reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

bardzo ćżęsto mi się odbija jak starej krowie szczególnie jak wstane

Milusia dziękuję :-)oby do sierpnia :-)

Marulka ja wyparzylam jak kupilam potem juz nie hihihi a do noska polecam fride gruszki dla mnie słabe są no i bałam się że dziobne zamocno

ja fridy nigdy nie używałam, bo jak zobaczyłam ten kabel to mnie przeraził normalnie... dawałam radę z gruchą :-) no i sterimar/marimer jest boski zwłaszcza dla dzieci, które są malutkie gdy jest zima i ogrzewanie..

reklama
Co do odbijania, to ja to nazwę po imieniu "bekam jak świnka" i czkam cały dzień, najgorsze jest to , że jest takie niekontrolowane:D

no ja też butelki nie, ale gruszka do noska (choć to i nakładkę do sterimaru akurat z wiadomych względów wyparzałam często), grzechotki, smoczek........

o kochana to możemy podać sobie łapki - jeszcze przed mdłościami miałam i mam dalej taki niekontrolowane "hhhyp!" i po tym czasem zgaga, czasem mdło czasem metal w ustach..... nie wiem jak ty ale ja też źle znosze mycie zębów :-p

ja mycie zebow OK, ale zgage mam co wieczór i to na noc, ze spac nie moge wierce sie do 2 w nocy potem padam skonana o 6 wstaje siusiu i znowu spac do 12

ja mycie zebow OK, ale zgage mam co wieczór i to na noc, ze spac nie moge wierce sie do 2 w nocy potem padam skonana o 6 wstaje siusiu i znowu spac do 12

mnie zgaga straszliwie męczyła pod koniec tamtej ciąży, polecam mleko - jeśli ktoś lubi ofkors... ono neutralizuje kwasy i na prawdę przynosi ulgę. poza tym jeszcze koleżanka moja robiła sobie mało słodki kisiel domowej roboty - jej pomagało.. Mi A. zrobił raz ale nie bardzo mi smakował...

co do zgagi w 1 ciąży to nie wiedziałam co to jest jak i częste siusianie też nie:-) ale teraz już sie dowiedziałam niestety:-( a co do odbijania to masakra zwłaszcza na ulicy jak sie zdarzy tylko pod ziemie sie zapaść:zawstydzona/y:

myslałam,z e to tylko ja tak mam z odbijaniem :-D jak zaczeło mi sie odbijac to moj M sie ze mnie smiał a ja mu,z e to fasolka:-D
zgaga zawsze jak sie kłade spac koło 23 a potem nie umiem zasnac do 2:szok: masakra a na siusiu chodze tylko raz w nocy bo pozno sie kłade spac to tak to wygląda.

Dziewczyny jesteście kochane:-D:-D:-D
Egzamin mam w najbliższy czwartek, robię cały czas testy i ciągle błędy robię:-:)-(
Tak więc trzymajcie kciuki do czwartku... W sumie szybko robiłam po ślubie prawko bo nie wyobrażam sobie uziemienia w domu z dzieckiem... wózek do autobusu..hmm tego na dłuższą metę sobie nie wyobrażam...czekanie aż mąż wróci z pracy tez nie jest miłą perspektywą...
Co do tego badania tętna to chyba mnie zaraziłyście zaczynam o tym myśleć hehhe:-D
Objawy ciążowe u mnie to wilczy głód, wzdęcia i krwawiące dziąsła..(tym bardziej, że aparcik stały na zębach mam:-D)
A teraz zabieram się do pysznej zupy ogórkowej, którą właśnie ugotowałam ehhh głodomor ze mnie:-D

ja zgagi ani wzdęć nie posiadam- poza mdłościami, a siusiu w nocy to jak w zegarku co 2h niezależnie od pory położenia się do łóżka.

reklama
Do góry