reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No pewnie, że pamiętam :-D 'Hong Ngoc' Niestety nie dowożą dań do domu, ale można zamowić i wziąć na wynos :-) Od początku ciaży próbuję się zdrowo odżywiać, no ale stare przyzwyczajenia czasami biorą górę :tak:
Wracam do nauki...:-( Jeszcze jeden egzamin mi został, ostatni w życiu:-):-) później już tylko napisać i obronić pracę mgr - 'pestka':-D:-D

o, dzieki.
hehe, nom. ja tak mialam z kebabem, ale mi przeszlo.
ja tez sie ucze, bo drugi kierunek studiuje, takze nie mow teraz, ze ostatni, bo nigdy nie wiadomo :p.
i powodzenia z praca - wiem co to znaczy. ojjjjj, jak sie ciesze, ze juz jednego mgr mam w kieszeni :-D

reklama
o, dzieki.
hehe, nom. ja tak mialam z kebabem, ale mi przeszlo.
ja tez sie ucze, bo drugi kierunek studiuje, takze nie mow teraz, ze ostatni, bo nigdy nie wiadomo :p.
i powodzenia z praca - wiem co to znaczy. ojjjjj, jak sie ciesze, ze juz jednego mgr mam w kieszeni :-D

Ja miałam rok temu zapędy na drugi kierunek, ale rzuciłam po pół roku i w sumie dobrze zrobiłam, bo przy dzidziusiu napewno bym go nie skończyła - aż takiej motywacji i samozaparcia nie mam... Ale trzymam kciuki, żeby Tobie się udało :-)

Ja miałam rok temu zapędy na drugi kierunek, ale rzuciłam po pół roku i w sumie dobrze zrobiłam, bo przy dzidziusiu napewno bym go nie skończyła - aż takiej motywacji i samozaparcia nie mam... Ale trzymam kciuki, żeby Tobie się udało :-)

no dzieki, u mnie bedzie juz 4. rok jak dzidzia sie urodzi, wiec mam nadzieje, ze dam rade jakoś :tak:

napewno :tak::tak: ja znam swoje lenistwo:-D więc modlę się, żeby chociaż zdążyć z napisaniem pracy do porodu:-D

heheh, no oby, bo wiem po sobie jak to jest. nasz dzidziuś też mial być pierwotnie 'robiony' juz w lipcu, PO mojej obronie. tyle ze sie obrona na koniec wrzesnia przesuneła, wiec trzeba było poczekać :-p:-D
ale mam nadzieje, ze z Toba tak nie bedzie, bo w koncu dzidzia jest juz faktem, wiec motywacja większa :tak:

heheh, no oby, bo wiem po sobie jak to jest. nasz dzidziuś też mial być pierwotnie 'robiony' juz w lipcu, PO mojej obronie. tyle ze sie obrona na koniec wrzesnia przesuneła, wiec trzeba było poczekać :-p:-D
ale mam nadzieje, ze z Toba tak nie bedzie, bo w koncu dzidzia jest juz faktem, wiec motywacja większa :tak:

dokładnie:tak: jak czuję bat nad głową to łatwiej się zmobilizować;-) a jak dzidzia zacznie kopać to już napewno nie pozwoli mi o sobie zapomnieć więc mobilizacja będzie:-)
lecę do nauki...
miłego dnia!!

No właśnie tylko w H&M się spotkałam z taką numeracją, bo jak mierzyłam spodnie ciążowe w innych sklepach to 38 było ok(fakt, że był to zazwyczaj prosty fason a nie zwężane nogawki), no ale te w H&M najbardziej mi się spodobały więc jakoś 'przełknęłam' już ten rozmiar na metce:-D:-D:-D

to tym bardziej bym sie nie martwila :tak: ja zakupuje na allegro i nawet taniej sie kupuje:)

dokładnie:tak: jak czuję bat nad głową to łatwiej się zmobilizować;-) a jak dzidzia zacznie kopać to już napewno nie pozwoli mi o sobie zapomnieć więc mobilizacja będzie:-)
lecę do nauki...
miłego dnia!!

leć leć. owocnej nauki
dzieki i wzajemnie (jelsi dzien ze stosem notatek moze byc miły :p)

Fajnie ,że już wszystko dobrze!

Dziewczyny ja wczoraj byłam z córką na spotkaniu w kościele, bo w maju idzie do 1 komunii i sobie uświadomiłam , że jak te nasze sierpnowe dzieci będą w drógiej klasie , to moja Emilcia , będzie miała 18 lat!!!!!!!!!!!!!!

Ha ha ha , a jak mój dzidziuś będzie szedł do 1 klasy szkoły podstawowej to mój syn będzie ...... na 3 roku studiów i co Wy na to .:szok:
Dzidzia będzie mieć w razie czego darmowe korepetycje, no chyba, że będzie taka zdolna jak brat!!!:-)

reklama
Witam z rana:-)

Rozalka-najlepsze życzenia urodzinowe dla Twojego trzylatka:-) W tym roku też do przedszkola go wysyłasz?:confused:
[

Dzięki za życzonka,oj kiedy to minęło...:tak:Do przedszkola idzie od września.
Witam sie
ja na zaparcia polecam maślanke jak sie jej napiłam przez 2 dni to zaparcia minęły mam nadzieje, na razie na dobre:tak:

Zgadzam sie i też polecam.:tak:

Do góry