reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Puchatko Starlet ;-) uściski

ja tez musze badania zrobic mialam w czwartek tydzien temu ale wyladowalam w szpitalu zrobie je za tydzien...150 zł do tego duphaston prawie 40 zł paczka i na tydzien mam ja..

Martuska sadze ze bedzie oki :-)

ojej, tez w szpitalu :/

no to dobrze, zwlasza, ze to juz i tak liczac z tygodniowym przesunieciem do przodu wzgledem OM

reklama
boje sie tylko ze babelek bedzie mial mniej niz 4 cm i wtedy do kitu cale badanie ale mysle ze w ciagu 12 dni uda mu sie urosnac przynajmniej 1 cm:-(

tez sie troche tego obawiam, ale chyba urosnie w ciagu 6 tygodni te niecałe 3,5 cm. teoretycznie powinien 1cm/tydzien od 6tc.
a u Ciebie to na pewno :)
wszedzie pisza, ze juz w 11tc powinien miec co najmniej 42mm, a to bedzie u nas koniec 11

Ostatnia edycja:
Mam do Was pytanko: czy czujecie juz ruchy dziecka? Ja jestem w 12 tygodniu, wiem, że to jeszcze wczesnie, ale niektóre dziewczyny chyba cos niedawno pisaly o "motylkach w brzuchu"... Ja nie mam czegoś takiego... :-(

ja mam tylko czasem. ostatnio 3 dni temu, a teraz znowu nic. spokojnie, mamy czas, jeszcze co najmniej 4 tygodnie. niestety, bo ja juz bym chciala

reklama
Hej dziewczyny, :-)
na razie się przywitam tylko i zagłębiam się dalej w czytaniu. :tak:

Pajkoo, współczuję takiego lekarza...
cayra1984, u mnie też trochę minie zanim motylki poczuję, bo i ja do bardzo szczuplutkich nie należę. Jak na razie to czasem czuję takie jakby pobolewanie, ciągnięcie, ale to normalne, w końcu się macica rozciąga :tak:
madziujka, i ja witam serdecznie i gratuluję :-)

Idę nadrabiać dalej :tak:

Do góry