Hej sierpnióweczki
Mój pierworodny dzisiaj daje mi popalić, praktycznie co godz-półtorej wisi na cycu, jak już zaśnie to na mnie i tylko na chwilę a jak już się udaje dłużej to po położeniu do łóżka budzi się po kilkunastu minutach i wszystko od nowa
Nawet nie mam kiedy obiadu odgrzać :-( a głodna jestem jak diabli. Mój mąż od dzisiaj już w pracy więc do wieczora walczymy sami...
Ech...
kassia181 - jeśli chodzi o usg bioderek to jak chcesz mam namiary na bardzo dobrego specjalistę w Gdańsku ale prywatnie - terminy są bliższe ale wizyta 100 zł, warto takie usg zrobić jak najszybciej bo jeśli jest coś nie tak to leczenie trwa 2 razy tyle ile ma dziecko, jeśli interesuje cię ten lekarz daj znać na priv to wyślę ci namiary
mallaika - ja też rodziłam duuuużo po terminie w 42 tyg, generalnie miałam we czwartek zgłosić się do szpitala na patologię ale we wtorek samo wszystko ruszyło:-), poród bez komplikacji, z małym wszystko ok, więc jeśli jesteś pod kontrolą lekarza i wyniki są dobre to spokojnie czekaj (choć wiem że to nie takie proste
)
marulka - zazdroszczę tego poukładanego dnia i nocy i twojego zorganizowania - jesteś po prostu super mamą;-), mam nadzieję że u mnie się też jakoś w końcu unormuje bo chciałabym zacząć coś więcej w domu robić
a nie tylko wisieć z małą "pijawką" przy cycku
Luizka - ale numer z tą położną
no ale że taka babka z doświadczeniem dała się tak złapać
, gratuluję odpadnięcia pępuszka
navijka - zazdroszczę tego śpiącego aniołka, mój to dzisiaj istny diabełek
, a z cyckami to też tak mam
Dziewczyny a od kiedy trzeba podawać tą wit D i K ??? bo nasza wizyta u pediatry będzie dopiero 15 września - mały będzie miał prawie miesiąc... to nie za późno będzie???
No i kiedy przestają być aż takie wrażliwe sutki - pod prysznicem nawet woda jak na nie leci to mnie bolą - nie mówiąc o wytarciu się i niechcący dotknięciu ręcznikiem. Przy karmieniu jest ok, tylko pierwsze zassanie tak boli że czasem zawyje, potem jest już dobrze. No chyba że młody wisi na nich dłużej niż 30 min to wtedy się robi mniej ciekawie