rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Dziewczynki wy tez tak macie ze wieczorem duży brzuszek a jak wstajecie rano to o wiele mniejszy? bo ja tak mam
Dokładnie tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki wy tez tak macie ze wieczorem duży brzuszek a jak wstajecie rano to o wiele mniejszy? bo ja tak mam
dziwnie się dziś czuje
mam uczucie jeżdżenia po brzuchu,i na samym dole jakby mi coś leżało i co chwile siusiu się chciało
I uczucie jakby brzuszek mi rósł
Fiuufiuu, ach… te teściowe …. Brak słów… Załatwiłaś ją po całości i bardzo dobrze
m-f22, jestem w szoku, jak przeczytałam jakie życzenia dostał Twój M. od babci. W głowie mi się to nie mieści, ale dobrze, że zaczęłaś to olewać . Choć czasem to i tak jest przykro… Gratuluję spoko teściowej.
Pajkaa, i ja zawsze byłam tą gorszą córką, a teraz choć moja sis jest starsza 6 lat i też będzie miała dzidziusia, to daje mamie popalić, i też się na nią do mnie wyżala. Ja takze jej wtedy odpowiadam, że sama ją sobie tak wychowała.;-)
Marulka, ale o co chodzi?;-) HiHiHi…R uchan…heh, dobre;-)Ja nawet nie wiem czy w Łodzi jest taki sklep, bo nigdy nie byłam w nim. Truskawki za 3 zł?! Ja też KCEM!!!Co do postu pod postem, to my taki rygor tu wprowadzamy z Ciamajdką? HiHiHi ;-)
S_A_R_K_A, gratuluję udanej wizyty. Cieszę się, że wszystko dobrze. :-) Zgadzam się z Marulką, dwóch chłopaków mieć to tez jest super.
Marciamaja, super, że wszystko dobrze. Co do jajecznicy, to jadłam dziś na śniadanko, ale po dwóch kęsach oddałam M., bo jednak mi się odechciało jej.;-)
Polianna, nie są sami chłopcy, bo Eschenbach będzie miała córeczkę , więc dziewczyna sierpniowa też jest.
Milusiu, ale fajnie, ze już tak czujesz dzidzię. :-) Gratuluję
Nektarynka, gratuluję!!!
Co do teściowych, to i ja mam taką "fajną". Mieszkamy razem, bo musimy, ale jak będziemy mieli się wyprowadzać to z daleka od niej. Wredne babsko
Na moją ciążę, to stwierdziła tylko, żebym pamiętała, że ciąża to nie choroba i to tyle od grudnia :-( Potrafi normalnie palić przy mnie, a jak M. jej zwrócił uwagę to stwierdziła, ze jest u siebie i będzie robiła to co chce, a my możemy swoje zasady wprowadzać jak będziemy u siebie. :-wściekła/y: Także jak podpala papierosa to ja robię wypad i zamykam się w pokoju.:-( Dla niej najważniejszy jest jest starszy synuś z dziewczyną i jej pierwszym wnuczkiem, my to dla niej zero, więc ja już sobie postanowiłam, ze moje dziecko już odpowiednio do babci wychowam ;-)
też tak mam to normalne:-)dziwnie się dziś czuje
mam uczucie jeżdżenia po brzuchu,i na samym dole jakby mi coś leżało i co chwile siusiu się chciało
I uczucie jakby brzuszek mi rósł
zazdroszcze kupowania ,ja sie juz doczekac nie moge :-)ja zaraz zmykam na duze zakupy wiec pewnie jesczze jakies ciuszki kupie a co mi tam