reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Polianna o boze co to za babsztyl??!!!! JA bym chyba wszedzie gdzie to mozliwie obsmarowala ja i wszystkie kobitki ostrzegala!!!

reklama
:-) Na szczęście po szpitalu poszukałam innego lekarza. Moja mama podpowidziała mi ginekologa,który prowadził jej ciążę, gdy jeszcze ja byłam w brzuchu :) udało się,że nadal przyjmuje i ufam mu bez reszty. Nie jest co prawda ogromnie wylewny, nie pozostawia złudzeń, nie obiecuje gruszek na wierzbie ( :) a chciałoby się czasem) :) Ale jest fachowcem :)

Polianna o boze co to za babsztyl??!!!! JA bym chyba wszedzie gdzie to mozliwie obsmarowala ja i wszystkie kobitki ostrzegala!!!

W jakimś rankingu lekarzy się wypowiedziałam i dałam odpowiednią ocenę... :) Nie polecam! To dr Iwona Marcinkowska-Antecka więc jak ktoś jest z Poznania i szuka jeszcze ginekologa- OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.

wow, gratulacje :))
ja ani razu nie robiłam, bo chcą u mnie 50 zł, w szpitalu brodnowskim 35, a robienie tego jeden raz mija się z celem.

poczekam do przyszlego piatku na usg

Polianna gratulacje!!!! A ja caly czas czekam na moj wynik. Robilam badanie o 10 ale jeszcze nic nie ma w systemie :no:

Martuska to strasznie drogo!! Ja place 26 zl za bete!

lekarze za wszesnie inwzayjnie usg robia a potem fasolki nie przezywaja....:-( wiec wszystko w swoim czasie i bedzie dobrze:tak:

A i jak wracalam dostalam mandat 100zł za niewłączenie kierunkowskazu prze zjezdzaniu z ronda...... pffffffffff.:confused2:
Marzenko, raczej pod względem medycznym nie ma przeciwskazań, żeby USG w jakimś stopniu zaszkodziło dziecku, USG to są tylko ultradźwięki o takiej częstotliwości, której nie słyszymy, jestem przekonana, że komórka przykładana do ucha bardziej szkodzi:) Ale lepiej dmuchać na zimne:)
Co do mandatu, to bez przesady, że za takie coś CI dali, zbierają na Święta czy co?:-) Jak ja widzę jak ludzie jeżdżą na rondach to nieraz wręcz śmiać się chce (zmieniają pasy, zajeżdżają drogę), ale za brak kierunku?
JUPI!!!! Beta 1104 !! :) 5 dni temu było 90 :-D
Polianko no widzisz jak pięknie rośnie:-):-):-)
buziaki

wow, gratulacje :))
ja ani razu nie robiłam, bo chcą u mnie 50 zł, w szpitalu brodnowskim 35, a robienie tego jeden raz mija się z celem.

poczekam do przyszlego piatku na usg

O matko jak drogo, może zadzwoń do prywatnego laboratorium, standard to 25-30 zł z pobraniem krwi, ale 50 to gruba przesada:-):-):-):-)

reklama
Do góry