reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

agulek80-współczuję,mam nadzieję że to nic poważnego ale jak jest temperatura to organizm broni się przed chorobą bo gorączka nie jest chorobą.Życzę zdrówka i napisz czy dalej ma gorączkę

Ostatnia edycja:
reklama
Agulek80 duzo zdrowka dla Marcinka :)

A mi sie chce taaaaak spac. Mala przebudzila sie ok 4 i zasnela po 5, a ja ok 6. Wstalysmy o 7:30 i jestem nieprzytomna :-/

Wlasnie maz zmienia pieluche i jest masakra :-/ ale nadal uzywamy pieluszek. Ostatnio Gaja nie sygnalizuje kiedy robi kupe i nie wiemy kiedy ja sadzac na nocnik, ktory bardzo lubi i ma na nim sporo sukcesow :-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny, ale tu sympatycznie, postanowiłam więc napisać, też jestem mamą sierpniową 2010, moja córeczka ma na imię Łucja i urodziła się 23 sierpnia 2010. pozdrowienia dla wszystkich!

Marcin przespał się godzinkę i nadal marudzi. Z temp to jest tak, na czole 37,3 na skroni 37,9 i co tu robić? podać syrop? Chyba jeszcze się wstrzymam. Może to na zęby? Właśnie przyszła koleżanka Marcina, może Go rozweseli;-) Ma taką, co chodzi do 3-ej klasy :-)
mls u nas z nocnikiem jest podobnie.
luizka coś nie może mi się załadować stronka ale postaram się zagłosować :-)
Muffka witaj w naszym gronie :-)

Zgadzam się z mls-bo później organizm przy najmniejszej temperaturze nie poradzi sobie i nie będzie mógł sam zwalczyć temp.
luizka4don-już zagłosowałam :-)
martuśka85-no dokładnie jakbyś opisywała Nati,to samo lubi co Sara no może poza chodzeniem za rączki bo to leniuszek i zaraz siada i pokazywaniem części ciała i powtarzaniem słów bo jeszcze nie umie ale reszta cała Nati :tak:

Na razie temp nie rośnie, Mały marudzi ale poszedł z Zuzią na spacer wózkiem. Ja zaraz muszę pozmywać naczynie, póki mam jak ;-)
luizka zagłosowane :-) powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry