martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Byłam u gina
Pan gin powiedzial ze narazie nic nie widac, ale mam sie nie denerwowac, mam przyjsc na 10 dni ( ale powiedzialam ze 21-go bede) i wtedy powino bic serduszko i da mi zdjecie juz :-) Narazie jedynie widzi ze jest ok, napewno nie ciaza pozamaciczna bo by bylo widac. mam brac narazie folik. na nastepnej wizycie zalozy mi karte ciazi i powie jakie witaminy brac i zaleci badania ogolnie jestem zadowolona, jest bardzo sympatyczny i widze ze ostrozny. Mowi zebym sie nie goroaczkowala ze wszystko w swoim czasie, ze czasem sie zdarza ze rozni lekarze za wszesnie inwzayjnie usg robia a potem fasolki nie przezywaja....:-( wiec wszystko w swoim czasie i bedzie dobrze
Nie poszlam juz do drugiego bo sie boje sie mi cos tam nagrzebie i sie cos satnie wiec zostane chyba przy tym, ew. caly czas mam umowiona wizyte na 10 lutego do tego najlepszego
no pewnie, w tak wczensej ciąży nie ma co panikować i trzeba byc dobrej myśli, to najlepsze i wlasciwie jedyne co mozna zrobić (oprocz dbania o siebie w szerokim tego słowa znaczeniu) :-). z badaniami też nie ma co przesadzać, zwlaszcza usg, 4 na całą ciąże spokojnie wystarczą, jeśli nie jest ona zagrozona)