reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Alez Pajeczko ja sie wcale nie denerwuje- jestem w tych sprawach jako ostatnia- mam wiele do powiedzenia i nigdy sie latwo nie poddaje. Ale masz racje nie ma o czym gadac, przeciez w zyciu sa przyjemniejsze sprawy niz wyladowywanie sie na obcych nieczy nie winnych ludziach:))) Ja tak nie mam. Jestem z tego dobrego szefostwa- i z kazdej walki wychodze z podniesiana glowa. Bo nawet jesli ktos inny ma racje - ja potrafie przyznac sie do bledu a to czyni zwyciezce na 1 miejscu.

reklama
Dziewczyny, no tak już nie może być. :no:
Czy mam zamknąć wątek do czasu ochłonięcia emocji?
Shyla i Kasia już uciekły i powiedziały dobranoc, bo widzą co się dzieje. :wściekła/y:
"Zrobiło się gorąco".... nie nie i jeszcze raz nie!!!:wściekła/y:
To nie ma się robić gorąco, tylko ma być przyjemnie!:tak:
Jesteśmy tu po to, aby się wspierać nawzajem.
Jeszcze raz proszę, abyście już skończyły ten temat.
Wszystko już na tym wątku zostało powiedziane.

Ostatnia edycja:
dziekuje za zyczenia i zycze jeszcze raz dobrej nocki:))) A kinusia z tymi truskaweczkami daj adres to paczuszke przesle:)))

ja mam zamrożone i chyba wygiągne bo ochota mnie naszła:-p
ja juz dzisiaj wszystko jadłam wybuchowa mieszanka:zawstydzona/y:
po zapiekance wcielam słodycze, po słodyczach ogórka kiszonego, po ogórku kanapka z białym serkiem, po tym kaszka dla niemowlaków, po niej jabłko a po tym frytki szok normalnie i nadal jestem głodna

Ja tez chce truskawki :-p hihi

Jak tam Wasze samopoczucia? grypska,katary i przeziębienia ? Ja już wyzdrowiałam :tak: Nareszcie spie z zamknętą buzią :) hehehe

Macie również jak ja tą kulke na brzuchu u góry np przy odchyleniu do tyłu? Mięsień podobno jakiś.

Ja tez chce truskawki :-p hihi

Jak tam Wasze samopoczucia? grypska,katary i przeziębienia ? Ja już wyzdrowiałam :tak: Nareszcie spie z zamknętą buzią :) hehehe

Macie również jak ja tą kulke na brzuchu u góry np przy odchyleniu do tyłu? Mięsień podobno jakiś.

ja nawet rąk do góry zbytnio nie chce podnosic a co dopiero mowic o odchylaniu sie w tył:) ja tam czuje tylko głód i czasami na żołądku slodki ciężar;-)

I ja lepiej nie będę próbowała się odchylać do tyłu :tak:
Kurka wodna, ciągle mi te truskawy po głowie chodzą. No ładnie dziewczyny, ale mi zrobiłyście smaka na noc:sorry2:;-)

reklama
ja wszamałam jabłuszko i chyba spać pójdę bo dzisiaj byłam dwa razy z Majką na spacerze i mielący się pod stopami śnieg plus ciągnięcie sanek plus wspinanie się na czwarte piętro sprawiło że nie czuję się najlepiej ale jutro napewno będzie lepszy dzionek :tak::tak:
Aga wszystkiego najlepszego :tak::tak::-) przede wszystkim wytrwania z brzuszkiem tyle ile trzeba :tak::tak:
Pajkaa niezła mieszanka:sorry2: ja na kolacyjkę wszamałam bułkę z koreczkami śledziowymi w oleju i zapiłam to herbatą malinowo-żurawinową :-D

Do góry