Mama Aneta
Bedzie Majeczka
Witam sie Kuba śpi mąż uciekł na drugą zmiane do pracy mam chwilke na odpoczynek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kupiłaś na allegro??? ;-)
a mnie coś nie dobrze :-(
podaj mi linka :-)Tak kupiłan na allegro zaplaciłam w sumie niecale 60 zl za 2 pary śpiochów, 2 pary body i 2 pary łapek + przesyłka, ale jakosc super
podaj mi linka :-)
jak możesz ;-)
A domy centrum tam ni sie kojarzy ,po za tym obstawiałabym jeszcze arkadiea ja własnie pisze swoją prace dyplomową (((( siedze od 3 h i NIC! Musiałam zrobić sobie przerwe Ja tez kupiłam spodnie na allegro juz mam 4 pary. W ogóle to sporo ciuchów kupiłam na allegro ale w większości sa ogromne... pocieszam się, że to będzie na koniec ciąży. Ale przez to wychodzi, że nie mam teraz w czym chodzić.
Czy może któraś z Was orientuję się gdzie w Warszawie jest H&M Mama, słyszałam, że w Promenadzie. Gdzieś jeszcze?
dziękuje już lukam sobie :-);-)jasne, ze moge
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest super bo masz od razu podział na rozmiary i jak interesuje Cie tylko rozmiar np 56 to wchodzisz i tylko taki widzisz dla mnie bomba
mam jeszcze jednego nie sprawdzonego, ale zamowie i zobacze jakie madziękuje już lukam sobie :-);-)
Ładne też mi sie podobająjasne, ze moge
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro tutaj jest super bo masz od razu podział na rozmiary i jak interesuje Cie tylko rozmiar np 56 to wchodzisz i tylko taki widzisz dla mnie bomba