reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Dybry wieczor!

Widze ze temat siusiaka :-D u nas tez Leo lapie za siusiaka jak ma tylko do niego dostep;-)

Witamine D podaje codziennie regularnie ostatnio jak bylismy u lekarza to wlasnie pytalam o witamine D i mam podawac do 15 miesiaca:oo2:

No a u nas wiecie....... robota:zawstydzona/y::-D pracujemy silnie nad braciszkiem / siostrzyczka:-D

a jutro na szczepienie:baffled:

Pajko to juz lepiej te kciuki bede trzymala dalej :)

Witam,
miniona nocka była lepsza. Jednak to 4-ki wyszły, choć nie ma jeszcze 3-ek:szok:no i widzę, że dolne 2-ki już się szykują. Marcin nadal marudzi trochę. Jeśli chodzi o wit D, to ja podaję codziennie. 29 IX idziemy na szczepienie, to się zapytam co i jak. Marcin ma jeszcze dosyć duże ciemionko, a jak Wasze Szkraby?
Zabieram się za odkurzanie, miłego dnia!

Dzięki dziewczyny, osobiście bardziej przychylam się żeby wit D już nie dawać, Zuzka dostaje mnóstwo witamin w jedzeniu, poza tym bardzo dużo czasu spędza na podwórku. A ciemiączko ma wielkości opuszka palca wskazującego.

Hej Dziewczynki!
My wróciłyśmy z nad morza. Było super:)
Spróbuję nadrobić posty jak będę w domu, bo na razie u Dziadostwa dostęp do neta ograniczony:/
Miłego dnia!

Hejka :)
Ja witaminę D podaję codziennie. U nas ciemiączko jeszcze spore, bo Radek z dosyć dużym się urodził. Chłopcom wolniej zarasta ciemiączko - nawet do 2 lat ten proces trwa.

agulek współczuję kiepskich nocek.. wiem co to znaczy, bo Radek nigdy dobrze nie spał :( A zęby to wychodza jak chcą ;) Pamiętam, że jedno z sierpniowych dzieci jako pierwsze posiadło 2 dwójki - wygląd wampira ;D
roseann super, że wypad się udał :)

Kobietki, które są już po szczepieniu MMR - czy Wasze dzieci miały jakieś objawy poronne?? U nas dopiero 5 dzień po szczepionce, a podobno do 18 dni mogą wystąpić jakieś skutki uboczne, np. gorączka

Zuzka miała reakcję po MMR równo tydzień od szczepienia- podwyższona temperatura, wysypka i biegunka, nie chciała jeść, pić ani spać. Trwało to jakieś 3 dni i dosłownie przelewała mi się wtedy przez ręce. Pierwszy raz tak zareagowała na szczepionkę, po tych wcześniejszych nie było żadnej reakcji. Cieszę się, że mamy to już za sobą:tak:

reklama
Dziś znajoma jak mnie zobaczyła, powiedziała, że wyglądam na zmęczoną :-( no cóż, nie da się ukryć:-(dziś na 18-tą mam wizytę u dentysty. Mam zamiar spróbować jak Mały zareaguje, jak ktoś Mu szpera w buzi ;-)
B_O Marcinowi też z górnych najpierw wyszły 2-ki, co prawda miał już dwie dolne 1-ki:-D
roseann fajnie, że wypad udany!
A ja miałam chwilę odpoczynku, bo Mały padł mi w wózku o 13:25, przyszłam do domu, pozmywałam podłogi i siedzę. Niebawem sielanka się skończy ;-) no i pora szykować obiad.

Do góry