reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Co do detektora również nie mam zamiaru kupować, chyba bym już zwariowała......Ostatnio tak sobie myślę, że muszę bardziej Bogu zaufać niż biegać i szukać problemów:)
Buziaki
tak to prawda

ten detektor kupił mi mąż bo nie umial juz ze mna wytrzymać...
a jaka radość mieli dziadkowie jak mogli posluchać;-)
no i przydał się 2 kolejnym mamusią

traz nie kupilibyśmy tego zapewne...no ale cieszę się że mam:tak:

Ehtele powodzenia :-) :tak:
ja mam prawko od 97 roku ale teraz bym pewnie nie zdała ;-) wtedy na10 zdawalo 2teraz to sukces jak zda 2 prawda?

Ostatnia edycja:
reklama
Madziujka tak piszę, że nie, ale boję się, że w końcu zamówię, wiesz jak to jest:) nie chcę go kupić, ale.... jest zawsze ale:)
I muszę się pochwalić, że udało mi się zdać za pierwszym razem, w co w ogóle nie wierzyłam, ja to taki chaotyk, jak mi egzaminator powiedział proszę otworzyć maskę, to ze stresu pobiegłam szarpać bagażnik:D:D:D:D:D Ale tego nie widział bo przechodził inny egzaminator i do niego zagadał:) A mi Darek zza ogrodzenia krzyczał że "z drugiej strony" Ja wtedy puknęłam się w głowę i poszłam otworzyć maskę:D:D:D

Jak wyjechałam na miasto to już wiedziałam, że chyba zdam.... Po 35 min wróciliśmy i z płaczem pobiegłam do Darka (obecnego męża) i krzyczałam na cały ośrodek "Zdałam, zdałam, zdałam..." a on wariat wziął ze sobą winko, na wypadek jakbym zdała:D:D:D Ale i tak stwierdziłam, że sama nie piję:D Także Ehtele trzymam kciuki żeby Ci się trafił dobry egzaminator i wszystko poszło dobrze:)

Ostatnia edycja:
witam się kobietki!!

dziś mam nieco więcej energii, ale już czuję ciężkość na żołądeczku więc pewnie mdłe popołudnie mnie nie ominie :-p

tęskni mi się za widokiem fasolaka, a do wizyty jeszcze ho ho :zawstydzona/y: jak się rozpocznie 10. tydzień to chyba się umówię z moim Ginkiem ;-);-) zawsze to szybciej.
co do detektora to ja nie zamierzam kupować - nawet nie wiedziałam że coś takiego jest.. :zawstydzona/y::sorry2: myślałam początkowo, że chodzi o monitor oddechu noworodka :-p którego notabene też nie kupowałam, ani żadnych sterylizatorów i innych takich. Mój mały jest chowany na naturalnych bakteriach - od 4 miesiąca przestałam wygotowywać mu zabawki itd... zero sterylności. Polecam z resztą bo jest teraz fajny, zdrowiutki, bez alergii.

Moj lekarz nabijal sie, ze powinnam sobie kupic jak Tom Cruise prywatne usg i codziennie na 30 sekund sobie wlaczac i ogladac dzidzie to moze wtedy spokojna bym byla ;-)

marulka ja zabawek nawet nie gotowalam, tylko pierwsze grzechotki wrzatkiem przelalam, a potem juz nie ;-) mloda wiecznie turlala sie po parkiecie i zyje :-D butelki tez tylko wrzatkiem zalewalismy na poczatku a potem juz wcale.

hahahah Milusia ja zdałam za 1 bo się wykłuciłam no ale ja taka jestem czasem to ogromna wada ale głupoty wciskać mi nie będą,...egzaminator powiedzial jeżdżę dobrze ale jak pirat...ale na szczęście nie mialam mechaniki i nic z tych rzeczy
Mąż widzę mądry chłop :-) wierzył w Ciebie bardziej niż Ty sama :-)

Starlet taaaaaaaaaaaaak hahha też o tym myślałam hihihi gdyby mążkuzynkibliżej mieszkał;-) (jest przedstawicielem handluje usg nawet w domu je ma)

Marulka ja tez nie szalałam ze sterylnością..ale ja butelki prawie nie używałam (tylko dowody w upały)
my przyniosłyśmy ze szpitala pleśniawki wredne 7 tygodni męki z nimi było z winy położnych co jedną butelka wszystkie dzieci karmiły

Ostatnia edycja:
Ehtele ja go znam z nazwiska tego lekarza ma dobre opinie, ale ja na Łubinowej chyba nie chce rodzic nie wiem myslałam jak cos o Raciborskiej w Katowicach

Dziewczyny mam do Was pytanko czy Wam sie tez czasami tak odbija?? madsakra u nie zgaga wieczorami a rano sie odbija masakra jakas

ja mam prawko od 2002 roku, zdałam za II razem :-) fuksem oczywiście... egzaminatorzy trafili mi się fajni, pierwszy chciał żebym zdała, ale ja nie chciałam zdać i popełniałam błędy ;-) drugi jak wyjechaliśmy to wprowadził fajną luźną atmosferę także spokojnie sobie jechałam gdy nagle wymusił mi bezczelnie koleś zmieniając pas, tak że prawie zaliczyłam stłuczkę i sam egzaminator puścił wiązankę, po czym powiedział: ale Marta nikomu o tym nie mów.. Na koniec usiadł z kartą i mówi do mnie: wiesz, że nie umiesz jeździć prawda? na co ja mówię, że wiem że mam braki :D:D:D on na to: to te braki popoprawiaj gdzieś na bocznych dróżkach i śmiało, bez nerwów :-D

Madziujka jeszcze Ci nie pogratulowałam:) Zatem gratuluję zafasolkowania:) :-)
Ja też dostałam info: "Jeździsz poprawnie, ale jeszcze Ci brakuje":D Niech ten co tam stoi Panią poduczy":D

Ostatnia edycja:
Marulka ja tez nie szalałam ze sterylnością..ale ja butelki prawie nie używałam (tylko dowody w upały)
my przyniosłyśmy ze szpitala pleśniawki wredne 7 tygodni męki z nimi było z winy położnych co jedną butelka wszystkie dzieci karmiły

no ja też butelki nie, ale gruszka do noska (choć to i nakładkę do sterimaru akurat z wiadomych względów wyparzałam często), grzechotki, smoczek........

Dziewczyny mam do Was pytanko czy Wam sie tez czasami tak odbija?? madsakra u nie zgaga wieczorami a rano sie odbija masakra jakas

o kochana to możemy podać sobie łapki - jeszcze przed mdłościami miałam i mam dalej taki niekontrolowane "hhhyp!" i po tym czasem zgaga, czasem mdło czasem metal w ustach..... nie wiem jak ty ale ja też źle znosze mycie zębów :-p

reklama
bardzo ćżęsto mi się odbija jak starej krowie szczególnie jak wstane

Milusia dziękuję :-)oby do sierpnia :-)

Marulka ja wyparzylam jak kupilam potem juz nie hihihi a do noska polecam fride gruszki dla mnie słabe są no i bałam się że dziobne zamocno

Do góry