reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

hej mamusie

pozdrawiam wszystkie roczniaki i życzę wszystkiego najlepsiejszego :)

ja padam z nóg. jutro roczek na "tylko" 30 osób. robimy garden party ;) zrobiłam pietrowy tort i cupcakesy z lewkami, no bo w końcu Gabrys to zodiakalny mały lewek. mąż zrobił mięcho na grilla a ja jutro ogarnę sałatki. dobrze że mama mi pomoże chociaż trochę z przygotowaniem. zrobiła dwa ciacha i pyszny żurek.

reklama
Madzia_83-Natalka też ma 2 prababcie,jedna we wrześniu skończy 91 lat i dobrze się trzyma :-) a druga ma 78 lat.Mam nadzieję że nie będzie zazdrosna o rodzeństwo.Nie ma co się spieszyć z chodzeniem,ja Nati do niczego nie zmuszam,sama nauczyła się raczkować,wstawać i teraz się puszcza i sama stoi.My też idziemy we wrześniu na szczepienie,mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.
MiriannaK-wszystkiego najlepszego dla Lilianki! :-)

Witajcie,
ja dziś padam na twarz...Marcin szalał w nocy ;-) nawet wybrał się za Tatusiem do łazienki w nocy. Wstawał, siadał, wchodził na mnie i robił "patataj" (robi to przy każdej okazji, wchodzi na rękę, głowę, nogę, brzuch). M pojechał na chwilę do pracy, ponoć coś pracowicy wczoraj narozrabiali ;-) ma być o 9 i wtedy będziemy się zbierać na wycieczkę po lekarzach. Trochę się martwię o Marcina, żeby nie odziedziczył po mnie wady....może martwię się na zapas ale to jest silniejsze ode mnie....Marcin ma ulubione słowo "jep" ma ono chyba wiele znaczeń, bo często go używa;-)
andzia u mnie pewnie będzie też coś koło 30 gości tzn u Marcina :-) tylko ja nie mam pomocy, więc nie będę szaleć z potrawami ;-) dokładnej ilości osób jeszcze nie znam, bo muszę zapytać kto przyjdzie. Jakby się zjechała cała rodzinka M, to byłoby ok 50 :-) ale jest daleko i wybiera się chrzestny (4 osoby) no i może chrzestna (4 osoby), dojdzie moja Siostra (3 osoby) i trochę miejscowych.
Pajakaa udanej imprezki Sebusia i powodzenia w starankach.
Madziu wiesz tak się ostatnio zastanawiam, że może przenieść się do projektowania?! Tylko chyba już nieco za późno, w końcu już parę lat pracuję, no i pewnie będzie trudno coś znaleźć. A może macie filię w W-wie?;-) Fajnie, że Jasiowi podoba się w żłobku. A wiem jak to jest z autobusami. Ja też zawsze wolę na spokojnie pojechać wcześniej i np tak jak Ty wypić na spokojnie kawkę :-)
Kończę, bo Marcin mi robi porządki w szufladzie ;-)
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych roczniaków!

dzis padnieta jestem najpierw maly wstal o 23 rzeski do zabawy lazil na mnie gryzl smial sie krzyczal ok 24 zasnal i co chwile budzil sie z histeriami nie wiadomoo co .masakra jakas....

agulek- trzymam kciuki zeby bylo ok!!!;)

Witam sobotnie u nas super pogoda ma byc dzisiaj 28 stopni i niebo blekitne :sorry: super tylko ze "kierownik" do 16tej w pracy:crazy: wiec pozostaje mi spacerowanie z Leo a tak na basen poszli bysmy wszyscy razem .... sama nie ide bo za duzo klamotow trzeba zabrac:no: ....nio to se pomarudzilam

Marianna hej hej mamuska!!!!;-) no wracaj szybciutko do zdrowia!!!! Lilianka sliczna:tak: do mamy podobna jak nic:-D Wszystkiego najlepszego dla niej z okazji urodzinek!!!

Luizka e no jak dla mnie to Pitrus wazy ok, my idziemy na szczepienie 30 sierpnia sama jestem ciekawa ile to moje dziecie teraz wazy. Teraz dpczytalam ze nocka byla kiepska a nasz wczoraj tez obudzil sie okolo 23 z takim placzem ze nie mozna bylo go uspokoic :eek:

Pajko no to mocno trzymamy kciuki za staranka, ja tez chce jak najszybciej ;-)
Udanej imprezki!!!!!!!!!!!!!! oj temat tesciowej..:wściekła/y::no: ja mam tu tylko tesciowa na miejscu ale mlodego u niej nie moge zostawic bo tez za nia nie przepada....:no:

Madziu ty pracusiu nasz :tak: milego weekendu z Jasiem.

Agulek mocno trzymam kciuki za Marcinka zeby z serduszkiem bylo wszytko ok. !!!!
daj znac jak juz bedziecie po badaniach.

Uciekam bo mlody juz piszczy:crazy: milego dnia dziewczyny!!!!!!!!! I Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych roczniakow!!!!!!!!°!!!!!!!!!!!

Dziękuję w imieniu Lilianki:)

fajnie macie z tymi starankami, ja na razie nie planuję trzeciego. dajemy sobie z M tak z 2 lata. jak sie w tym czasie nie zdecydujemy to chyba skończymy na dwójce.

Lilka dzisiaj wreszcie nie jadła w nocy, przebudziła się ok 2, M dał jej wodę i ululał spowrotem.
Dzięki temu że ja po operacji, to on ma szansę trochę się nia pozajmować , bo wcześniej to była moja działka. Ale widzę że najchętniej, to by sie zabunkrował w garażu a ja mam sobie jakoś radzić.. ehhh.
ja się czuję coraz lepiej, rana juz tak nie ciągnie, gorzej te szwy wewnatrz, więc się pilnuje i jak troche pochodzę to potem staram się tyle samo poleżeć.
jeszcze muszę jakiegoś torcika zrobić dla małej. Nie robimy dużej imprezy bo niedawno były chrzciny i całą rodzina do nas się zjechała, to juz nie będziemy ich ciągać na roczek przez całą Polskę,bo my sie wynieśliśmy pod Gdańsk a reszta rodziny w górach i na dolnym śląsku

Wasze Roczniaki też już są takie fajne, wszystkie takie wesołki.

hej babeczki! póki co sie tylko witam i zmykam lepić z eMkiem pierogi :-D

a nocka miodzio, cała przespana bez ani jednej najmniejszej pobudki!!!!! o 6 mleczko i spalismy dalej do 8.30 :-D miodzio!!!!!!!!!!

reklama
Witam się ponownie wieczorkiem.
Z Marcina serduszkiem jest wszystko w porządku :-) nawet sobie nie wyobrażacie jak mi ulżyło, jak pani kardiolog powiedziała, że wsio ok :-) teraz już mogę spać spokojnie uffff
Pajkaa świetny torcik, sama robiłaś? Ja się na to nie porywam, w pn jadę zamówić na sobotę ale jeszcze nie mam pomysłu jaki.
Anecia zazdroszczę przespanej nocki:tak:
Jestem już zmęczona, chyba emocje ze mnie wychodzą, no i nocne baraszkowanie Marcina ;-)
Miłego wieczorku i spokojnej nocki!

Do góry