Puchatka
Majowe mamy'08
a to co się tyczy becikowego to proszę bardzo http://www.kobietaiprawo.pl/becikowe1.html kasa jakby nie była po urodzeniu maluszka przyda się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj kochana:-) Tak zaglądalam na te 30-stki i sie strasznie ucieszylam jak zobaczylam ze ci sie udalo i juz mialam cie zapraszac do nas Witaj wśród sierpniówek:-) i moze suwaczek sobie piekny zafundujesz co??No wiec witam i ja na tym watku
Po prawie 4 latach staran wczoraj stal sie cud i zobaczylam na tescie dwie kreski a dzis zrobilam bete - wyszla 235!!!
Puchatku, Kiniusiu witam sie tak jak obiecalam
Ale sie ciesze! Piekna beta prawie jak moja!Marzenixx zrobie suwaczek, tylko musze ochlonac.
Shiraa to idziesz do gina dzien przede mna :-)
Usilowalam zapisac sie wczesniej do gina ale terminy podali mi na 29 lub 30 grudnia!!!. Dobrze ze mam zabukowany termin 18.12 - mialam wtedy miec badania i przygotowanie do hsg! I dobrze ze nie odwolalam tego terminu