reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

reklama
HEJKA:-)

Lobelia gratki dla Basi za pół roczku:-) i zdrówka zycze;-)
madziu to powodzenia w realizacji tego projektu i obys zdązyła, no na pewno zdązysz:tak:....oj bliźniaki:szok: dobrze ,ze nie u mnie:-p
Misssi a czemu nie mozesz tej dziewczynie powiedziec, ze idziesz na wychowawczy hmmm?.... no ja jakos powoli sie oswajam z tą myslą:cool:...ja ze zdjeciami to mam zawsze lux na kazde wieksze impry, bo moja psiapsiółka pasjonuje sie fotografowaniem i robi nam przepiękne, cudowne zdjęcia, jak zrobiła Adrianowi do komunii sw. w naszym Ogrodzie Botanicznym ,to potem pół dziewczyn z pracy sciągało:wściekła/y::szok::-pi grosze płace:-):-Di sesja bedzie rodzinna:-D
Lea ojjj to masakra z tą Twoją podróżą, ale na pewno sobie swietnie poradzisz:-)no musisz:tak:....gratki dla synka za pół roczku:-D...co do LIDLa kochana to mój był wczoraj punkt 8.00 i gów.no nie było Pampków nr 4:wściekła/y::no: pełno skarpet i rajtuz , których nie chce:wściekła/y::no: i Pampki były 3 i 5:wściekła/y::no: dzis znów pojechał i nie było juz NICZEGO:szok::szok::wściekła/y::no::cool:!!!!!!!!!!!!!!!oszusci:eek:
GSC olej kolezanke, pewnie tak palnęła myslała, ze Cie rozmieszy:cool: wyszła slicznie, słodziutko:-)...co do zębów to mnie wyszły jak miałam niecałe 4 m-ce i mam zdrowe zęby!
Cosya duuuzo zdrówka Wam zycze, ja juz bym kupiła niekapek + 6 .....a co do jedzenia to daj mu odetchnąc 1 lub 2 dni i ponownie, na pewno polubi i tego zycze:-)
agulek oj mógłbym nam Marcinek wygrac konkurs, a co jest nagrodą???:-)

Słuchajcie lipa totalna z tym LIDLEM, mój M był wczoraj i dzis przed otwarciem i tych Pampków 4 to w ogóle u nas nie było:wściekła/y::no:dziady wstrętne:cool2:no to se ulżyłam:-:)-p.
Dzis mielismy ostatnią reahabilitacje:-D:-) kurcze 3,5 m-ca jeździlismy i tak mi sie troszku smutno zrobiło:-( jak sie żegnałam z tą naszą rehabilit. no wiecie ciesze sie, ze koniec, ale tak jakos hmmmm:eek::sorry:...głupia ja:-p
Nagotowałam juz zupki z mieskiem Alankowi na 2 dni , ale spi po tych cwiczenaich juz prawie 1,5 h wiec niech spi......a i dzisiaj mi usiadł w leżaczku,:szok:mówe Wam zawał dostałam:wściekła/y::szok:nie zapiełam go w pasy i był tak na 45 st. i sobie koło niego porządkowałam w łózeczku i nagle słysze,ze stęka, patrze, a on siedzi-leży brzuszkiem na swoich kolanach:szok::szok:dobrze, ze sie nie gibnął, juz musze go nawet na chwilke zapinac:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!!!!!!!
AAaaaaa no i z tej okazji , ze mamy juz 6 zębów to mamy szczoteczkę tą na palec i dzis M kupi paste do zębów i juz szczotkujemy:)))))
Ponadto oprócz tego, ze jestem na diecie to od wczoraj jeżdzę na rowerze stacjonarnym , wczoraj cwiczyłam 20 min. a spociłam sie jak mysz:eek::cool:, dzis juz mi sie sciągają z Torrentów moje ulubione cwiczenia to są filmiki 15 min. pt."Chce miec takie posladki", "Chce miec takie ramiona" , "Chce miec taki brzuch" i "Chcę miec takie ciało" zawsze przy tym cwiczyłam przed ciążą wiec wiem, ze mi służą i są znakomite efekty:biggrin2:wiec biore sie za siebie, na wiosne ja musiec byc "nowa":-p:-D:szok:

Miłego dnia Mamuski:-)

Ostatnia edycja:
Hej

Ja ciagle podczytuje, ale ostatnio nawet nie codziennie wiec ciezko mi nadrobic i cos sensownego odpisać:-(

Czasu jakos u nas coraz mniej i ostatnio troche sie dzieje.

