reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
witaj i gartuluje zostania sierpnioweczka bardzo mi sie podoba Natasza ale moja siostra ma Natalke wiec nie bardzo tak moge dac :-) a Michalek tez bardzo mi sie podobaDziewczyny, mam córeczkę, ma 5 lat i ma na imie Oliweczka, polecam, a teraz mam nadzieję że będzie chłopczyk - Michałek a jak dziewczynka się nam trafi to nic.... może Nikola albo Nataszka co wy na to???
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
bez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....
milusia83
Podwójna mamuśka:)
Marzenko, rozmawiałam ze specjalistą, jeżeli wiesz, w którym dniu doszło do zapłodnienia, to do liczby dni, które minęły od zapłodnienia dolicz 2 tyg i wszystko będzie się zgadzaćbez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....
buziaki kochana
reklama
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
bez sensu , suwaczki z BB a z innych portali róznia sie dniami dlaczego?? na BB mi wychodzi ze mam 4 tyg i 6 dni a na tym co teraz zrobilam to 4 tyg i 3 dni... bez sensu....
bo ten drugi uwzglednia dlugosc cyklu.
a w ogole oba są takie, ze podaja pelne tygodnie, czyli jesli pisze, ze jest 4 tyg i 3 dni, tzn. ze minely 4 pelne tygodnie i 3 dni, czyli jest to 5. tydzien ciąży (oczywiscie liczac od daty 1. dnia ostatniej miesiaczki)