reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
A ja mam dziś siostrzeńca (też 2 latka) więc brak chwili spokoju bo trzeba te dwa dzieciątka pilnować ( żeby się nie pogryzły, nie pobiły i nie wykombinoway czegos wspólnie.Póki co wspólnie odmawiają jedzenia). Przyznaję,że ciężko jest i przeraża mnie perspektywa dwóch maluchów w domu. Jak dam radę...nie wiem . Nie należę do osob,które ciesza się z tego,że 24h/ na dobę mogą siedzieć w domu z dzieckiem bo jeśli trwa to od początku listopada to można dostać na głowę.
Eee...marudzę.

cześć dziewczyny dopiero teraz zajrzałam bo nareszcie się do pracy dokulałam :-p a tak strasznie mi sie nie chciało jakiegoś lenia chwyciłam i tylko bym spałam :laugh2: a co do waszego tematu o bólu piersi to bolały mnie na początku ale teraz już jest ok tylko zaczeły mnie swędzieć i czasami to nawet mocno , natomiast bóle brzucha też miałam tylko na początku ale były naprawdę straszne , a lekarka mi powiedziała że to przez macicę bo mam do tyłu odchyloną , a teraz juz nic nie boli:happy:

a ja własnie pisze swoją prace dyplomową :((((( siedze od 3 h i NIC! Musiałam zrobić sobie przerwe :) Ja tez kupiłam spodnie na allegro juz mam 4 pary. W ogóle to sporo ciuchów kupiłam na allegro ale w większości sa ogromne... pocieszam się, że to będzie na koniec ciąży. Ale przez to wychodzi, że nie mam teraz w czym chodzić.
Czy może któraś z Was orientuję się gdzie w Warszawie jest H&M Mama, słyszałam, że w Promenadzie. Gdzieś jeszcze?
A domy centrum tam ni sie kojarzy ,po za tym obstawiałabym jeszcze arkadie

reklama
Do góry