Zapisalam sie na silownie, i dobrze bo na ich wadze wyszło 80, a nie 75 jak myslalam i pewnie gdybym sie nie zapisała to juz nigdy nie zrzucilabym tych kg., jestem wsciekla, ale chodze codziennie po 2 godz. mam dobrane cwiczenia i mam nadzieje ze sie uda(chociaz patrzac na siebie czasem ja trace):-:)-(

Jezeli chodzi o synka to jest kochaniutki, ostatnio troszke spokojniejszy, zeby niby ida od miesiaca, ale do tej pory nic nie widac. Jemy juz miesko w sloiczkach i bardzo smakuje:-)

Mam rowniez dylemat i nie wiem co robic, poniewaz w swojej pracy złozylam na wychowawcze do 30.09. bo bardzo chcialam z synkiem do roku zostac(co prawda mam z kim zostawic, bo z moja mama), ale był on tak wyczekany ze postanoilam ze do roczku go nie zostawie(co prawda nie mamy jakos rewelacyjnie z kasa i nie wiem jak to bedzie,ale jakos tam damy rade). Jednak znalazłam super ogloszenie o prace dosłownie 10 min od domu i boje sie stracic taka okazje poniewaz potem juz druga taka moze sie nie powtorzyc, ale pewnie praca by byla od marca( zakladajac ze oczywiscie mnie przyjma- bo to przeciez nbie pewne.

I postanowilismy ze sprobujemy zawalczyc o kredyt na mieszkanie, ale tez trace nadzieje ze sie uda. W ogole jakas depresja mnie dopada. Dziewczyny ktore bralyscie ostatnio kredyt, prosze napiszcie cos krociutko- ile to wszystko trwalo, i czy mieli jakies dodatkowe wymagania.

Przepraszam ze tak smetnie i w duzej mierze o mnie ale musialam sie wyzalic

GSC w ogole sie nie przejmuj kolezanka, super Malutka wyszla i slodziutko siedzi, bardzo ladne zdjecie:-)

Pajkaa gratulacje za drugiego zabka

Agulek80 mimo ze malo sie udzielam, to zawsze jak czytam Twojego posta głosuje na Marcinka

Heja,

Widze, ze narzekacie na Lidla. Ja wczoraj bylam i wzielam dwa ostatnie opakowania. I to 3-jek.

A co u nas? Maly szaleje. Przez dwie ostatnie noce wstawal o 2 i robil sobie pogawedke. Uznal, ze to swietna pora na zabawe i tak nie spal do 5. :/ Namietnie wklada nogo do buzi. :) Gada jak najety. Ciagle teraz powtarza dada i... tata. Zazdroszcze mezowi. :p

Ostatnia edycja:
Kurcze tak sie rozpisalam i mi wszystko zniklo :wściekła/y::-(

Bombusiu- Ale ja nie pisalam ze te ktore teraz maja zabki to bede mialy nie zdrowe czy cos:) Po prostu napisalam ze tak czytalam ze dzieci ktore maja pozniej zabki maja zdrowsze a czy to prawda to nie wiem i sie ludze ze tak bo chcialabym bardzo zeby moja niunka juz miala zabek :p A zazdroszcze Tobie ze twoj synek juz ma 6 zabkow :-)
A co do Lidla to wydaje mnie sie ze moze to taki chwyt marketingowy byl czy co zeby przyciagnac klientow??:wściekła/y:skoro nikt nie moze dostac tego przez dwa dni!! chcialam cos jescze napisac ale juz pozapominalam :( przez to ze mi sie skasowalo wrr

Gosia 85 - dziekuje slicznie. A co do pracy to tez mialam dylemat czy wrocic czy jeszcze zostac na wychowaczym jednak jeszcze zostaje do maja na pewno. Co do kretytu to tez nie wiem bo my tez chcemy wziasc i kupic wieksze mieszkanie jakies 2-3 pokoje a to nasze z jednym pokojem w blokach sprzedac. Fajnie ze synek jest kochaniutki i grzeczniutki :-)

A JA MUSZE WAM SIE POCHWALIĆ :-) Moja corcia wlasnie dzis na obiadek zjadla caly sloiczek 190g zupki jarzynowej z kurczaczkiem!!! aaa!! :-) Niejadek w koncu je :-) Myslalam ze to za duzo dla niej ale jak chcialam odstawic to zaczynala plakac i patrzyla sie na sloiczek a jak podalam to ladnie zajadala hehe wiec mysle ze jej nie zaszkodzi.Co o tym myslicie? nie za duzo? bo ja sie jeszcze az tak nie znam bo dopiero co mi zaczela jesc sloiczki :-)

Pajkaa- Gratulujje:-) szybko rosna zabki Sebusiowi :-) A moja nadal szczerbolek hehe

Ale niewiem czy to prawda czy co ale czytałam,że im pozniej zabki wychodza tym sa zdrowsze :confused: Może i prawda :tak:

powiem Ci tak mnie pierwszy ząbek wyszedl w wieku 7 miesięcy zęby mam pożal się boże łamią się strasznie moja siostra miala zęba w wieku 1,5 miesiaca tak a ma super zęby, ze nawet do dentysty nie chodzi przez rok a jak po roku pojdzie to jej lekarka powie, ze wsio ok:) także nie ma reguły to zależy jak się dba od samego początku no i chyba od tego ile dziecko choruje :(

