HEJKA:-)
Lobelia gratki dla Basi za pół roczku:-) i zdrówka zycze;-)
madziu to powodzenia w realizacji tego projektu i obys zdązyła, no na pewno zdązysz
....oj bliźniaki
dobrze ,ze nie u mnie
Misssi a czemu nie mozesz tej dziewczynie powiedziec, ze idziesz na wychowawczy hmmm?.... no ja jakos powoli sie oswajam z tą myslą
...ja ze zdjeciami to mam zawsze lux na kazde wieksze impry, bo moja psiapsiółka pasjonuje sie fotografowaniem i robi nam przepiękne, cudowne zdjęcia, jak zrobiła Adrianowi do komunii sw. w naszym Ogrodzie Botanicznym ,to potem pół dziewczyn z pracy sciągało
i grosze płace:-)
i sesja bedzie rodzinna
Lea ojjj to masakra z tą Twoją podróżą, ale na pewno sobie swietnie poradzisz:-)no musisz
....gratki dla synka za pół roczku
...co do
LIDLa kochana to mój był wczoraj punkt 8.00 i gów.no nie było Pampków nr 4
pełno skarpet i rajtuz , których nie chce
i Pampki były 3 i 5
dzis znów pojechał i nie było juz NICZEGO
!!!!!!!!!!!!!!!oszusci
GSC olej kolezanke, pewnie tak palnęła myslała, ze Cie rozmieszy
wyszła slicznie, słodziutko:-)...co do zębów to mnie wyszły jak miałam niecałe 4 m-ce i mam zdrowe zęby!
Cosya duuuzo zdrówka Wam zycze, ja juz bym kupiła niekapek + 6 .....a co do jedzenia to daj mu odetchnąc 1 lub 2 dni i ponownie, na pewno polubi i tego zycze:-)
agulek oj mógłbym nam Marcinek wygrac konkurs, a co jest nagrodą???:-)
Słuchajcie lipa totalna z tym LIDLEM, mój M był wczoraj i dzis przed otwarciem i tych Pampków 4 to w ogóle u nas nie było
dziady wstrętne
no to se ulżyłam:-
-p.
Dzis mielismy ostatnią reahabilitacje
:-) kurcze 3,5 m-ca jeździlismy i tak mi sie troszku smutno zrobiło:-( jak sie żegnałam z tą naszą rehabilit. no wiecie ciesze sie, ze koniec, ale tak jakos hmmmm
...głupia ja
Nagotowałam juz zupki z mieskiem Alankowi na 2 dni , ale spi po tych cwiczenaich juz prawie 1,5 h wiec niech spi......a i dzisiaj mi usiadł w leżaczku,
mówe Wam zawał dostałam
nie zapiełam go w pasy i był tak na 45 st. i sobie koło niego porządkowałam w łózeczku i nagle słysze,ze stęka, patrze, a on siedzi-leży brzuszkiem na swoich kolanach
dobrze, ze sie nie gibnął, juz musze go nawet na chwilke zapinac:-
zawstydzona/y:
!!!!!!!!
AAaaaaa no i z tej okazji , ze mamy juz 6 zębów to mamy szczoteczkę tą na palec i dzis M kupi paste do zębów i juz szczotkujemy
))))
Ponadto oprócz tego, ze jestem na diecie to od wczoraj jeżdzę na rowerze stacjonarnym , wczoraj cwiczyłam 20 min. a spociłam sie jak mysz
, dzis juz mi sie sciągają z Torrentów moje ulubione cwiczenia to są filmiki 15 min. pt."Chce miec takie posladki", "Chce miec takie ramiona" , "Chce miec taki brzuch" i "Chcę miec takie ciało" zawsze przy tym cwiczyłam przed ciążą wiec wiem, ze mi służą i są znakomite efekty
wiec biore sie za siebie, na wiosne ja musiec byc "nowa"
Miłego dnia Mamuski:-)