reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
szew sciagli w 36 i z 3cm rozwarciem chodzilam jeszcze 3 tyg, az do wywolania porodu bo szyjka zaczela sie zamykac- zeby bylo ciekawiej:))

DO AgaS
No dokładnie miałam tak samo, jak przyszło do porodu to ani widu, ani słychu, wszystko stanęło, dopiero kroplówki i inne wspomagacze no i poszło. Ale "tylko "13 godzin :tak:na porodówce spędziłam, więc teraz przy drugiej ciąży nic nie jest w stanie mnie wystraszyć, TYLKO oby nie CC:no:!!!!!

Mama Aneta, super, że sprawa załatwiona (powiedziałaś, że powiedzmy, ale chyba raczej jesteś zadowolona). :tak: Kciuki nadal zaciśnięte, ze względu na Twoją jutrzejszą wizytę. :tak:

powiedzmy bo jeszcze nie dokońca ale sa szanse na całkowicie pozytywne zamknięcie jej a co do jutrzejszej wizyty zaraz napisze po powrocie jeszcze raz dzięki za kciuki:-)

szew sciagli w 36 i z 3cm rozwarciem chodzilam jeszcze 3 tyg, az do wywolania porodu bo szyjka zaczela sie zamykac- zeby bylo ciekawiej:))

DO AgaS
No dokładnie miałam tak samo, jak przyszło do porodu to ani widu, ani słychu, wszystko stanęło, dopiero kroplówki i inne wspomagacze no i poszło. Ale "tylko "13 godzin :tak:na porodówce spędziłam, więc teraz przy drugiej ciąży nic nie jest w stanie mnie wystraszyć, TYLKO oby nie CC:no:!!!!!
ja spedzilam na wywolaniu tylko 6 godz. i juz mialam coreczke na raczkach, powiem szczerze jak polozna mi powiedziala ze to juz a ja w znieczuleniu to mi sie smiac z niej chcialo, ale jednak miala racje 45 min i po porodzie:)))))

Cześć dziewczyny! Mam termin na 30 sierpnia. Mogę dołączyć?:-)
I ja witam, oraz jesli juz kogos pominelam przez moja nieobecnoes to rowniez WITAM wszystkie nowe sierpnioweczki.
Oczywiscie i ja trzymam kciuki za Wszystkie ktore czekaja na USG i wizyty ze zniecierpliwieniem.

inkaaa4, współczuję takiego lekarza. :no:
Mam nadzieję, że teraz już trafisz na znacznie lepszego :tak: Życzę oczywiście mnóstwo szczęścia na jutro, powodzenia, no i oczywiście trzymam mocno kciuki, żeby ta dr już została do końca ciąży i, żebyś była w pełni zadowolona. :tak:
Trzymam oczywiście także kciuki za następny egzamin, a dzisiejszej piąteczki serdecznie gratuluję :tak::-)

Kiniusia dzięki za ciepłe słowa, już się trochę zaczynam denerwować przed jutrzejszym...

Póki co, żegnam się z Wami, bo padam z nóg i muuuuszę się położyć.

Witam ;-)
Od jakiegoś czasu Was podczytuję.. ale jakoś nie było okazji by coś napisać.. Dzisiaj przeżyłam usg genetyczne.. i może to jest dobry moment by coś skrobnąć.. :sorry2:

czesc dziewczynki ja juz po lekarzu okazało sie, ze badan prenatalnych jeszcze mi lekarka nie robiła, ale zrobiła mi zwyke usg dzidziołek rosnie ładnie, serduszko 148uderzen /min machało rączkami i nóżkami ma strasznie długie nózki i lekarka sie smiała, ze wysokie dzidzi bedzie :-D nozki długie po mamusi :) foteczke wkleje dopiero jutro bo teraz nie mam jak

dziekuje za kciuki przydały sie

Polianna a co tam u Ciebie jak tam po badaniach??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry