andzia1987
Fanka BB :)
qrde, własnie zauwazylam, że do tej płytki nie ma linka do sciagniecia :/ chyba juz usuneli. Ale polecam jeszcze serię Muzyka Bobasa, to na pewno można sciagnac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam taka zdenerwowana jak mi mówili ale chyba przyjmą już na oddział tylko że u mnie to sobota czy niedziela,już sama nie wiem.Monika no u nas też każą czekać 10 dni. A nie wiesz czy później od razu kładą na oddział czy każą po prostu codziennie jeździć na badania aż dobije się do 2 tygodni? Ja mam jutro kolejne KTG, więc spróbuję się dopytać co i jak
I tak się zastanawiam czy z Marcinkiem wszystko w porządku bo on ciągle postękuję. Jest najedzony, ma sucho, odkładam go a on stęka, wierci się i nie chce spać.Po tym stekaniu zazwyczaj zaczyna płakać. I tak ciągle. Czy u Was tez dzieciaczki tak mają?