reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

reklama
No wiec witam i ja na tym watku :tak:
Po prawie 4 latach staran wczoraj stal sie cud i zobaczylam na tescie dwie kreski a dzis zrobilam bete - wyszla 235!!!
Puchatku, Kiniusiu witam sie tak jak obiecalam :tak:

Dziewczyny dzwoniłam do lekarza i umówiłam się dopiero na 17 grudzień. Gin powiedziała, że wcześniej nie ma sensu, a za 10 dni już zobacze serduszko :))
Nie moge się doczekac !! Już licze dni !! Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku ... :)
Chyba wiele z Nas musi tyle czekać, co? Będziemy musiały podtrzymywać się na duchu bo inaczej to nie da rady :p

No wiec witam i ja na tym watku :tak:
Po prawie 4 latach staran wczoraj stal sie cud i zobaczylam na tescie dwie kreski a dzis zrobilam bete - wyszla 235!!!
Puchatku, Kiniusiu witam sie tak jak obiecalam :tak:
Witaj kochana:-) Tak zaglądalam na te 30-stki i sie strasznie ucieszylam jak zobaczylam ze ci sie udalo i juz mialam cie zapraszac do nas:tak: Witaj wśród sierpniówek:-) i moze suwaczek sobie piekny zafundujesz co??:laugh2:

Esch, no nareszcie kochana Ty moja :-)
Jako ostatnie zostałyśmy ze starej ekipy, ale w końcu i Nam się udało, ale super!!!:-D
A gdzie suwaczek??? No dawaj, dawaj ;-):tak:

shira ale ja tez kolo 21-go ide do gina wiec mysle ze bedzie juz serduszko :tak:
Dziewczyny a na ten nfz jak sie chodzi to gin daje skierowanie na usg ?? gdzie? do szpitala czy jak?? jak to wyglada?? ja nie chodzilam na nfz nigdy...:sorry: a jak daje skierowanie na usg to w ten sam dzien czy jak??
sorki za glupei pytania ale ja sie nie znam:sorry:

Marzenixx zrobie suwaczek, tylko musze ochlonac.

Shiraa to idziesz do gina dzien przede mna :-)

Usilowalam zapisac sie wczesniej do gina ale terminy podali mi na 29 lub 30 grudnia!!!:szok:. Dobrze ze mam zabukowany termin 18.12 - mialam wtedy miec badania i przygotowanie do hsg! I dobrze ze nie odwolalam tego terminu :)

Marzenixx zrobie suwaczek, tylko musze ochlonac.

Shiraa to idziesz do gina dzien przede mna :-)

Usilowalam zapisac sie wczesniej do gina ale terminy podali mi na 29 lub 30 grudnia!!!:szok:. Dobrze ze mam zabukowany termin 18.12 - mialam wtedy miec badania i przygotowanie do hsg! I dobrze ze nie odwolalam tego terminu :)
Ale sie ciesze! Piekna beta prawie jak moja!:-D
Rozumiem cie co czujesz, ja 4 dni temu mialam to co ty! 3 dni dochodzilam do siebie! i wciaz nie moge uwierzyc w moje szczescie:-D Gratuluje ci ogromnie!:rofl2:

Marzenixx, to nie są głupie pytania :-)
Jeżeli chodzi o USG, to gin powinien dać skierowanie i albo idzie się zapisać i w tej samej poradni, lub daje skierowanie do szpitala, ale na samo USG.:-)
Co do terminów to są różne, USG może być w ten sam dzień, ale najczęściej są zapisy.
Ja także chodziłam do lekarzy prywatnie (miałam abonament), ale trochę kasy mi było szkoda, bo w sumie płaciłam grube pieniądze, a niewiele korzystałam, więc wypowiedziałam umowę. Jedyne co było dobre, to bardzo króciutkie terminy, no i sprzęt.

reklama
Do góry