Gorzka_Słodka_Czekolada
Córeczka Oliwcia :*
Dziekuje Misssi moze jestem po prostu przewrazliwiona na punkcie mojej Oliwki
:-)
:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To faktycznie z tym Lidlem odwalili kiche z pieluchami jak nikt nie mogl tego dostac ;/
Madzia_83 dziekuje i 3maj sie cieplutko! Poradzisz sobie z tym projektem :-)
Misssi - brudna tez? o tego nie slyszalam i jesc? oooohh to musi niezle wygladac hihi A co do sesji to tez chcialabym bardzo w trojke zrobic sobie gdzies. Tez jestem ciekawa jaki to koszt :-)
Ale jestem zla i smutna :-( Pokazalam mojej kolezance fotke Oliwii i powiedziala ze wyglada jak ufoludek ... akurat na tym zdjeciu co wyslalam jej bo takto mowi ze jest ladna i slodka.. ale jednak mimo wszystko smutno mi sie zrobilo bo uwazalam ze slodko wyszla na tym zdjeciu.. i na dodatek uchwycilam moment kiedy sama siedziala doslownie sekundke. Bo ogolnie nie sadzam jej..
Wy tez tak uwazacie jak ona?
Zobacz załącznik 323106