Bombusia
Fanka BB :)
Bombusiu dzięki za odp :-) a jak ugotujesz tę kaszkę, to ile to mniej więcej jest? Sorry, że tak truję ale dziś już tyle się naczytałam o tym glutenie, że mi głowa pęka;-)
agulek no tak ze dwie łyzeczki wychodzą z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bombusiu dzięki za odp :-) a jak ugotujesz tę kaszkę, to ile to mniej więcej jest? Sorry, że tak truję ale dziś już tyle się naczytałam o tym glutenie, że mi głowa pęka;-)
Dzięki Bombusiu :-) wczoraj ugotowałam tak trochę na oko;-)dziś już było lepiej, ugotowałam 1 łyżeczkę i dałam połowę. Wczoraj dałam nieco mniej niż powinnam ale cóż, teraz już będzie okagulek no tak ze dwie łyzeczki wychodzą z tego
to podobnie jak u nas. a u was maluch widac narazie skupiony na zebach i dlatego tak. a skoro wszystko ok to trzeba czekac. u nas dosc dlugo byl zastoj, ale jak pozniej wyskoczyl to az nie moglam uwierzyc, ze tak szybko nadrabia. podobnie bedzie i u was.koralowa u neurologa byliśmy jakiś czas temu usg głowy wyszło ok , mały ma rehabilitacjke bo miał asymetrie z tego wyszedł a teraz chyba wylazł z niego leń )
pajka zgadzam się z tobą jeśli chodzi o wzbudzanie niepokoju w innych mamach po wypowiedzi luizki sama miałam przez chwile jakis strach w oczach patrząc na Gabryśka , ale na szczęście podeszłam do sprawy spokojnie i nie fiksuje
to podobnie jak u nas. a u was maluch widac narazie skupiony na zebach i dlatego tak. a skoro wszystko ok to trzeba czekac. u nas dosc dlugo byl zastoj, ale jak pozniej wyskoczyl to az nie moglam uwierzyc, ze tak szybko nadrabia. podobnie bedzie i u was.
Dziewczyny, czy sa wsrod was te ktore nie szczepily swoje maluchy na rota? ja swego chcialam zaszczepic, ciagle przypominalam lekarzowi, ale ten ciagle odwlekal zczepienie. No a teraz jest juz za pozno. Maly nie dostal ani jednej dawki! Jestem wsciekla za to na niego, bo zamaist mowic "pozniej" mogl konkretnie powiedziec, ze lepiej nie szczepic i podac powody a nie mnie tak po prostu olal...
HELOŁ:-)
koralowa mówisz, ze Furagin to antybiotyk??????? boshe nie wiedziałam o tym w zyyyyciu, ja zawsze brałam sobie jeden dzień 3xpo2 tab. i jak ręką odjął, dawno nie miłam zapalenia pęcherza tylko teraz sie przyplątało po latach,a le juz wsio ok:-)
natka ja wracam do pracy 21 lutego:--( , a ALankiem bedzie zajmowac sie moja mamcia, bo jest na emeryturze:-)............oj współczuje tego testu na wyrrzymałosc z pysznym jedzonkiem
agulek ja tez na oko wody daję do kaszki he he;-)
Izunia hmmm mówisz, ze brzoskwinie tez działają rozluźniająco? bo mój cos po zupce z mięskiem dzis zrobił jakiegos bobka i nic wiecej ........edit: zdązyłam to napisac i mały zwalił wielką smierdzącą ładną kupke hi hi, ale o brzoskwinkach nie zapomne
Dziewczynki mój tez był wieeelki leniuszek i sie martwiłam, ale wystarczył jeden dzień i tak zaczął szalec na kanapie, ze juz go nie zostawiamy samego, bo ciągle przewala sie na brzuch i slimakiem sie czołga po kanapie,juz czasem mam problem z zapłozeniem pampka, bo mi sie przewalan na brzuch, także nie martwcie sie, bo jeszcze sie za nimi nabiegamy!
Dzis M poszedł z Alankiem na spacerek na godz. i jeszcze w domku pociągnął nastepną godzinke, dzis jest nawet dosc grzeczny!:-)
Adrian pojechał do piatku do mojej siostry córki na ferie wiec zostaje sie sama a buuuu, a mam w nim pomoc, no cóz on tez musi wypocząc od nauki, bo w tym liceum wysoki poziom co chodzi no i klasa biol.-chem. z rozszerzoną matmą wiec ma co wkuwać! No ale jak sie marzy, aby zostac ginekologiem to trza kuć nie?;-)