HEJKA:-)

Lobelia gratki dla Basi za pół roczku:-) i zdrówka zycze;-)
madziu to powodzenia w realizacji tego projektu i obys zdązyła, no na pewno zdązysz:tak:....oj bliźniaki:szok: dobrze ,ze nie u mnie:-p
Misssi a czemu nie mozesz tej dziewczynie powiedziec, ze idziesz na wychowawczy hmmm?.... no ja jakos powoli sie oswajam z tą myslą:cool:...ja ze zdjeciami to mam zawsze lux na kazde wieksze impry, bo moja psiapsiółka pasjonuje sie fotografowaniem i robi nam przepiękne, cudowne zdjęcia, jak zrobiła Adrianowi do komunii sw. w naszym Ogrodzie Botanicznym ,to potem pół dziewczyn z pracy sciągało:wściekła/y::szok::-pi grosze płace:-):-Di sesja bedzie rodzinna:-D
Lea ojjj to masakra z tą Twoją podróżą, ale na pewno sobie swietnie poradzisz:-)no musisz:tak:....gratki dla synka za pół roczku:-D...co do LIDLa kochana to mój był wczoraj punkt 8.00 i gów.no nie było Pampków nr 4:wściekła/y::no: pełno skarpet i rajtuz , których nie chce:wściekła/y::no: i Pampki były 3 i 5:wściekła/y::no: dzis znów pojechał i nie było juz NICZEGO:szok::szok::wściekła/y::no::cool:!!!!!!!!!!!!!!!oszusci:eek:
GSC olej kolezanke, pewnie tak palnęła myslała, ze Cie rozmieszy:cool: wyszła slicznie, słodziutko:-)...co do zębów to mnie wyszły jak miałam niecałe 4 m-ce i mam zdrowe zęby!
Cosya duuuzo zdrówka Wam zycze, ja juz bym kupiła niekapek + 6 .....a co do jedzenia to daj mu odetchnąc 1 lub 2 dni i ponownie, na pewno polubi i tego zycze:-)
agulek oj mógłbym nam Marcinek wygrac konkurs, a co jest nagrodą???:-)

Słuchajcie lipa totalna z tym LIDLEM, mój M był wczoraj i dzis przed otwarciem i tych Pampków 4 to w ogóle u nas nie było:wściekła/y::no:dziady wstrętne:cool2:no to se ulżyłam:-:)-p.
Dzis mielismy ostatnią reahabilitacje:-D:-) kurcze 3,5 m-ca jeździlismy i tak mi sie troszku smutno zrobiło:-( jak sie żegnałam z tą naszą rehabilit. no wiecie ciesze sie, ze koniec, ale tak jakos hmmmm:eek::sorry:...głupia ja:-p
Nagotowałam juz zupki z mieskiem Alankowi na 2 dni , ale spi po tych cwiczenaich juz prawie 1,5 h wiec niech spi......a i dzisiaj mi usiadł w leżaczku,:szok:mówe Wam zawał dostałam:wściekła/y::szok:nie zapiełam go w pasy i był tak na 45 st. i sobie koło niego porządkowałam w łózeczku i nagle słysze,ze stęka, patrze, a on siedzi-leży brzuszkiem na swoich kolanach:szok::szok:dobrze, ze sie nie gibnął, juz musze go nawet na chwilke zapinac:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!!!!!!!
AAaaaaa no i z tej okazji , ze mamy juz 6 zębów to mamy szczoteczkę tą na palec i dzis M kupi paste do zębów i juz szczotkujemy:)))))
Ponadto oprócz tego, ze jestem na diecie to od wczoraj jeżdzę na rowerze stacjonarnym , wczoraj cwiczyłam 20 min. a spociłam sie jak mysz:eek::cool:, dzis juz mi sie sciągają z Torrentów moje ulubione cwiczenia to są filmiki 15 min. pt."Chce miec takie posladki", "Chce miec takie ramiona" , "Chce miec taki brzuch" i "Chcę miec takie ciało" zawsze przy tym cwiczyłam przed ciążą wiec wiem, ze mi służą i są znakomite efekty:biggrin2:wiec biore sie za siebie, na wiosne ja musiec byc "nowa":-p:-D:szok:

Miłego dnia Mamuski:-)

Bombusiu u mnie były pampki, ale u mojej mamy w lidlu babka powiedziala, ze o 8 były a o 10 juz nic nie było:)

reklama
GSC wiesz na zęby pewnie nie ma reguły, pewnie to tez zależy od organizmu i od budulca kosci zęba.Adrian ma po mnie zęby i Alan tez by mógł miec moje, bo M ciągle do ząbisty lata:((((
Pajko no u nas tez były Pampki, ale nie 4, a w TV reklamowali kuźwa dziady własnie 4 grrrrrrrrrrrr:((((
koralowa ja by wolała to 2 :)

Do góry