reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam,
u nas nie ma czasu na neta. Jak już włączę kompa, to Marcin chce klikać ;-) ogólnie dużo czasu spędzamy na dworze :-)
Marcin już coraz częściej sam stoi coraz dłużej :-) na szczęście jest ostrożny i nie puszcza się sam do chodzenia, tylko siada jak nie ma czyjejś ręki obok ;-)
luizka gratki za ząbki :-) zgodzę się z Pajką, że górne to większa jazda, przynajmniej u nas tak było i jest :-( no cóż...
Miłego weekendu!

reklama
Witam w słoneczny dzień :-) ja tylko na chwilę, zaczęliśmy prace przy domu i czasu wolnego brak, więc mam zaległości na bb :-( Mały Ok, codziennie się zmienia :-) Wyszły nam już górne ząbki.

Miłego dnia Wszystkim :-)

Witam się, pogoda dopisuje, ja już niestety odbębniam w pracy godzinki, a potem lecę na skrzydłach do Ady i z Nią spędzam cały czas, wieczorem A. i tak dzień mi ucieka, a jeszcze tzw. roboty porządkowe w domu i mamy dwa ogrody, więc mam się co uwijać. Ale powiem Wam, że pogoda mimo, że gorąca to dobrze mi z nią i niech tak pozostanie, mogłoby wieczorkami popadać, bo zbańczę na podlewaniu ogrodów :baffled:

Gratulujemy kolejnych ząbków.

Aaaaaaaaa i staramy się o rodzeństwo dla Ady :-) Bez szaleństw i bez liczenia, ot tak spontanicznie :-D

Witajcie,
dziś pochmurno, wczoraj była burza. Ja jakoś bez humoru :-( Marcin cały czas tylko do mamy...trochę marudzi, nie bardzo chce jeść, tylko cycha...
Poza tym dziś albo jutro betonujemy strop. W sobotę znowu wyjazd do rodziny, M ma sprawę rodzinną do załatwienia, a przy okazji odwieziemy moją Mamę do domu.
Marcin stęka na nocniku ;-)
Miłego dnia!

hej mamuśki

ja strasznie zabiegana ostatnio jestem i czasu na bb mało niestety, ale widzę, że u was podobnie ;)

gabulski całe dnie spędza na dworzu, mamy rozłożony basen w ogrodzie, jest po prostu szał. chlapie na wszystkie strony, jest jak rybka w wodzie ;) później wrzucę zdjęcia ;)

a ja dzisiaj zaczynam praktyki studenckie w poradni psychologiczno-pedagogicznej. na dzień dobry mam grupę dzieciaczków z zespołem downa, a potem trochę aktywności na terapii ruchowej z adhd :p

liljanna 3mam kciuki za staranka ;)

pozdrowienia dla wszystki mam i maluszków

Ale pusciutko. My wczoraj bylismy na kontroli u pani dr neurolog i uslyszelismy same wspaniale rzeczy .Piotrus rozwija sie prawidlowo a nawet ponad przecietna wzystkie odruchy prawidlowe i mowila ze mielismy bardzo duze szczescie :) Fajnie uslyszec jest takie mile slowa:) Ja w weekend juz egzaminy mam i za tydzien kolejne ehhh a tu uczyc sie nie ma kiedy:(

Przywitam się na ogólnym jeszcze, może jeszcze mnie ktoś pamięta... byłam z Wami w ciąży, później już rzadziej :) może znowu mi się uda zaglądać częściej:)
Luizka fajnie , że Syn dobrze się rozwija, a na taką wizytę do neurologa poszliście z własnej inicjatywy czy jest to zalecane co jakiś czas? Ja oprócz szczepień i kontroli byłam jedynie u ortopedy, coś przeoczyłam? POZDRAWIAM WSZYSTKIE ZNAJOME I NIEZNAJOME MAMY:)

mart -Piotrek urodzil sie z przepuklina oponowo-rdzeniowa przy tym schorzeniu wystwpuje kalectwo,wodoglowie,nietrzymanie kau i nie sikanie samodzielne. a z tego wszystkiego Piotrek ma zastawke w glowce tylko. Mielismy duzo szczescia . I za to bede dziekowala Bogu do konca zycia. I dlatego jestesmy pod kontrola wiel specalistow

reklama
Witajcie Dziewczyny
przepraszam, że tak rzadko zaglądam do Was, ale Jaś, dwie prace, dom i ogródek zajmują mój cały wolny czas:) Ale tak ogólnie u nas wszystko dobrze, Jaś jest wesołym dzieckiem:) je nam bardzo ładnie tylko mamy problemy z jego wagą ale napisałam o tym na właściwym wątku, wstawać na nożki jeszcze nie chce ale od 4 tygdoni już sam siada, na początku podpierał się rączkami i podnosił ale teraz jak leży na pleckach to podnosi się już bez podpierania:) raczkować też nadal nie chce:) ząbków też jeszcze nie widać:) no i nasz maluch zaczyny mówić normalne słowa od jakiegoś czasu już mowi mama i tata przyporządkowując te słowa do dobrych osób i jak coś zrzuci na ziemie to mówi "nie ma":) i jak macha to mówi papa:) a inne słowa to mówi na zasadzie powtarzania, raczej nie kojarząc tak do końca co znaczą:) wczoraj np kilka raz powiedział dzien dobry:)
Serdecznie Pozdrawiamy wszystkie Mamy i ich Skarby:)

Do góry