydzień jesteś w ciąży????
jasne, ze moge
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest super bo masz od razu podział na rozmiary i jak interesuje Cie tylko rozmiar np 56 to wchodzisz i tylko taki widzisz dla mnie bomba
PAJKA Super te ciuszki zapisałm sobie stonkę w "ulubione" jak przyjdzie M to obejrzy, bo lubi,ale ja jeszcze nie kupuję!
R
RiSiA
Gość
No to rzeczywiście poszalała chrzestna jak juz kupiła wózek dla Ciebie dobrze.
A który tydzień jesteś w ciąży????
PAJKA Super te ciuszki zapisałm sobie stonkę w "ulubione" jak przyjdzie M to obejrzy, bo lubi,ale ja jeszcze nie kupuję!
Bombusia ja jestem bardzo zadowolona ta stronka co Shyla pokaząła tez fajne tylko tam kolorystyka taka troszke mdła a ja takiej nie lubie i jak dla mnie troche za duzo negat i neutr a ja takich ludzi raczej omijam na allegor po co robic sobie kłopoty tutaj wsio sprawnie posżło
wiem patrzałam na rozmiar ;-)Shyla ok fajnie tlko np zpbacz na długosc body on tutaj pisze 0-3 miesiace a rozmiar body 35 a to wychodzi rozmiar 56
a znowu od 3-6 miesiecy mają rozmiar dl 65 cm to bedzie gdzies rozmiar około 68 aczkolwiek sie oplaca
ja kupiłam od 0-3 miesięcy i od 3 - 6 a później się zobaczy :-)
Bombusia
Fanka BB :)
Bombusia ja jestem bardzo zadowolona ta stronka co Shyla pokaząła tez fajne tylko tam kolorystyka taka troszke mdła a ja takiej nie lubie i jak dla mnie troche za duzo negat i neutr a ja takich ludzi raczej omijam na allegor po co robic sobie kłopoty tutaj wsio sprawnie posżło
No właśnie tak pomyślałam, że te kolory są takie "szare" i "smutne", a te Twoje to po prostu tylko kasiorkę liczyć i kupować, kupować hihihi.!!!
Ja to już nie mogę się doczekać łóżeczka z tą piękną pościelą jakie teraz są no bajka poprostu i w nim taki bobas, właśnie w takim kolorowym ciuszku....., ale się rozmarzyłam haha!!!!
reklama
Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Ja pamietam jak Kubie dopiero co kupowałam ale była zabawaa teraz nastepne trzeba