reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2010

Kaarinka jutro mam wynik, od razu się pochwalę:)
Kasiu najszczersze gratulacje:)

P.S. Śliczne macie te imionka

reklama
Dziewczyny, mam córeczkę, ma 5 lat i ma na imie Oliweczka, polecam, a teraz mam nadzieję że będzie chłopczyk - Michałek:-D a jak dziewczynka się nam trafi to nic.... może Nikola albo Nataszka co wy na to???

Dziewczyny, mam córeczkę, ma 5 lat i ma na imie Oliweczka, polecam, a teraz mam nadzieję że będzie chłopczyk - Michałek:-D a jak dziewczynka się nam trafi to nic.... może Nikola albo Nataszka co wy na to???
witaj i gartuluje zostania sierpnioweczka:tak: bardzo mi sie podoba Natasza ale moja siostra ma Natalke wiec nie bardzo tak moge dac :-) a Michalek tez bardzo mi sie podoba :tak:

bez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....:confused2:

Hej, ja nie nazwę tego bólami ale mam uczucie że zaraz dostanę miesiączke a napewno jestem w ciąży

To jest normalne, macica się rozkurcza i kurczy, jednym słowem powiększa:)

Ostatnia edycja:
bez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....:confused2:
Marzenko, rozmawiałam ze specjalistą, jeżeli wiesz, w którym dniu doszło do zapłodnienia, to do liczby dni, które minęły od zapłodnienia dolicz 2 tyg i wszystko będzie się zgadzać:)
buziaki kochana

reklama

bo ten drugi uwzglednia dlugosc cyklu.
a w ogole oba są takie, ze podaja pelne tygodnie, czyli jesli pisze, ze jest 4 tyg i 3 dni, tzn. ze minely 4 pelne tygodnie i 3 dni, czyli jest to 5. tydzien ciąży (oczywiscie liczac od daty 1. dnia ostatniej miesiaczki)

Do góry