reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Lea28- godzina wydzierania ehh to sie nie dziwie ze ci sie jezdzic odechciało my na szczescie jeszcze w dłuzsza trase niz 1h nie jechalismy ale mam nadzieje ze w lato jak bedziemy jechac nad morze to wytrzyma jakos....a co do obsługi to sie zgodze w 100% !!!

reklama
WITRAM SIE

BLACK no ja wlasnie czego nie chcialam to zostać sierpniówką 2012 :-D marzy mi się grudzień, ale zobaczymy :):) chcialam mieć więcej niż 2 lata różnicy :) wielkie gratulacje :) ja jak widać piszę się najwcześniej na wrzesień wlasnie "@ się konczy :)

Missi
gratuluje serdecznie synka :):)

Liljanna no ja zaczynam 5 cykl tylko bez hormonów jadę :tak:poprzedni cykl rowniez byl bez hormonow i trwał 27 dni!! nawet z hormonami takich cykli nie miałam :):)

Black _Opla, Pajkaa - a ja właśnie chciałabym zostać sierpniówką 2012, ale się nie udało. :-p
Pajkaa - no my też bez żadnych wspomagaczy, ot tak. Trzymam kciuki za nas :tak:
Luizka - każde dziecko w samochodzie inaczej się zachowuje :tak:
Lea28 - dobrze, że ten wyjazd już za Wami. :tak: Ja na obsługę w sklepach nie narzekam, widocznie mam szczęście albo pozytywne nastawienie ;-)

Byliśmy u laryngologa dziecięcego, bo pediatra nam kazała uszka sprawdzić i laryngolog powiedział, że wsio ok, aczkolwiek pan z brakiem podejścia do dzieci. No chyba, że gorszy dzień miał.

Liljanna ja również trzymam kciuki :tak: mnie się marzy zostać grudnióweczka ;):) w sam raz, ale zobaczymy moze los nam brzdąca przyniesie wcześniej :)no cóż los spłatał mi figla a bylabym stycznióweczką 2012:-(no, ale trudno

My dzis bylismy na kontroli zastawki. Niby ok ale musimy zrobic usg głowki jeszcze w grudniu bo zastawka wolniej ``odbija`` jak sie nacisnie wiec trzeba to sprawdzic czy to po prostu mniejsze cisnienie czy moze cos zastawka szfankuje ...oby to pierwsze.. A ja jak zwykle mysle pozytywnie nie ma co sie zamartwiac na zapas:)A tak wogoloe to czekalismy w poradni 2h ale zrobili koncik dla dzieci i mały byl wniebowziety biegal krzyczal smial sie on uwielbia dzieci wiec problemu nie bylo bardziej my z Mkiem sie wymeczylkismy .

Hej, melduję, że choinka już ubrana:-). Maly uczestniczył i pomagał dzielnie, straty niewielkie - 1 urwana główka figurki dzieciątka ze żłóbka :sorry:poza tym był zachwycony, szczególnie swiatełkami. jak narazie nic nie sciąga z choinki - ciekawe jak będzie dalej.

U nas jak co roku żywa choinka i tradycyjnie będziemy ubierać w samą Wigilię. Póki co robimy ozdoby, nie chcemy w tym roku bombek tylko cukierki, pierniki, aniołki na szydełku robione, orzechy, łańcuchy. Generalnie zawsze mamy taką "inną" choinkę. Bombki zakładamy na tych w ogrodzie. ;-)

Luizka - oby zastawka zadziałała jak trzeba, kciuki. :tak:

Hej Dziewczynki!
annusia, gratuluję Dziewczynki!
misssi, Tobie Chłopca:) Rodzynkiem będziesz:)
Dbajcie o siebie !
Liljanna, jak porządki? Gotowe? Ja dzisiaj zaczynam:/ I Trzymam kciuki za staranka &&&
Pajkaa, za Ciebie też:) I za siebie:)
Lea, Wy już limit nieszczęśc w tym roku wyczerpaliście. Nowy będzie na pewno super:)
luizka, mam nadzieję, że wyniki będą ok i to faktycznie "tylko" ciśnienie.
agulek, pisz częściej co u Marcinka!
U nas też tradycja ubierania choinki(żywej oczywiście) w Wigilię , ale, że wyjeżdżam do Rodziców już w środę, to ubiorę wcześniej:) Choinkę zawsze mamy w dużym wazonie i ledwo , ledwo stoi, trzeba bardzo uważac, żeby się nie przewróciła:) A teraz z Majką to nie wiem jak to będzie:)))
Majcia zdrowa, nadal ciągle uśmiechnięta, chociaż zaczyna różki pokazywac i złości się jak coś Jej nie pasuje.
Najbardziej lubi jak przychodzą do nas "Ciotki"- bierze za rękę, prowadzi do swoich zabawek, pokazuje gdzie mają usiąśc, jak się bawic...Kierowniczka:)
No i fajnie można już z Nią pogadac:) Co prawda mówi tylko "tak", "nie" i wzrusza ramionami ( "nie wiem"), ale wszystko rozumie.

reklama
Roseann - Ada jest na etapie bardziej "nie nie nie " niż "tak tak tak" :-p Ale ramionami też wzrusza - boski widok :tak:
No my częściowo porządki mamy za sobą, reszta w ten weekend, a potem tylko kurze i podłogi, bo to to wiecznie można sprzątać :dry:

Roseann - a Maja ma już "5" w paszczy?

A nam chyba idą "5", Ada głęboko pcha palce do buzi, aż do gardła i drugą noc budzi się z płaczem, ale utulona zasypia dalej, dzisiaj od 5 na nogach jest :sorry2:

Do góry